0 oy
408 göst.
Aile kategorisinde (34 puan) tarafından

Kızlar uzun zaman önce eşimin artık beni sevmediğinden hisset meler vardı.

Bugün sabah dayanmadım ondan bir ay tüm sarılmalarımı tüm ilgi tüm alakalarını kesmiştim. 
Sabah 10 dakika vardı işe gitmesine ona sarıldım masaj yaptım öptüm böyle kalktı işe gitti, öpmeyecek misin dedim Yok dedi bebeği öptü gitti ama uzun zamandır onu öpmemiştim yani bir ay var o da zaten hayatta bana ne sarılır ne beni öper.
Giriş kapıyı çarptı an ona yazdım, evet biraz çocuksu gibi gelebilirse Ama gerçekten insan sevmediği bir evli kalırsa çok zor ben de evliliğimi düzeltmenin peşindeyim.
Gerçekten de beni sevmiyorsun dedim hemen internetini kapattı sanki bana seninle muhatap olmak istemiyorum dercesine Bu konuda seviyor mudur yoksa ben mi abartıyorum ya da odun mudur. 

15 Cevaplar

0 oy
(757 puan) tarafından
Maalesef bana seviyor gibi gelmedi seven insan ise giderken de gelirkende öper fırsat buldukça arar sorar güzel sözler söyler sarılır sevdiğini hissettirir acaba hayatında baskasimi var evliliginin başından berimi böyle 
(757 puan) tarafından
Bir erkek bı kadını mutsuz ediyorsa başka birini mutlu ediyordur hiç şaşmaz bu bı sure takip et bişi belli etme varsa bı açık ele verir kendini Allah bu evli adamlarla beraber olanların belasını versin
(34 puan) tarafından
Bana da öyle geldi ya da hayattan çok sıkmış bıkmış bir adamdır benim eşim normalde çok namuslu böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum çünkü evlendiğimiz ilk aylarda bana dedi ki dua et Allah'a şükret seni aldatmıyorum niye böyle yapıyorsun bana yatakta sarılırdı ay eski anılara gidiyorum var ya kesin sevmiyor şu an diyorum zaten normalde bana açıklama yapardı ben insan yerine koyardı
(757 puan) tarafından
Sana böyle olmadan önce ona karşı soğukluk yaptinmi hiç belki sen önceden soğuk davrandiysan intikam.almak istiyordur
(34 puan) tarafından
Yiiiiiiii kız yok başta gene iyiydi 3 aydır bana düşman olmuş ya ya sen bu ailesinden kaynaklı da annesi falan ama ne yaptım onu bak dört dörtlük bir insanım yemeğine kadar her şeyine kadar hep etrafındayım bir şey istiyor musun falan ama gece sarılmam yani bir aydır e çünkü bana sarılmadı ben ona sarıldım bugün gene sarıldım dedim atam sarılacak mı sarılmadı bana hiç bir kere bile öpmeden gitti ben o mesajı yazarken derdi ki seni öptüme de öpücük emojisi atar dedi seni seviyorum derdi
(757 puan) tarafından
Muhtemelen kafasını karıştıran başkası var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende arada beni seviyonmu diye yoklarim yok sevmiyom ajandama bakayim randevu talebi oluşturun filan derde nazdir bildigin evden çıkınca seni cokkk seviyorum yazar seninkide öküzmüs bildigin totosunu kaldirma bence sende onunla ilgilenme
(34 puan) tarafından
Gerçekten şu an çok kırıldım hemen internetini kapattı ve şu an internetini açtı geri mesaja bakıp susmuş vay be sadece ilişki için yanıma gelir sizce artık ilişkide terk etsek mi böyle bir adamdan ilişki ne ilişki neden veriyorum çünkü vermezsen başka bir kadına gider korkum var ama belki şu an korktuğumda başıma gelmişti belki şu an hayatında bir kadın olduğu için böyle davranıyordur bana eşim aldatıcı değil ama peki niye sevmiyoru ne yaptım buna sabah kahvaltısını hazırladım gittik kahvaltısını yaptık geldi biraz yerde uzandı ben de gittim yanına uzandım mesaj attım öptüm baktım hemen kalktı gitti böyle mesaj attım internetini kapattı gerçekten küçücüğü öpücük koysa derdim ki bak seviyor bence derdim
tarafından
Onlarla ilgilendikce haltı çıkıyo ne fazlası olsun sevgininde ne eksigi o sana nasılsa sende öyle ol
0 oy
(2,972 puan) tarafından
Canım sanırım sevgi bitmiş zaten sende bunu farkına varmış sin böyle hissetmezdin yani yada bir cevap yazardı mesaja ya sacmala canım falan seni seviyorum diye bir şey yazardı ne bilim sarıldı belki küçük bir laf edip mutlu edebilirdi soğumuş ve sevgisi bitmiş gibi hayatında biri olabilir mi 
(34 puan) tarafından
Çok şüpheleniyorum Ama eşim böyle bir şey yapmaz ki aldatmak falan aldatsa sürekli aktif olur ben sana işe gider 8 saat sonra WhatsApp'tan aktif olur ınstagram'dan aynı ya da belki de gizli gizli yapiyor
(2,972 puan) tarafından
Yani canım kadın hisseder demkki öyle bir şey var ki sende hissediyorsun zaten gizli yapıyordur canım ulu orta yapmaz
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Galiba sevmiyo baskasi mi var acaba tuhaf geldi bana davranisi
(34 puan) tarafından
Bilmiyorum
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bu aralar eşinle herhangi bir sorun yaşadın mı 
(34 puan) tarafından
Yaşadığım sorun eltimin kızı çocuğumun yüzünü çizdi ben hiçbir şey eltime demeden evden küsüp gitti sonra onu geri çevirdiler ben kaynanamla bayağı bir tartıştım kaynamm onun tarafını tuttu sonra bir sonraki gün eşim bayağı bir kaynanamla tartıştı senin gelinin çok rahat bilmem şöyle böyle o da senin karın rahat dedi bayağı bir kavga etti eşim onunla şu an zaten 2 haftadır ikimizde küsüz kaynanama kaynanam orada sürekli kız çok korkmuştu bilmem ne kadın küsüp evine gidiyordu bilmem ne koyun can derdinde kasap et derdinde yani suçlu beni yaptı kaynanam herhangi bir sorun yok
(2,220 puan) tarafından
Eşin senden soğumuş gibi yada naz yapıyor hemen aldatıyor demeyelim bence .başka bir sorun da olabilir çünkü
(34 puan) tarafından
Ya aldatsa çok belli eder sürekli mesajlaşır yani ya da ara ara mesajlaşır ama hiç mesajlaşma görmüyorum sürekli tiktok'ta video izliyor kendi sonra yatıyor
(8,245 puan) tarafından
Canım adam senin yanında mesajlaşcak değil ya.  Yapan senin yanında zaten yapmaz. Ama zaten aldatmıyodur bence ama senden soğumuş olabilir yaşadığınız bişey etkilemiş olabilir
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Kötü yazıp seni daha fazla üzmek istemem Allah yardımcın olsun 
0 oy
(529 puan) tarafından
Yani bir ay önce sen uzaklaşmadan da mı boyleydi aranız ? 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Neyi zorluyorsun güzelim sen? Zorla güzellik olur mu zorla sevgi aşk olur mu adam istemiyor daha niye zorlayıp kendini küçük düşürüyorsun ki 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Böyle msj atmak yerine sor bakalım niye böyle yapiyo
0 oy
(159 puan) tarafından
Bir ay az bir zaman değil nasıl bir ay dokunmadan opmeden durabilmissiniz bence akşam gelince açık açık konuş buraya yazdığın gibi duygu düşüncelerini ona aktar bak bakalım ne diyecek
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Sevmiyor diyemem belkide sen öğle davrandın diye sana ceza vermek istiyordur erkek nesli genelde büyümez çocuk ruhlu kalanı çok oluyor üstüne gitmeden sakince konuş bakalım derdi ne anla
0 oy
(5,087 puan) tarafından
Böyle sevgi olmaz. Seven insan sevgisini esirgemez gösterir dokunur öper koklar. İnşallah sizden esirgediği sevgiyi ilgiyi başkasına göstermiyordur 
0 oy
(741 puan) tarafından
Canım 1 aydır sarilmiyormus insan sevdiğine bir ay sarılmadan durabilir mi
0 oy
(695 puan) tarafından
Üzmek istemem ama anlattıklarına göre sevmiyor gibi geldı bana
0 oy
(871 puan) tarafından
Bişey için kırılmış olmasın mı acaba 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 307 göst.