Selamın aleyküm hanımlar günaydın gününüz aydın olsun rabbim bol bereketli gün eylesin inşallah
Dün yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin hepsini okudum ama inanin cevap yazacak kadar takatim yoktu birde sürekli sağa sola cihazlara gidip geliyoruz telefonu 1.2 kere kaybettiğimiz için odada bırakıyoruz
Diğer doktoru şikayet ettinmi diyenler olmuş evet ilk şikayetimizi yaptık ama hastane raporu bekleniyor taburcu olurken rapor verecekler onunla dava açılacak
HANIMLAR BİRAZDAN ENDOSKOPİ ÇEKİMİM VAR BANA BOL BOL DUA EDERMİSİNİZ MİDEMDEKİ VE BAĞIRSAKTA Kİ STENTTE BİR SORUN YOKSA EVDEN DEVAM EDECEK TABURCU OLUCAM İNŞALLAH BUGÜN DOLU DOLU 30 GÜN OLDU YORULDUM ARTIK ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Rabbım yar ve yardımcın olsun canim acil şifalar versin inşallah iyi olacaksın Allahin izniyle çünkü sen çok güçlü bir annesin maşallah
Büşra ben yeni gördüm postunu. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah Allah yardımcın olsun canım
Büşra abla inşallah mübarek cuma günü güzel haberler almissindir.Allah çocuklarını sana seni onlara bağışlasın.Bu günleri atlattigin güzel zamanlarla sağlıklı mutlu gebelik geçir inşallah cocugunuda sağlıkla al kucağına.Dualarim seninle insallah
Busra yaninda olmayi sana destek olabilmeyi o kadar isterdim ki
O kadar guclu bir kadinsinki sana gipta ile bakiyorum maşallah sana
Allah yardimcin olsun sen nelerin ustesinden geldin bununda gelirsin canim benim
1,486,708 soru
24,304,885 cevap
344,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın