0 oy
1,063 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar nerden basliycam bilmiyorum teyzemin ogluila evliyim akrabyla evlendigim.icin lincliyiceksiniz lütfen empati kurun 2 yıllık evliyim ve teyzmle birlik yaşamayı kabul ettim okadr pismanimki en yakınımın arkamdan dedikoduları cekistirmeleri kizlaryla gerçek yuzlerni evlendikten sonra belli ettiler bı konu var annemler bir düğüne gidicek eşimin işi olduğu için beni tek çağırdılar sende gel ama kayın babam izin vermiyorus okadar cahilleriki bizim alanımıza saygı duymuyorlar herseyimize karisiyolar eşime ayrılalım diyorum başka ev tutalım asla olmaz diyo tek çocuk çok yoruldum tükendim şimdi ayrılın diceksimiz boşan diceksiniz okadar kolay olmuyo arkamda durmayan bı koca ailsinin kölesi sözlerinden cikmiyo napicam lütfen empati kurun çok koturyum 

21 Cevaplar

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Tek çözüm ölmek değil ölüm zaten çözüm değil, evlenmek kadar boşanmak da normal.esin yola gelmiyorsa onlarla da bir düzen tutturamiyorsan boşanmaktan başka çare yok, akrabaymissiniz zaten aileler arasında konuşsun çözülsün.esini seviyorsan eşinin ailesi dışında sorun yoksa ailen ayrı ev şart koşsun belki boşanma lafını duyunca ikna olurlar.kavgayla gürültüyle değil ama ailen eşini eve çağırsin güzellikle konuşsunlar ev acmayacaksan kızımızi alacağız desinler Allah yardımcın olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 951 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
0 oy
13 cevap 717 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zeynep Osman (16 puan) tarafından soruldu

411,553 soru

12,389,163 cevap

43,702 kullanıcı

Kategoriler