+1 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ya kızlar ben vermemeye çalıştıkça anahtarımi alıyorlar bu akşam da annemlere gidecektim kaynanam aşağıda eşime anahtarı ver baban yukarıya klimanin önüne geçecek ben geçmem de baban geçecek dedi ben duydum sonra aşağıya inince eşim anahtarı ver dedi ben niye dedim babam istiyor dedi bende surat asıp aşağıya indim eve geldiğimde kaynanam kayınbabam görümcem klimayi açıp oturmuş ya arkadaş ben gelmesinler demiyorum evdeyken gelsinler niye ben yokken eve giriyorlar eşime diyorum ne olmuş diyor klima al diyorum yarın bir misafir gelse yukarda klima var diyip yukarıya çıkacaklar dedim ne olacak çıksınlar diyor delirecem ya artık konuşma kapasitem de yok altan altan güzel konuşamıyorum sinirlenip tepki veriyorum hemen yardım edin bana bu işi nasıl çözeceğim ya kilti felan vur demeyin işe yaramaz kaynanama mi diyim ben evdeyken niye gelmiyorsunuz evden çıkınca eve giriyorsunuz napim sinirden migrenim tuttu ya bıktım artık 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+2 oy
(2,546 puan) tarafından
Klimayı kırar kapının önüne korum bidaha gelemezlerdi
(272 puan) tarafından
Olmaz kız ben bu klimayi almak için küpemi alyansimi sattım nasıl kirayim :))
(2,546 puan) tarafından
Huzurunu bozmalarindan iyidir bence canim.ama eşinin rahatligindan kaynaklı bu iste
(272 puan) tarafından
Eşim aşırı derece rahat
(2,546 puan) tarafından
Ondan yüz buluyorlar işte .sen nekadar konuşsan o okadar duymucak.kendini paralama
(272 puan) tarafından
İnsanın sınırları olmalı ya kadın olsun erkek olsun evlendikten sonra sınırları olmalı bunlarda yok
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla kaynanamla açık açık konuşurdum ben şahsen. Ben evde değilken gelmenizi istemiyorum ( istemediğimden değil) ama rahatsız olurum her insan gibi. Ben varken gelin başım üstüne ha çok istiyorsanız klimayı sökün götürün evinize takın sizde rahat edin bende derdim 
(272 puan) tarafından
Benimkiler oğlumun evi diyorlar hem klimayi hem oğullarını alıp götürsünler yarın konuşacağım ya valla yeter
tarafından
Oğlunun evi madem seni ne diye getirmiş? O zaman sende de ki senin evinde değil o zaman sende el kızısın sonuçta :-)
(272 puan) tarafından
Yarın konuşacağım valla oğlunun tek değil benimde evim
+1 oy
(686 puan) tarafından
Her daim iş kocada biter canım. Anlaşılan seninki de benim ki gibi ailesine laf soyletmeyen hatalarini bilmelerine ragmen bizleri haksız bulanlardan 

Ben olsam geldikleri zaman gülerek 

Sizde bi klima alsaydiniz. İyi olurdu derdim. 
(272 puan) tarafından
Söyledim bu akşam kaynanam normalde klimanin önünde  basım ağrıyor diye söyleniyor ama bu akşam hanım efendi klimanin onunde oturuyordu ben evden gidince iyileşiyor galiba
(686 puan) tarafından
Alla alla kız bunlar gicikligina yapıyor olmasınlar. Sırf aranız bozulsun huzurunuz bozulsun diye. Veya onlarda klima yok ya kıskanıp böyle yapıyorlar burası bizim oglumuzjn evi kime ne diyorlar belkide. Ayy valla herşey beklenir
(272 puan) tarafından
Oglumuzun evi diyorlar zaten yarın gorumceme söylerim olmazsa o söylesin annesine ben ugraşamam anasıyla
(686 puan) tarafından
Aynen öyle yap. Bide sen evde yokken yapmaları hiç hoş değil bişey kaybolsa o sorumluluğu alırlar mı asla.
(272 puan) tarafından
Asla almazlar
+1 oy
(6,597 puan) tarafından
Klimayı sök size hediyemdir diyerek ver :) 

İlgili bir soru bulunamadı

407,234 soru

12,223,911 cevap

36,824 kullanıcı

...