+1 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler oğlum bugün tam 3 aylık oldu dr a kontrole gittik. Oğlum başını tam dik tutamiyo dedi doktor 2 hafta daha bakalm ama hala tutamazsa sizi nöroloji doktoruna gondercem dedi. Var mı aranızda böyle olup sonra tutan korkuyorum açıkçası bişi olmasından:(((  her çocuğun gelişimi farklı biliyorum kızımda herşeyi çok geç yapmıştı ama bilmiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(20,785 puan) tarafından
Karın üstünde durduruyo muydun şimdiye kadar. Tummy time deniyor şimdilerde. Hiç öyle vakit geçirdi mi cocuj
(26 puan) tarafından
Hayır yapmadı yani ben yaptırmak istedim ayni doktorumuz sakın demişti hiç gerek yok çok küçük bende ondan yaptırmamistim :(( bugünde böyle söyledi aslnda arada tutuyor başını düz falan ama
(20,785 puan) tarafından
İlk defa böyle bişey duyiyorum. Doğduktan birkaç hafta sonra koymak lazim. Koymazsan nasıl kaldırsın. Sen bundan sonra bol bol koy
(26 puan) tarafından
Tmm koyarım çok çabuk sinirleniyor ama bklm
(20,785 puan) tarafından
Sinirlenince al kucağına. Dinlensin. Sonra yine koy
(26 puan) tarafından
Şimdi sünnet olduk ama iyileşince hemen öyle yapmaya baslicam teşekkür ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(7,911 puan) tarafından
Ablamın oğlu 4. aydan sonra tutmaya başladı benimkiler doğduktan sonra hiç baş düşürmediler her çocuğun yapısı farklı ikisi de sağlıklı kizin da öyleymiş zaten bence hiç sıkıntı yapma. 
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim beni rahatlattiniz :) evet her çocuğun gelişimi kendine özel oluyor da insan ister istemez korkuyor
0 oy
tarafından
Benim oğlum 5 aylıkken tutmaya baslamştı herkes birşey diyordu hiç bir sıkıntıda olmadı büyüdü elhamdülillah gelişim hepsinde farklı milleti dinleyip üzme kendini gayet normal
(26 puan) tarafından
Çok sağolun ya cidden içim rahatladı.
0 oy
tarafından
Benim arkadaşımın kızına da doktor aynı şeyi söylemişti Hatta nörolojiye yönlendirdi ama bir sıkıntı çıkmadı bebek o an uykusuz vesaire olduğu zaman kafasını tam tutmadığında Doktorlar anlayamıyor Bence hemen Endişelenmeyin paniğe kapılmayın ve daha küçük olabilir yeni yeni tutuyor demişsiniz tam gelişmemiştir kendisi tuttukça kasları gelişir daha çok tutmaya başlar
(26 puan) tarafından
Aynen uykudan uyanmıştı o an ve yarım saat ancak uyumuştur uykusunu almadan uyanmıştı. İnşallah çok sağolun.
tarafından
Ondandır buyük ihtimalle rica ederim
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Çok normal cnm bnmkide 3aylik tam tutamiyo doktor 4ayini bitirene kdr tutar merak etme dedi
(26 puan) tarafından
Ne güzel doktornz var o zaman bizimki biraz felaket tellalı gibi bisi.
(1,039 puan) tarafından
Kulak asma boşver benim oğlan 5aylik olunca başını tam tuttu her çocuk aynı değildir
(26 puan) tarafından
Çok sağolun yaa :))
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Benim ilk oğlum 4 yada 5 aylıktı başını yeni yeni tutmaya başlamıştı ikinci oğlum maşallah doğar doğmaz başını tutuyordu bebekten bebeğe değişir inşallah birşey yoktur 
(26 puan) tarafından
Dimi her bebeğin gelişimi kendine özel. İnşallah bakalım
0 oy
tarafından
4.ayda başını dik tutmuştu kızım.sen 4 .ayın sonuna kadar tutmazsa doktora gidersin
(26 puan) tarafından
Ara ara tutuyor zaten sürekli salmiyo kendini ama ztn öyle çok canlanabilms değil
tarafından
Benim kızımda oyleydi
(26 puan) tarafından
Sağolun çok teşekkür ederim rahatladı içim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde fadimegacar (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.