0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Şu an buraya ne yazacağımı bilmiyorum sadece içimi dökmek istiyorum belki okumucaksnz ama ben yinede yazmak istiyorum annem babam eşim hepsi benden nefret ediyor annemle babam beni her kese her zaman rezil ediyorlar daha bugün herkesin içinde rezil oldum eşim de geldi evde bana bir ton bağırdı ben agladm gelip yanıma oturmadı bile zaten beni sevmediğini biliyorum ama acıma duygusunun da bittiğini bilmiyordum bana karşı annem bana bir ton küfür hakaretler yağdırdı inanın ortada bişey yok babam deseniz ayrı eşim zaten beni her kelimsnde beğenmiyorsan kapı orda diyip kovan bir insan yani ben artık napacagimi sasrdm gidecek ne bir arkadasm ne konuşacak kimsem yok ben burda şuan bunları ağlayarak yazıyorum ama eşim karşımda komik videolar izleyp gülüyor bunlar benim canımı çok acıtıyor artık gidecek tek bir kapım yok kaç kere intar etmeye kalktm yapamadım çocuklarım var iki tane onlar olmasa belki şuan yoktum zaten kimsesiz olduğum için buraya yazıyorum belki kafamı dagtrm diye inanın kimsem yok ailem aile değil eşim eş değil çok yorgunum daha çok şey var anlatacak ama takatim yok herkese mutlu geceler diliyorum hiç kimse benim bu düştüğüm yanlzlga düşmesin çok zor çünkü 

5 Cevaplar

0 oy
(2,125 puan) tarafından
Bende bu şekilde hisediyorum eşim beni gözden çıkartmış o kadar zor bir durum ki böyle bunu bilerek evli kalmak çocuklar için biliyorum çünkü çocuklarım ne babasız ne bensiz yapamaz çok kalbim kırık kardeşimin yanında eşim dün gece beni sokağa attı kardeşim de barisirsan onursuz gurursuzzun dedi ekstra olarak aile olayını bende yaşıyorum insan ailesini secemiyo keşke secebilseydik ama ne olur ağlama deymiycek birisi için göz yaşı dökmek boşa 
(330 puan) tarafından
Ben artık eşim için aglamiyorum canm çünkü beni sevmediğini biliyorum sadece kimsem yok ona ağlıyorum Allah'ım seninde yardmcn olsun inşallah çünkü zor hemde çok zor inan şuan ölmeyi istiyorum ama bir yandan da istemiyorum cocuklarm için
(2,125 puan) tarafından
Sen çok değerli bir kadınsın bunu unutma tamam mı evlatlarimiz için ayakta durmalıyız sırf onlar için belkide sonrası daha güzel olucak bosanmayi dusunuyormusun
(330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canm benim sende çok degerlisin düşünüyorum ama diyorum ya ailem yok arkamda ve beni öldürürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ailenle görüşmek zorunda değilsin eşine gelince yok say böyle Bi adamdan insanlık beklemek eve gelince konuşmak gibi çaba harcama görme duyma konuşma muhatap olma eğer boşanma imkanin varsa gönder evden gir bi ise çalış yada evden çalış eğer boşanma inkanin yoksa onu yok saymaktan başka çaren yok böyle Bi adamdan sevgi ilgi beklemek konuşmak gibi bi çaba harcarsan sen üzülürsün ve susma ona karşı küfür mü ediyor altta kalma seni rezil mi ediyor sende et kisasa kisas yapacaksın her zaman
(330 puan) tarafından
O beni yok sayıyor bana yüz kere dedi çocuklar için otur benimle konuşmak zorunda değilsin diyo
tarafından
Sende bunu bile bile ne diye peşinde dolaşıyorsun o zaman biraz sert olcak ama biraz gururun olsun hicbisey olmasada gururun aklına gelsin ki yumusama
(330 puan) tarafından
Doğru söylüyon
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Bence bir insan durduk yere evladını yerden yere vurmaz bilmiyorum ben böyle hikayeler okuduğum da acaba bu yazan kişinin hiç mi suçu yok diyorum çünkü aklım mantığım almıyor durduk yere ailen neden sana böyle yapsın demekki seninde suçların var 
tarafından
Maalesef bazı aileler evlatlarına düşman gözüyle bakıyor ne yaparsa yapsın içtikleri su bile gözlerine batıyor o bile suç kabahat oluyor belki post sahibinin suçu vardır yoktur bilemem ama eski kafa ailelerin kızlarına karşı özellikle düşmanlıkları var bu bi gercek
(330 puan) tarafından
Benim annem bana eşimin yanında ne laflar sayıyor benim babami istemiyo doğal olarak benide istemiyor her lafta babaannen gil gibi orusbusunuz bilmem nesiniz diyor ve benim annem beni daha 12 yasndayken babam ceza evindeydi sevgilisinin yanına götürüp şey yaparken videolarını cektidiyordu zorla belki bu anlattklarm sana size hikaye gelir ama artık dayanamıyorum çok zor şeyler yaşıyorum daha çok şey var ben o adamı babama soylicem diye beni demirlerle dövdü
(693 puan) tarafından
Ohaa ben ne okudum şuan.
Şeyden kastın iliski mi ?
Yaşın büyük tehdit et o  halde. Elinde büyük delil var. Eğer bidaha beni rezil edersen millete. Senin nasıl biri olduğunu söylerim herkese desenee bacimmm orusp.u demiş baba tarafına. Peki onun yaptığı neee
(330 puan) tarafından
Bacm benim annem çok tehlikeli biri bunları söylesem beni öldürür
(693 puan) tarafından
Oda herkesij içinde cocukmussun gibi azarlamasin o halde
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Yanlış anlama da hikayeleri tek taraflı dinlemek doğru olmuyor.heekes bı kişiyi sevmiyorsa vardır bir sebebi diye düşünüyorum.biseylee mi yaptin birazda kendimize bakmamız gerek diye düşünüyorum 
(330 puan) tarafından
Bir önceki verdigim cevaba bak canm sonra konusalm
(2,546 puan) tarafından
Hala o aileyle görüşmemen gerekir peki hala neden gorusuyorsunuz.evlenmissin bilmem ne onlarla bı bağın kalmaması lazım .eşine de bunları anlatırsan seni zaten saymaz.gidecek yeri yok siginacak limanı yok diye dusunur
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Ah canim anam babam hep yucellttiler hep acigimi kapattilar hep destek oldular gariplerdi.ikisi de bize bunu hissetirmemek.icin canlarini disilerine taktilar 

Asla en ufak disariya karsi alcak yanimizi vermediler 

Allah rahmet eylesin canlarim 

Sana gelince cnm esimin ailesi gibi ailen senin icin rahat uzerone duseni yaptiysa kulagini kapat yapmasalar iyi ama bu yastan sonra hele hatalarinin farkknda degillerse zor duzelmeleri 

Evladina iftira atan ana baba da gordum evladini arsa cikarani da ana babanin adi bir ama rutbesi bir degil 

Imtihan dunyaso cnm benim kendi yuvana evlatlarina yogunlas 
(330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için Allah rahmet eylesin annenle babanı keşke benimkiler de ölse gitse en azından annem babam öldü derim
(3,027 puan) tarafından
Oyle deme kimsesizlik hissi o kadar zor ki bayramda opecek el olmanasi
Ne bileyim hani zor kisilikte olsalar ailen cnm kaybetsen inan ki canin yanar
(330 puan) tarafından
Ben zaten şuan dada kimseszm
(3,027 puan) tarafından
Rabbim aranizdaki soguklugu gidersin kalplerinize sicaklik versin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
0 oy
0 cevap 27 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ceylan70 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 452 göst.
15 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,111 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...