0 oy
345 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (498 puan) tarafından
gününüz nasıl geçiriryorsunuz,iştahsız özellikle bu aralar ve hep kırma devirme dökme dağıtma peşinde sağlam bir oyuncağı yırtmadığı kemirmediği bir kitabı kalemi yok ancak oturup onunla birebir oynayınca oyun kurunca durgun olabiliyor ve 2vdwn bir gün çıkmazsa dışarı 2. Gün de felaket daralıyor agresif oluyor. Gece olunca  uyuyunca bana kalan üzülmek oluyor. Yemekleri bu ara ağzında bekletiyor çok vaktimi alıyor bu yüzden 3  4 gündür yediremiyorum karışmıyorum ve üst 2. Azı dişi şişmiş pir tarafı çıkmış ama şiş  diş yeri

8 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
3 yaşına gireli 3 gün oldu

Ben televizyonu kestim tamamen telefonda uygulama var onu veriyorum bazen ordan sayıları harfleri öğreniyor

Birlikte yemek yapıyoruz. Bahçeyi suluyoruz. 

Akşam serinlikte geziyoruz Akülü araba olsun scooter olsun eve gelince sayılara çalışıyoruz lego yapıyoruz ama çoğu zaman kendi oyun oynar ben işlerimi bitireseye kadar sonra resim defterine iş makineleri çiziyoruz dikkatini çekecek şeyler yapmaya çalışıyorum

Ama çok zor cidden çocuk sahibi olmak Rabbim sabır versin
(498 puan) tarafından
Amin valla zor yaşam amacın o oluyor
-Reklam-
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Canım bıraksana kendi yesin. Kocaman olmuş niye hala sen yediriyorsun. 
(498 puan) tarafından
Kendisi yiyordu 18 aylıktı sonra bir musibet gibi dışarıdaki motor sesinden yukarının takırtı bağırtı sesinden korktu kaşık elinde yüzünü kapatmaya çalışıp ağlayıp korktu hep böyle devam etti ben de sesleri bastırsın sesi diye tv açıyordum telfndan şarkı açıyordum derken kendi bıraktı yemeği
(5,455 puan) tarafından
Canım bir buçuk sene geçmiş üzerinden. Çocuk sesleri unutalı birbuçuk sene olmuştur yani.
(498 puan) tarafından
Yok ya arada korkuyor yine. 6 ay geçti üzerinden. Veriyorum kendisi de yiyor ama 2 3 lokmadan sonra tabaktakini masaya aktarıyor ya da yemekleri bir birine karıştırıyor yine de eline veriyorum önceden maşallahı vardı çok güzel yiyordu kendi  ama şimdi de illa oylanacak bişey olacak ya da telefonla çocuk şarkıları istiyor. Bunun üstesinden gelmem lazım
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Temizlik yapiyoruz arabayla oynuyoruz suyla oynuyoruz yukselen zeka ve cocuk.akademi yayinlari aldim onlardan yapiyoruz boya aldim boyama yapmaya calisiyor pazarlari anneme gidiyorum onlarin bahcesi var avlulari.genis.toprak oynuyor suyla oynuyor kosturuyor birde.yakınlarinda park var oraya goturuyoruz kaydirak biniyor salincakta sallaniyor kuzenimin cocuklari geliyor onlarla oynuyor cocuk.cocugu istermis onu anladim mahallede de cocuklar  var ama oglumun yas grubu balkonlarinda takiliyor sokaktakiler de buýuk 
(498 puan) tarafından
İyi maşallah benim kız yeni iki oldu bazen ağzına boya koyardı eline yek bırakmıyorum
(5,567 puan) tarafından
26.5 aylik daha bende gözümü ayirmiyorum üstünden yoksa bizimkide süpheli
(498 puan) tarafından
İyi yapıyon canm ben bazen bi ile bakıp döneym diyorum yapacağını yapmış oluyor.
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Ek gıdaya başladığından beri hiç ben yedirmedim. Verdim eline kendi yedi. Yemek istediğinde yer yemek istemediğinde bırakır. Yemek için zorlamam hiç. Acıkınca yiyecek zaten. Etkinliğe gelirsek bütün gün parktayız. Kahvaltı yapıyoruz yerse yemezse ben kendi kahvaltımı bitirdikten sonra hazırlanıp dışarı çıkıyoruz. 2 3 gibi eve çıkıyoruz. Kızım uyuyorsa uyuyor uyumazsa oyuncaklarıyla kitaplarıyla oynuyor. Ben de o sıra dinleniyorum yemek yapıyorum. Sonra yemek yiyip yine parka çıkıyoruz. Akşam da 10da eve çıkıyoruz. Sonra banyo yapıp direk yatağa.
(498 puan) tarafından
Kız sıcak olmuyor mu genelde parklar kabak gibi güneşin önünde
(2,730 puan) tarafından
Yok canım. Güneş 2 3 gibi geliyor 5 6 gibi gidiyor. O sıra güneş döndüğü için gölge yerler oluyor. Scooterla takılıyor genelde.
0 oy
(13,904 puan) tarafından
26 aylık öğlene kadar ben ev işi yapıyorum o kendi kendine oyalaniyor sonra öğle uykusuna yatiriyorum kalkınca da disarilardayiz koşuyor oynuyor salıncak biniyor suyla oynuyor bazen buzaga sevmem diyor kısacası öğleden sonra dışarıda geçiyor günümüz 
(498 puan) tarafından
Sıcaktan çıkaramıyorum akşam7 buçuk olunca anca
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Instagram'da takip ettiğim öğretmenler var etkinlikleri kızıma öyle yapıyorum. 1 yaşından beri yapıyoruz etkinlikleri. Şuan 4 yaşında. Genelde dışarı çıkarız. Kapının önünde arkadaşlarıyla oynar bana hiç dadanmaz. Ben o esnada dinleniyorum onu beklerken. Onun harici parktir bisiklette akülü araba gezme yürüyüş ev temizliği herşeyi beraber yapıyoruz. Sadece yemek yerken çizgi film izletiyorum o kadar
(165 puan) tarafından
Instagramda takip ettiğin öğretmenleri yazabilir misin?
(498 puan) tarafından
İnstagram hesabı söyler misin cnm
(1,367 puan) tarafından
denizatlaslaseruven
neiropedagog
reeyansh_ad
(498 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(551 puan) tarafından
Havalarda sicakken en güzel oyun su dolu bir kaç kap ve oyuncak benim çocuğum baya oyalaniyo bebeğini yıkar arabayı yikar falaj
(498 puan) tarafından
Evet suyla oynamayı çok severler banyoda bırakamam ama havuzu var orada biraz tehlikeli fayans kaygan ve havuz suyuna 2 gün sonra değiştirmek gerekir ona da fırsatım olmuyor. Yemek çok vaktimi alıyor. Ama 4 gündür saldım
0 oy
(745 puan) tarafından
2 yaşa 4 ay var ama oyle bir aglama olamaz bir gun komsular kapiya gelirse sasirmam yattigi yerde agliyor bende gel sunu yapalim gel bunu yapalim asla memnun olmaz ben onunla konusmaya calistikca daha da cok aglar birakip gidiyorum agliyor baya sonra diyorum gel sunu yiyelim icelim kalkiyor aglaya aglaya geliyor o susunca ben agliyorum bugun aglaya aglaya muz yedim şaka mi bu sinirimden oturdum agladim evimizi yeni degistirdik dolayisi ile 1 haftadir onunla hic ilgilenemedim nasil duzene girecek bilmiyorum 
(498 puan) tarafından
Allah yardım etsin benim de dinlendirmiyor uğraştıran bebek ama sizin altında yatan bir sebep var belki acaba diş mi çıkıyor sıcaktan mı ilginizden azalınca çok hırçın oluyor sizi özlemiştir belki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 197 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
+1 oy
28 cevap 544 göst.

412,389 soru

12,414,832 cevap