0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Ben sağlıkcıyım kızım bir buçuk yaşında işe başladım şimdi kayınvalidem bakıyor ona ama her sabah kızım uyurken sessizce çıkıp gidiyorum gün boyu aklımda sürekli annelligimi sorguluyorum çalışan anneler böyle hissetmem normal mi daha yeni başladım ise

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gayettt normal canım :)) ihanet ediyor hissi ben çok ağlamştım 2 yasında onu kaynanama bırakıyorm diye çok da özlüyordum vicdan azabı çekiyordum kendimi işe veremiyordm psikolog ile konuştum sorun bende mi diye hayır her annenin işe başlarken ki hissettiklerini hissediyorsn parçan olduğu için normal bunlar falan demişti zamanla ikinizde alışacaksnz demişti şimdi 5 yasında birkaç gün gider kaynanmda kalır o duygular artık yok oldu gitti zamanla cidden alışıyor insan onun için calısıyoruz sncta
(49 puan) tarafından
Ah canım bir bilsen ise bile yanisityorum mutsuzlugumu hep aklımda gerçi 2 gün oldu başlayalı çok severim işimi ama sürekli kızım aklimdma yetemedim ona diyorum
-Reklam-
0 oy
(4,636 puan) tarafından
Benim annemde calisan bi anneydi. Isten geldiginde hep bizimle ilgilenirdi. Simdi gecmise bakinca hic ay annem bizi birakti ise gitti demiyorum, hep birlikte gecirdigimiz anilarimiz var. Kendine yuklenme. Hicte kotu bi anne degilsin. Ha anneme sorsan iste agladigi da oluyomus. Annelik boyle bisey.
0 oy
(309 puan) tarafından
Doğru değil ama çok normal. 1 buçuk yıl boyunca yanında olabilmiş kendiniz ilgilenebilmişsiniz küçüğünüzle, ne güzel. Herkes bu kadar bile şanslı olamıyor. Ama hayat da bir yandan devam ediyor. Maddi gelir ihmal edilemez bir ihtiyaç. Kariyer ve emeklilik planınız vs. İş hayatına dönmek zorundasınız ama yine bir açıdan daha birçoklarına göre yine şanslınız çünkü bebeğinize kendi kanından canından biri, babaannesi bakıyor. Bunlar bir avantaj olsa da içinizi rahatlatmaya yeter mi bilmem ama sizin böyle hissediyor olmanız bile ona ne kadar kıymet verdiğinizi gösteriyor. Böyle hisseden bir anne de vaktini bebeğine göre ayarlayacak onu ihmal etmeyecektir. Ve bebeğiniz büyüdüğünde sevilmiş bir bebek olduğunu bilecektir.

Allah keyifle büyütmeyi nasip etsin.
0 oy
(4,578 puan) tarafından

Odasını ayırdığımda vicdan yaptım birkaç gün, kreşe başladığında yaptım, çalışmaya başlayınca yaptım. :) Normal yani, zamanla oturuyor herşey rayına merak etme.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 323 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 693 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 472 göst.
5 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensesannesi35 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 271 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,282 soru

12,467,737 cevap

46,966 kullanıcı

Kategoriler

...