0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar eşiniz askere gitse kaynanaza gider misiniz ve iki çocukla ben rahat edemem görümcemlede konuşmuyorum zaten eşim ya onlar gelecek ya sen gidecen diyor bende arada giderim ama evimde kalırım diyorum yok diyor evde yalnız ne yapcan diyor guvenmiyor mu acaba yoksa kayınvalidem istediği için mi diretiyor eşim de

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi adetleri varsa sizin de adetleriniz var bu adam tek mi evlendi? Adet falan bahane bence, istediği şeyi diretiyor.

Eşim askere gitti, hamile halimle kaynanam onda kalmamı bekledi, mütemadiyen reddettim. İlk 10 gün kaldım zaten yeter dedim. Hatta ne saçma diye de ufaktan bir serzenişte de bulundum. Eşimi yolcu etmeye gece yarısı çıktım, o beni anneme bırakacaktı. Ana babası uyanık sanıyordu eşim gidecek diye hani uyumamışlardır falan gibi, saat belli çünkü. Bir kalktılar, meğer uyuyorlarmış, kıyameti kopardılar sanki apar topar evden kaçırıyormuşum (!) Gibi davrandılar. Küstü hatta bana.

Banane dedim napim? O benim helalim, kocam. Saat kaç olursa olsun beni istediğimiz yere götürebilir kime ne? Sanki ben planlamışım gibi davrandı, biz arabaya binince de annemi aramış. 15 dklık yolu biz gidemeden annemi uykusundan uyandırıp saydırmış hem bana hem anneme...

Eşim asker diye söylemedik bunları aklı kalırsa yakar kendini falan dedik ama haddi aşmışlardı. Ben nasıl annemin evinde kalırım diye kıyameti kopardılar. Babası arıyor, danası arıyor, herkes de bir kendini bilmezlik. En son hadlerini bildirdim eşime şikayet etmiş beni. Ben söylemediğim halde bir de eşim onlara azar edince beni arayıp sen nasıl beni oğluma şikayet edersin diye bir ton azarladı.

Oğlu askerdeyken atmadığı iftira kalmadı, o gebe halimle o ne isterse onu yapmadım diye yapmadığı şey bırakmadı. Ve ben hiçbir şeyi anlatmazken her olayı kendi bire bin katarak askerdeki eşime anlatmış. Tüm emeklerim çöpe gitti, adamı rahat ettirmek için her saat başı arayıp uğraşıyordum.

Annemlerle memlekete gittim diye en son laf söz oldu, benim açacağımı düşündüğü eski telefonu aramış, kardeşim kullanıyordu. Ona bağırmış çağırmış, kız kardeşim de karşılık vermiş. Ölen babama kadar iş gidince bende kayış koptu.

Eşim gelir gelmez aldı bizi uzaklara tatile gittik, bir de benden dinleyince her şeyi şaşırdı ilk inanmadı, ben de annesinin bana attığı 20den fazla ses kaydını gösterince mahcup oldu. Nasıl doldurduysa oğlunu, eşim fark edince dönüp annesine kızdı. Ben de gittim yüzleştim. Üste çıkmaya, tamam ben kötüyüm diyip ağlamaya başlayınca kalktım tüm ilişiğimi kestim. Artık merhaba merhaba..

Yani bunu niye anlattım biliyor musun, oldu ki onlarda kaldın değerli olmayacaksın. Oldu ki onlarda kalmadın, yine değerli olmayacaksın. O sebeple NE İSTİYORSAN ONU YAP. Böyle şeyler yaşayacağını düşünsen bile.
-Reklam-
0 oy
(1,029 puan) tarafından
3 senelik evliyim 23 yaşındayım eşim askere daha yeni martta gitti normalde 6 ay yapacak olsaydı ben kaynanalarda kalcaktım öyle dediler çocuğum yoktu eminim çok zorlanıcaktım ayrıca biri küçük biri benle yaş kaynımda vardı. Benim eşimin ailesi de öyle yanlız kalamaz laf söz olur şöyle böyle dediler.Eşim Bedelli yapıcam dedi kıskançta biraz kaynımla 6 ay aynı evde kalmama gönlü el vermedi bedelliye başvurdu yaptı geldi benimde işime geldi 1 ay annemle babam benim evimde beraber kaldık. Canım yapabiliyorsa Bedelli yapsın gelsin evliyken askere gitmesi çok koyuyor insana 
(159 puan) tarafından
Sence ben mi daha cok zorlanirim o mu
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Benim eşim ömürlük asker bende bu durumu yaşadım kaynana ve aileme gittim hiçbir yere gitme sana tek tavsiyem eğer sana yakınlarsa onlar gelsin yanına rezillik ve kavganla kalıyorsun sadece arkadaşımda kaynanası ve annesine gitti adı bi o...ya karışmadığı kaldı sakın öyle bir hata yapma soğan ekmek ye evinde otur bacım
0 oy
(4,309 puan) tarafından
Kendi evimde kalırım ne gereği var kaynanada kalmaya onlar kendilerine hizmet edecek birini arıyorlar aklınca 
0 oy
(2,338 puan) tarafından
Eşim  evliyken askere gitti hatta kızdı anneme felan gitme kendi babanlarda kal orası senin için daha verimli daha rahat dedi ben babamlarda kaldı 1 2 gün gönlü olsun diye kayınvalideme gittim 
0 oy
(7,823 puan) tarafından
Kendi aileme giderim yalnız olmamı istemiyorsa
0 oy
(18,109 puan) tarafından
Kendi evimde kalırdm bir cocugum var eşik şehir dışında çalıştığı  zamanlar bile hep kendi evimde olurum 

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 513 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisanurrrrr ozkannn (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 569 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (804 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 699 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (137 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,684 cevap

41,164 kullanıcı

Kategoriler

...