0 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

mustakil eve baktık ve bu ev 7 bin sizce iyi mi pek hoşuma gitmedi ama heralde en uygun burasiolacak bize birinci kat ama pencereleri falan korumalı 

18 Cevaplar

+1 oy
(29,562 puan) tarafından

Yani güzel kira fiyatı makul iyi

-Reklam-
+1 oy
(7,041 puan) tarafından
Bence güzel canım diğerler odalarını bilmem de 
tarafından
Düzenli duruyor içime bir dert oturdu size sormak istedim şimdiki evim çok iyiydi çıkarıyor ev sahibi
(7,041 puan) tarafından
Doğrudur canım sen bu eve alıştığın sevdiğin için gitmek istemiyorsun
tarafından
Hemde çok ya offf
+1 oy
(3,286 puan) tarafından
Güzel kirasıda iyi bence 
tarafından
Bana da kafama yatıyor sanki bugün bende bakacağım bakalim
+1 oy
(8,479 puan) tarafından
Güzel bence sobalı deil demi 
tarafından
Yok biz zaten klima kullanıyoruz gerek yok
(8,479 puan) tarafından
İyi bence mutfak falan kullanisli
+1 oy
(1,037 puan) tarafından
Rutubet varsa hic bulasmayin bence boya yeni yapıldıysa görünüşte belli olmaz mutfak dolaplarinin içini açıp koklayın anlarsınız 
tarafından
Siz beğenmediniz mi
(1,037 puan) tarafından
Görünüşte güzel canım bir arkadaşım da giriş katta oturuyordu evi cok guzeldi ama zamanla duvarlari dökülmeye baslamis dolapların ici kokuyor ev cok kotu kokuyor diyor ilk girdiğinde yeni boyamislar anlayamamış
+1 oy
(4,009 puan) tarafından
Temiz ve bakımlı duruyor hangi şehir bilmiyorum ama bizim burda olsa iki katı fiyat isterler
tarafından
Kiraniz kaç ki
(4,009 puan) tarafından
Benim kendi evim şükür annem kirada 8.500 kirası ev sahibi çık dedi ev arıyoruz 15 binden başliyor evler emekli maaşı da malum çok az ev yok piyasada uygun
tarafından
Alllah fırsat vermesin çok zor haklısın
+1 oy
tarafından
Temiz gözüküyor 
+1 oy
(136,935 puan) tarafından
fiyat olarak iyi yaa
tarafından
Ev iyi değil mi. Ya
(136,935 puan) tarafından
iyi yaa oturulur
+1 oy
(2,462 puan) tarafından
İstanbul gazı mahallesi mi ? Eğer öyleyse fiyat çok çok iyi herhangi bir sıkıntısı yoksa kaçırmayın ve dolandırıcı ilanları çok fazla var ona dikkat edin
+1 oy
(1,636 puan) tarafından
Mutfak dolabindan ve parkelere gre 15 yastab buyuk bir bina gibi gozukuyor. Ama fiyati iyi bence. Buyuklugu ve konumuda size uyuyorsa tututabilir bence 
+1 oy
(837 puan) tarafından
Gazı mahallesı mı sultangazı
+1 oy
tarafından
Ben beğenemedim canım ya 
tarafından
Bende çok beğenmedim ama siz neyini begenmediniz
tarafından
Giriş kat daha önce ben yaşadım çok skkıntı ya nem rutubet oluyor mutfagı güzel değil
+1 oy
(1,910 puan) tarafından
Gayet iyi duruyor canım, ben beğendim 
+1 oy
(890 puan) tarafından
Fena değil canım. Bahçeli heralde bence en iyisi müstakil ev küçük olsun ama bahçeli olsun kapı pencereyi açtın mı şöyle rahat bir nefes alırsın. Yine de bu kadar büyük göründüğüne bakma emlakcilar biraz geniş açıdan çekiyorlar fotoğrafları 
tarafından
Doğru dedin ama gece korkarım ben müstakil evde gurbetteyim eşimde bazen akşamları olmuyor çok moralim bozuk apartmanda daha güvende hiisediyorum kendimi ya ne yapsam ki eşim sana kalmış diyor ama başka da uygun ev yok
(890 puan) tarafından
Ben de gurbetteyim eşim vardiyalı çalışıyor ayda 2 hafta gece yok evde. 2 hafta da gece 12 de geliyor. Zamanla alışırsın. Ben apartmandan taşındım geçen sene. İnan burası daha rahat geliyor bana. Çünkü apartmanda kimsenin kimseden haberi yok birsey olsa ruhu duymuyor. En son maras depremini yaşadık ondan sonra karar verdim taşınmaya. Şu an çok şükür ev sahibimizle iyiyiz çok ta samimiyet iyi değil biraz mesafeli olacaksın ama komşular flan da iyi. Mahalle ortamı daha samimiymis bunu anladım
tarafından
Ev sahibiyle samimi olmam şahsen merhaba çaya gelir vs o kadar özel hayatına falan karisian varmış vs
(890 puan) tarafından
Yok canım o kadarı da değil. Dediğim gibi bazen bahçede otururuz bazen eşlerimiz evdeyse akşam otururuz beraber birseyler de yaparız ama Yani mesafeli bir samimiyet onu da sen korursun her zaman herseyin müdahale ettirme.
+1 oy
(13,307 puan) tarafından
Mutfağı eski biraz ama sağlam mı değil mi anlaşılmıyor tabi. Banyo wc iyiyse tutulur oturulur yine
+1 oy
(9,675 puan) tarafından
Güzelmiş kuzum çok cokk iyi olsa napcan kira xaten takılma o kadar fiyatida uygun
+1 oy
(1,806 puan) tarafından
Bence ev iyi giriş Kat olduğu için uygun demişlerdir  salon güzel görünüyor içini yerleştirdiğin zaman daha güzel olur 
+1 oy
(2,537 puan) tarafından
İstanbul gazı mahallesi mi kız ora.ev isterse üç bin olsun orda asla oturmam.ev içi iyi yani biseyi yok

İlgili bir soru bulunamadı

413,782 soru

12,455,407 cevap

46,462 kullanıcı

Kategoriler

...