0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (3,367 puan) tarafından
Kiz senesi erkek senesi denen bir şey var hurafe mi bakalim yoksa gerçeklik payı varmi sizin düşünceniz nedir 

12 Cevaplar

0 oy
(335 puan) tarafından
Hurafe bence herkes kendi çevresini anlatıyor. Benim yeğenim kız doğacak geçen sene de kızım oldu:)
(3,367 puan) tarafından
Olabilir evet
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hurefe mi bilemiyorum ama bende içinde olmak üzere çevremdekiler  hepsi erkek bebeğe hamile :angel:

(1,124 puan) tarafından
He belkide ama kız erkekde fark edilyor bide her bebek farklı ama işte sıcak olunca insan bunaliyor senin kızlar kaç yaşında canm
tarafından
Biri 4 diğeri 3 yaşında cnm. Senin kizçen nasıl büyüdü mü:)
(1,124 puan) tarafından
O maşllah enznda yeni bebişle rahat bakarsın evet teyzesi 1 aylık olduk 3 gün sonra 40 cikcak insallh alıştık artk yeni yeni düzenimizi oturduk kaç gündür gece günduz sorunu var gündüz yatmıyor 3 gündür 5 dk 10 flan gibi yatrnkalkar gece yatar 1de falan arda gazı var
tarafından
Maaşallah zaman çabuk geçmiş .40 çıksın düzelir inşallah. Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
(1,124 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun evet öyle diyorlar 40 çıksın hiç sorma daha geçen gün sayordum untmusum  eşim diyor untuk o gunelri
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Normalde pek inanmam ama çevremdeki tüm hamileler hepsi erkek 

2 kişi daha hamile var onlar daha 2 aylık.bakalım onlarınki ne ?
(3,367 puan) tarafından
Benimde çevremde 2 erkek var ama bir tanesi geçen sene hamile kaldı
(2,055 puan) tarafından
Benim bildiğim 6-7 kişi hepsi erkek
0 oy
(153 puan) tarafından
Hurafe evet fakat benim çevremdeki herkesin oğlu olacak benimde dahil
(3,367 puan) tarafından
Çoğu kişinin erkek ya
(153 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar da önemli değil pek cinsiyet
(3,367 puan) tarafından
Aynen sağlık en önemlisi
(1,124 puan) tarafından
Benle hamile kalan geçen sene hepsi kız benden önce bı kaçı kız getirdi yine  2 kuzenim erkek ve cevrmde bı kaç komşum kızları erkek oldu aslında kafa karişyor genlde kız çok duydum bende
0 oy
(986 puan) tarafından
İnşallah kiz senesi olur bende bi tane dogururum :D kız senesi diye duydum bu arada
(3,367 puan) tarafından
Ben hep erkek duyuyorum bu postta da 1 tane falan kız var sanırım
(986 puan) tarafından
Ama karıştırılıyor geçen sene hamile kalıp bu sene doğuracak olanların çoğu erkek bence yeni hamile olanların çoğu kız diye düşünüyorum:)
(153 puan) tarafından
Havva katılıyorum Aralık'ta hamile kaldım erkek
(986 puan) tarafından
Demi bende genelde o şekile görüyorum bu sene genelde özellikle şu son zamanlarda hamile kalanlar kız genelde
(3,367 puan) tarafından
Benim 2 arkadaşım var biri geçen sene hamile idi erkek şimdi bu sene hamile kalan da erkek
0 oy
(283 puan) tarafından
21 haftalık hamileyim erkek bebek ve çevremdekilerinde çoğunun erkek bebeği olacak 
0 oy
(1,124 puan) tarafından

Kendimi soyliyim benle hamile olan benden önce doğuran şuan bile kaç hamile duysam kız bı kaç erkek vardı öncesi sonrası doğuran ..benimde kaya bı kijimmm oldu ☺:Dkiz senesi diyorlardi bilmedim geçen sene ama  5 mi 6mi  erkek doğuran oldu cervemde

0 oy
(3,534 puan) tarafından
Bence hurafe ben inanman öyle şeylere canisi
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Çevremde 15 hamile var sekizi kızımkn sınıfı hepsi kız ben dahil sadece biri geçen sene hamileydi erkek ti
0 oy
tarafından
Bakalım bizimki ne olacak dört gözle bekliyoruz ☺
0 oy
(4,601 puan) tarafından

Valla şuana kadar 5 kişiyi biliyorum beşide erkek bı tek benimkisi kız hayırlısı :D

0 oy
(838 puan) tarafından
4teyzr kızıyız 4mızde erkek ama dıger tanıdıklarım kıZ

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 278 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,367 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 442 göst.
0 oy
9 cevap 174 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Grc136513 (139 puan) tarafından soruldu