0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim durduk yere cinsellikte ağrım oldu. Peçeteye silerken vajinamın iç kısmı çok acıyodu. Bugün kadın doğuma gittim şikayetlerimi anlattım böyle böyle bana mantar ilacı verdi İşte bir hap verdi Bir de fitil. Öyle altta muayene etmedi ama ben eve geldiğimde Affedersiniz aynadan bakdım vajinamın iç kısmında yuvarlak bişey var normalmi bilmiyorum tam giriş kısmına yakın. İlk defa farkettim ben sanki daha önce yoktu. Korktum durduk yere tekrar randevu alıp gitsem yoksa o şey herkesde varmı. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tekrar git doktora 
tarafından
Of ya bir de yarım saat uzak git gel çok sıkıntı ama gideceğim mecbur
-Reklam-
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Muhtemelen o yuvarlak şiş şey bartholin kisti Google'a yaz resimleri çıkıyoruz zaten bir bak bakalım aynı şey mi eğer bartolin kisti ise doktorun verdiği mantar ilaçları ile geçmez kuvvetli antibiyotik kullanman gerekiyor eğer antibiyotik ile de şişlik azalmazsa ameliyat ile o kisti oradan alıyorlar
tarafından
Rahim sarkması Neyden kaynaklanır ki
(554 puan) tarafından
Doğumda zorlandigin zamn aşağıya duser cnm böyle damar gibi et gibi birşey var değil mi şiş gibi sanki demi normal doğum mu yaptın sezaryan mi
tarafından
Canım ben sezeryan yaptım ama ya ağrı yaptımı sende peki, içi acıyomuydu
(554 puan) tarafından
Yok cnm ağrı yapmıyor egerki ilerlemisse yürürken otururken rahatsz edebilir hani birşey varmış orda hisside yaratıyor sezaryanda normlde olmaması gerekir normal doğum da zorlandm aşağıya dustu sezaryanda zorlandiysan ağır o süreçte kaldirdiysan zorladiysan düşmüş olabilir cnm görün bir hemn onun derecesi var yani iyi kötü çok düşmüş falan rahatsz oluyorsan günlük hayatını zorlastiryrsa git hemn cnm
tarafından
Canım ben doğum yapalı 3 sene olacak neredeyse oğlum 3 yaşına girecek. Başka çocuğum yok olsaydı o zaman fark ederdim ben bunu ya. Ya da hep mi vardı Bana mı farklı geldi şu an hiç bilmiyorum ki. Benim vajina içinde yanma var acı var peçete silerken acıyo. Ilk defa bugün bakayım dedim böyle bir şey gördüm ama internette normal diyor ya. Ben bu fitilleri kullanayım da geçmezse gideceğim tekrar.

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,444 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 428 göst.
9 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zisan (1,159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 678 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,803 soru

23,670,579 cevap

309,551 kullanıcı

...