0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (619 puan) tarafından
Aslında doğru olan hemen toplamak sanırım ama eşim genelde nöbette oluyor kızım uyuduktan sonra rahat rahat temizlemek terapi gibi geliyor. Birde dizi açıyorum bazen kitap dinliyorum. Bulaşıkları sofradan kaldırıyorum ama diğer işler genelde geceye kalıyor:)

24 Cevaplar

0 oy
(838 puan) tarafından
Akşam olunca uzanıp kalkamıyorum
-Reklam-
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Bazen cocugumun uyumasini beklerim bazen kalkar kalkmaz toplarim yorgunluk çökıyor sonra bazen cocugu uyutcam derken kendimde uyuyup kaliyorum sabaha kalıyor
0 oy
(1,915 puan) tarafından
Hemen yaparım kalınca ağır geliyor bana yapması 

Herşeyde böyleyim ben bulaşıl çAmaşır makinasında durduğu saniye çıkarırım 
0 oy
(998 puan) tarafından
Bulaşığı hiç bırakmam çünkü sonra kalkmasam da kafam rahat olur bana da arada gelir bı banyo yıkıyım lavabo ovayım çamaşır suyu dokeyim o gelince bulaşıksız mutfağı daha güzel temizlerim 
0 oy
tarafından
Bazen direk toplarım yükü üzerimden kalksın diye bazen yemekten sonra ağırlık çöker biraz uzanır ondan sonra toplarım 
0 oy
(2,768 puan) tarafından
O anki ruh halime bağlı yemek sonrası hemenn toparladigim da oluyor, yatmadan önce toparladigim da 
0 oy
(4,249 puan) tarafından
Akşam yemeği saati sürekli değişiyor bizde 8 den sonra yiyorsak oğlumu uyutup topluyorum 8 den önce 7 gibi yiyorsak hemen topluyorum bazen oğlan izin vermiyor o uyuyunca topluyorum değişiyor 
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Hemen kaldırırim ama sudan geçirip kenara koyarım makinaya koymaya usenirim bazen  en son gece yatmadan önce koyarım makinaya o sırada çalıştırıirim 
0 oy
tarafından
Hiç bekletemem her işi anında yaparım yoksa psikolojim bozulur krizlere girerim
0 oy
(19,909 puan) tarafından
Çocuklardan önce sofrayı topladigim gibi yapardım. Çocuklardan sonra nerdee, tam ben iş yapacakkken kızım bacağıma yapışır ağlar. Falan filan. Saat 10 dan sonra falan anca. O sırada babalarıyla oynarlar biraz. Ben de hemen yalap şap yaparım. Sonra uyku vakitleri gelir..2 saat de ona uğraşırım . Sonra sinirlerim tepeme çıkar.  Falan 
(4,596 puan) tarafından
Minik tatlis sinir krizleri falan:)
(19,909 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(3,789 puan) tarafından
Genellikle evet de akşam olunca ölü gibi oluyom çocuklar uyuyunca hop atiyom kendimi yatağa :D
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Ruh durumuma bağlı :D bazen toplarım bazen tam toplayacakken bırak kız sabah toplarsın ışığı kapat arkana bakmadan git diyor tezgah üstü :silly:

0 oy
(3,626 puan) tarafından
Yemeği yer yemez kaldırırım mutfağı toplarım. Bırakmam bırakınca kafam rahat etmez. Hatta eşim yemeğin üzerine kahve ister ama ben mutfağı toplamadan yapmam çünkü sonrası bana ağırlık gelir. En son yatarken yemekleri dolaba koyarım meyve çay tabağı bardağı onları toplar öyle yatarım. 
0 oy
tarafından
Benim mutfağım hep toplu hiç öyle yatmadan toplim derdim olmadı açık mutfak hiç rahat edemem dagınık
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Sabah öğle akşam fark etmez her öğün sonrası bulaşıkları ocağı ocak tellerini temizliyorum. Pis oldu mu beynim orada kalıyor birde pisliğe gerek yok en güzeli temizleyip oturmak 
0 oy
(988 puan) tarafından
Herkesin kendi alışkanlığı evim bazen dağınık dahi olsa ekmek döküldüyse o an süpürrüm bulaşıkları asla bekletmem bakteri ürer böcek gelir uykusuzluktan ölsem dahi yapar öyle yatarım açıkta yemek bırakmam.
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Nadiren bırakırım hemen toplarım 
0 oy
(14,847 puan) tarafından
kotu olmadigim surece hemen toplarim bekletmem 
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle eşim geceye gidecekse yemeği yer çay içeriz o çıkmadan yetişsin diye mutfak öylece kalır bi de çocuk babasının peşine ağlar aşağı ineriz akşam 8 bucuga kadar gelince duş mama uyku derken 9 buçuk 10 mutfağa öyle girisirim diğer odalarda ondan sonra yaparım eşim gunduzcuyse de yine sofra kalır eşimin istekleri bitmez çocuk uyuyacak da eşim sigaraya çıkacak da ben öyle mutfağa girecem hele izin gunuyse uffff
0 oy
(9,635 puan) tarafından
Toplar makinaya atar çalıştırır tezgah masa boş birakir yatarım sabaha iyi oluyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 245 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,662 göst.
0 oy
21 cevap 439 göst.
11 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,347 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarento (7 puan) tarafından soruldu