+9 oy
1,017 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biri pist açıyor genelleme konuşuyorum HEMEN BEN OLSAM BOSARİM BU KÜÇÜK SEYLER İCİNDE GECERLİ OKUYORUM SOYLEDE YAZİK YA nefse vurmak lazım hemen ben BOSARİM ne demek bu domates mi istemedin zaman at yeme yada bu copmu hemen atarsın ha ben çeksin demiyorum acı çeksin ama boşan olmaz hemen büyükler toplanır en son boşanma olur anlasilamazsa şiddet altma dışında 

Şeyler küçük şeyler için diyorum bekera koca boşamak kolaay tabi belki kadın etkilenecek ve bir sinirle tartışacak evlilik saçma bir konu yüzünden bitecek 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de bu konuda şaşırıyorum. Diyorum ben mi değişik düşünüyorum. Millet boşanmayı bakkala gitmek saniyor heralde 
tarafından
Olurmu ya  bide linç yedim ya
Bana herkes bı yorum yapmış kanıt istiyor millet çok biliyor ben  ne okuduğumu biliyorum ismim silindi önceki admin hanım sildi
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından

Şiddet illa fiziksel olunca mi ayrılır boşanilir piskolojik şiddet fizikselden daha kötü .ben o aile büyüklerinede katılmıyorum sonuçta o kadının çektiğini aile büyükleri çekmiyor anlaşma olunca gene o evde o kadınla o erkek kalıyor 

öncelikle kadının kendisine saygısı olması lazim bak hiç kumar şiddet aldatma olaylarına girmiyorum kadını böyle degerlessizdirmek çok kötü 

Bir insanın ayrılması için illa aldatma şiddet olması mi lazım kadın mutlu değil ama kocası onu aldatmamis dövmemiste bosanamaz bu çok saçma hiç akıl işi değil 
0 oy
(288 puan) tarafından
O boşan ayrıl Bn olsam çekmem yapmam diyenler emin ol daha beterini yaşıyorlar 
tarafından
Banada burda linç ediyorlar oysaki hiç kötü bişey demedim
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Aynen öyle canım herkes burda derdini paylaşıyor fikir istiyor hemen bosan niye bekliyorsun 

Ben olsam bosanirim

Bosan git sığınma evine sanki o kadar kolaydı siginma evine gitmek oralari da biliyoruz nasıl bi yer olduğunu kolay değil 

İnsanlar kimseye anlatamıyor burda fikir istiyor bi nevi rahatlamak istiyor dedigin gibi bekara karı boşamak kolay
tarafından
Olurmu ya linç yedim bile sanki ben şiddet uyguladim

İlgili sorular

+3 oy
28 cevap 887 göst.
0 oy
4 cevap 224 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,039 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bahar1234 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy