0 oy
303 göst.
Aile kategorisinde (123 puan) tarafından
sorunlu  ve devamlı sorun konuşan sıkıntı konuşan ben mişim keşke hayatımda sıkıntı olmasa anlamıyor ki tek nazım ona geçiyor tek o var benim ailem de zaten iyi değil sorunlarımız oluyor annemin piskolojisi bozuk Bi insan tek hayatımda olan kişi eşim onla da artık aynı evde iki yabancı gibi yaşıyoruz artık ben iyi olmak istedikçe yardım çığlığı attıkça kötü de ben oldum sorunluda çok hakaret etti ben boşanmak istediğimi söyledim artık doğumdan sonra 

4 Cevaplar

0 oy
(123 puan) tarafından

image

Bu söz günün sözü olsun benim için 

-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Niye doğumdan sonra ?
(1,207 puan) tarafından
Allah evine ferahlık versin destek almanızda fayda var
(123 puan) tarafından
Yatağımız zaten ayrıldı bir aydır bugünkü laflardan sonra sofra mıda ayırcam
(123 puan) tarafından
Zaten kimsem yok benim biliyor Amin inşallah
(1,207 puan) tarafından
Kestirip atma,  yangına körükle gitme , yatak ayırmak iyi olmaz. Dediğim gibi destek almanizdq fayda var
tarafından
Mesele aileler karısinca bitiyor zaten anlasma yapin ne olursa olsjn o sizin ailenize laf açmasın sizde onun tartisma konusu bile olmamali bence aileler
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Birlikte aile terapistine gidebilirsiniz. Eğer gerçekten boşanmak değilse niyetiniz bunu dile getirmeyin. Bir noktadan sonra umursamaz, zaten gitmeyeceğinizi bilir. Bu durum da evliliğinizi basitleştirir, ya da siz gözünü korkuturken bir an da boşanma noktasına gelirsiniz. 
(123 puan) tarafından
Doğru aslında hep söylemek doğru değil
0 oy
(436 puan) tarafından
Erkekler sorun, sıkıntı, şikayet duymak istemezler malesef. 
(123 puan) tarafından
Evet ama neden ben onunla paylaşmıcam kimle paylaşacam
(436 puan) tarafından
Evet çok haklısınız ama malesef bunu yapmayı bırakmanız gerekiyor her ne kadar ilgi alaka sevgi istesek de bunu belli etmeyin onu umursamayın kendinizle meşgul olun, makyaj yapın, kitap okuyun, cilt bakımı yapın arkadaşlarınızla buluşun meşgul olun bakın o sizi merak edecek ve peşinizden gelecek.
(123 puan) tarafından
Evet ya hata burda zaten ben ona şefaf olup durdum
(123 puan) tarafından
Bir erkeğin istemediği Bi tipsin dedi çok zoruma gitti Bi kerede seni anlıyorum diyip sarılmadı zor günler desin demedi duymadı çok konuştum oldu şikayetçi oldu

İlgili bir soru bulunamadı

401,982 soru

12,034,109 cevap

36,262 kullanıcı

...