Çok bunaldım hayatımdan sıkıldım, Bekarken daha mutluydum ben en azından özgürdüm istediğim yere gidip gezme imkanım vardı annem laf ederdi ama takmazdım. Şimdi evlendim ne oldu eşimle ev arkadaşı gibiyiz sanki sadece evi paylaşıyoruz bir hayat paylaşmıyor gibiyiz. Eşimle hiçbir aktivitemiz yok Ne bir oturup film izlemişliğimiz var ne de çıkıp dışarıda gezmişliğimiz olduysa da şu 4 senede çok nadir. Artık iyice bu durumdan bıktığımı hissediyorum o sürekli arkadaşları ile geziyor. Bu sabah 7.30'da Uyanmıştım hastaneye gittim yoruldum azıcık kestireyim diye yatıyordum geldi beni kaldırdı neymiş gömleği ütülenmesi gerekiyormuş arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmiş. Evde oturduğu zamanlarda da sadece gidiyor yatak odasına uyuyor ya da gidiyor tek başına mutfakta Telefon oynuyor. Cinsellik işine gelince dört dörtlük isteği var ama başka türlü ne sevgisini hissediyorum bişeyini zaten saygıda bitti. Ama bana gelince anneme gitmeme karışır arkadaş çevreme karışır Abartısız söylüyorum 10 dkkika gideceğim yerlere bile karışır. Onun yüzünden çevremde hiç arkadaşım bile yok. Hayata küstüm resmen ne yapacam bilmiyorum. Şimdi her şeyi eşinle yapmak zorunda mısın diyenler olacak ee yapmıcaksam ne diye evlendim. Bu evliliği bitirip tekrardan Yeni bir hayata başlamak bana o kadar ağır geliyor ki ne yapacağımı bilmiyorum kızlar
Önce kendini sevmelisin. Yola bununla başla ❤️
1,508,201 soru
24,615,771 cevap
364,332 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın