0 oy
251 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Çok bunaldım hayatımdan sıkıldım, Bekarken daha mutluydum ben en azından özgürdüm istediğim yere gidip gezme imkanım vardı annem laf ederdi ama takmazdım. Şimdi evlendim ne oldu eşimle ev arkadaşı gibiyiz sanki sadece evi paylaşıyoruz bir hayat paylaşmıyor gibiyiz. Eşimle hiçbir aktivitemiz yok Ne bir oturup film izlemişliğimiz var ne de çıkıp dışarıda gezmişliğimiz olduysa da şu 4 senede çok nadir. Artık iyice bu durumdan bıktığımı hissediyorum o sürekli arkadaşları ile geziyor. Bu sabah 7.30'da Uyanmıştım hastaneye gittim yoruldum azıcık kestireyim diye yatıyordum geldi beni kaldırdı neymiş gömleği ütülenmesi gerekiyormuş arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmiş. Evde oturduğu zamanlarda da sadece gidiyor yatak odasına uyuyor ya da gidiyor tek başına mutfakta Telefon oynuyor. Cinsellik işine gelince dört dörtlük isteği var ama başka türlü ne sevgisini hissediyorum bişeyini zaten saygıda bitti. Ama bana gelince anneme gitmeme karışır arkadaş çevreme karışır Abartısız söylüyorum 10 dkkika gideceğim yerlere bile karışır. Onun yüzünden çevremde hiç arkadaşım bile yok. Hayata küstüm resmen ne yapacam bilmiyorum. Şimdi her şeyi eşinle yapmak zorunda mısın diyenler olacak ee yapmıcaksam ne diye evlendim. Bu evliliği bitirip tekrardan Yeni bir hayata başlamak bana o kadar ağır geliyor ki ne yapacağımı bilmiyorum kızlar:(

6 Cevaplar

0 oy
(634 puan) tarafından

Önce kendini sevmelisin. Yola bununla başla ❤️

tarafından
Bunları yaptığım zaman hakaret ve küfüre maruz kalıyorum. Sadece üstü örtülüyor konuşulmuyor yani konuşarak çözdüğümüz hiçbir şey yok Sürekli de yüzüne vuruyorum aslında akşam konuştum tekrar dedim işte Hep bir arkadaşlarınla vakit ayırıyorsun onlarla geziyorsun Hiç karım çocuğum demiyorsun falan bundan sonra dedim ben de senin yaptığını yapacağım o zaman diyor neler olcağını görürüz diyor hep böyle tehdit içinde.
tarafından
Kendim her şeyi yaparım ama sen yapamazsın havasında .
(634 puan) tarafından
Çocuğunu al ve bir sürü annene git bence. Değerinizi anlasın, anlamazsa da boşan gitsin vallahi ömrün çürür böyle değersiz kalmakla bacım
tarafından
Zaten en sonunda o olacak Yani daha fazla dayanamayacak gibiyim.
(634 puan) tarafından
Olsun bence neden halen dayanıyorsun sana da yazık
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Once celiskilerinden kurtul , boşanmak istediğin adamla cinsel ilişki yaşamamakla başlayabilirsin. 
tarafından
yani ilişki yaşamamak çözüm mü
(1,207 puan) tarafından
Kendine olan saygını korursun , istemediğin biriyle yasamayarak
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Yemin ediyorum ki posta girmeden gamze olduğunu anladım. 
tarafından
Sen beni iyi tanıyorsun artık ;)
0 oy
(20,282 puan) tarafından
Belkide şikayet ettiğin bu hayat başkalarının hayalidir şükür etsek daha güzel olur herşey beni yanlış anlama ben hep pozitif bakmaktan yanayım ve çokça şükrederim bu bana o kadar güzel yansıyoki denemeni tavsiye ederim kendini mutlu edebilirsin
0 oy
tarafından
Esinizle açık aćık konustunuzmu bu durumu konusmadiysaniz açık açık herseyi dile getirin sonuna kadar haklisiniz çunku kendi gezip tozup size izin vermiyorsa bu anormal bi durum kendisi oyle yapiyorsa sizde biraz normallesenenkadar cinsellikte süründürün anlasın karim evde dursun istedigim zaman iliski yasayayim kendim gezip tozayim ama ona her gittigi yerde kısitlayım kafasinda ama keske bu sekilde alıştirmasaydiniz 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Bugün bunu kaç kişiden duydum :( bugünün enerjisi mi böyle acaba? 
tarafından
Bilmiyorum canım ama sanki ben genel olarak böyleyim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 564 göst.
14 Mart 2024 Aile kategorisinde Elif12 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 439 göst.
15 Şubat 2024 Aile kategorisinde Anne-bebek (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
18 Haziran 2023 Aile kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
10 Haziran 2023 Aile kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu

405,725 soru

12,158,139 cevap

36,597 kullanıcı

...