Şu an buraya ne yazacağımı bilmiyorum sadece içimi dökmek istiyorum belki okumucaksnz ama ben yinede yazmak istiyorum annem babam eşim hepsi benden nefret ediyor annemle babam beni her kese her zaman rezil ediyorlar daha bugün herkesin içinde rezil oldum eşim de geldi evde bana bir ton bağırdı ben agladm gelip yanıma oturmadı bile zaten beni sevmediğini biliyorum ama acıma duygusunun da bittiğini bilmiyordum bana karşı annem bana bir ton küfür hakaretler yağdırdı inanın ortada bişey yok babam deseniz ayrı eşim zaten beni her kelimsnde beğenmiyorsan kapı orda diyip kovan bir insan yani ben artık napacagimi sasrdm gidecek ne bir arkadasm ne konuşacak kimsem yok ben burda şuan bunları ağlayarak yazıyorum ama eşim karşımda komik videolar izleyp gülüyor bunlar benim canımı çok acıtıyor artık gidecek tek bir kapım yok kaç kere intar etmeye kalktm yapamadım çocuklarım var iki tane onlar olmasa belki şuan yoktum zaten kimsesiz olduğum için buraya yazıyorum belki kafamı dagtrm diye inanın kimsem yok ailem aile değil eşim eş değil çok yorgunum daha çok şey var anlatacak ama takatim yok herkese mutlu geceler diliyorum hiç kimse benim bu düştüğüm yanlzlga düşmesin çok zor çünkü