0 oy
934 göst.
Aile kategorisinde (321 puan) tarafından
Gorumcem bende 9 yaş küçük bekar önce ayakları havaya dikiyor elinde sigara müzik tin tin gidecek arabayı eşim kullanıyor o onde oturacak kaynanamda bisey demiyor ama kafaya takar hasta olur bişey olur oba diye ne yapayım kizlar bu bana saygısızlık degilmi 

18 Cevaplar

+3 oy
(1,468 puan) tarafından
Ağır olsunlar yerini bilsinler eş varken anne belki ama görümce asla 
(321 puan) tarafından
Evet canım bi bana yapıyor öbür eltilerime yapamıyor bir daha yaparsa arka koltuğa mi kovalasam diyorum sinirden patlıyorum eşime dedim ben daha bir yere gitmeyecem diyor bunalıyorum ne yapacağımı şaşırdım
-Reklam-
+1 oy
(9,505 puan) tarafından
Postunun başlığını okuyunca sana kızdım belki götümcesi büyüktür ondan dedim ama içini okuyunca götümcenin saçını yolmak istedim izin verme tut arkaya at çok mu zor
(321 puan) tarafından
Canım büyük olsa bile öyle bir hakkı yok kadının yani kocasının yani ha kaynanama arada musade ederim ama herkes yerini bilmesi gerekmiyormu
(9,505 puan) tarafından
Tabi ki öyle ama sandım böyle yaşı baya var ondan dedim otursun saygıdan fln ama benden küçük nah oturur oraya
(321 puan) tarafından
Ah gelin olmak kadın olmak ama o kaynanam varya gorumcelerime onun gibi kaynana nasip olsun
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Ya geç arkaya diyemedin mi? Bu kadar basit GEC ARKAYA!
(321 puan) tarafından
Eşime söyledim haberin olsun bir daha olursa arkaya kovalayacam oda dedi kimseyle bir yere gitmeyecem mecbur her yere eşim götürüyor onları nereye gitsem gelecekler kaynanam kaynatam ile küs başımıza attı onları 4 tane daha oğlun var biraz da onlar ilgilensin
(1,691 puan) tarafından
Ya eşine neden söylüyorsun. O anda yaptığı an geç arkaya  desene hemen.
(321 puan) tarafından
Eşime sadece söyledim daha sabretmeyecem tepki verecem haberi olsun artık kaynanam tepki verirse evlenince kocasının yanına oturur diyecem
0 oy
(20,282 puan) tarafından
Ben olsam izin vermem yerini haddini bilsin bakalım
(321 puan) tarafından
Sesimi çıkarsam kaynanam söylenecek küsecek konuşmayacak olay çıkacak ama bir yandan da hazmedemiyorum
(20,282 puan) tarafından
Küserse küssünler sesini çıkarmadıkça hep böyle yapacaklar ama
0 oy
tarafından
Hiçte izin vermem öne binerim valla. Kaynanaya başta ısrar ederdım öne geç diye geçmedı artık sormam öne geçerim direk 
(321 puan) tarafından
Kız biz arabaya gelmeden gidip açıp oturuyor yosma
tarafından
Hele öyle terbiyesizlık yapsın cıkarır ben otururm. Ama eşim sağolsun asla izin vermez anneler babalar dışında asla bırakmaz yerıme kımsenın oturmasına
(321 puan) tarafından
Helal olsun tebrik ederim eşini
0 oy
tarafından
Bunun için eşinle didismek yerine gorumcene soylemen gerekiyor burası benin yerim diye
(321 puan) tarafından
Gerçekten mi ***** gibi çekiyorum kendime hep eşimle huzurum kalmadı bunlar yüzünden
tarafından
Huzur istiyorsan ağzını ve ses tellerini kullanacaksın Haa esinin ailesi eşini dolduruyor mu sana karşı o zaman disiligini kadınlığının kullanıp hersey senle mutluluğum huzurum için seni düşünüyorum ailemle olmak istiyorum diyerek metres gibi (metrelerce evin içinde saten gecelik şiveli cilveli ve şehvet bağımlısı olup isi yatakta bitirirler) davranacaksın
(321 puan) tarafından
Kız ben bişey bilmiyor muşum ya top gibi aralarında git gel yaptım bu zamana kadar anlaşılan kocam elimde tutacam kaynanami gorumcemi bi tarafimda
tarafından
Ha şunu bileydin
(321 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Valla 34 yaşındayım annem hala sigara içtiğimi bilmez.ne bu saygısızlık calacan Osmanlı tokadini
(2,546 puan) tarafından
Çok garip bir aileymis .Allah yardımcın olsun
(321 puan) tarafından
Amin canım ben hayatımda böyle insanlar görmedim yeminle
(2,546 puan) tarafından
Sen gitme canim biyere ozaman otur evinde nereye gidiyorlqrsa gitsinler.sinirini hoplatmaya değmez .ehliyetij yokmu al arabayı çık gez Onlar gelince
(321 puan) tarafından
Kız çok güzel fikir verdin bana ya :)
(2,546 puan) tarafından
Vala bak ciddi söylüyorum düşman çatlatir:))
0 oy
(4 puan) tarafından
Valla tutar kolundan atarım arkaya herkes yerini haddini bilsin 
(321 puan) tarafından
Bende bi dahakine arkaya kovalayacam bişey diyen olursa evlenince kocasının yanına oturur herkes kocasının yanına otursun diyecem
0 oy
(16,932 puan) tarafından
Ben kaynanamın bile oturmasını istemem kaldı ki görümceye yerimi verecem asla.  
(321 puan) tarafından
Kız maşallah sana hakkını yedirmiyorsun bende öyle olsam
(16,932 puan) tarafından
Ay yok ben öyleyim eşim nerde ben orda. Geçen eşim de dedi neden arkaya gecmiyorsun annem otursun dedi terbiyesiz dedi terbiyeyi hak edene terbiye gösteririm sen nerde ben orda dedim o gün bu gündür daha da demedi öyle
(321 puan) tarafından
Benimki bana aslan kesilir ailesine dışarı süt dökmüş kedi gibi sen yine kestin adamın önünü aferin sana benimkine bisey desem daha bi yere götürmeyecem sizi der
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Benim de kaynanam ben varken kendi binmek ister çoğu zaman çocuk gibi koşar biner hemen . Hatta geçen bı yere gidiyoruz annem babam onu da aldık babam öne oturdu ee ben nereye oturcam dedi çocuk gibi yanıma oturcan nereye oturcan dedim bende bekledi herhalde babam kalksın o otursun 
(321 puan) tarafından
Bunlarda ego var ben egosu Allah kolaylık versin bize
(2,541 puan) tarafından
Valla ya hemen konuyor öne çoğunlukla ben oturuyorum müsade vermiyorum bazen benden önce koşuyor mesela köyde bı yere giderken falan. Değişik kendilerini ne saniyorlarsa
0 oy
(988 puan) tarafından
bi. kadının yeri kocasının yeridir.dinde bile çocuğu araya yatırmayın diyor sen düşün gerisini.psiklojisinin bozulacağı bir şeyde yok şimdi taviz verirsen hep arkadalarda gezersin.senin yanın kocanın yanı bu kadar söyleyeceklerim.
(321 puan) tarafından
Kız kimse kenarda dur diyemiyor ona olmaya morali bozulur kaynanam fellik fellik dolanır
(988 puan) tarafından
niye bu kdr etrafında pervaneler
(321 puan) tarafından
En küçük çünkü sanki her şey o dünya onun etrafında dönüyor gibi ama hasta oldu aman morali bozuldu ama şu oldu hep böyle ve ben sinirden patlıyorum
(988 puan) tarafından
haklısın canım yani sanki 40 lı bebek.Ama kendi alanının ihlal edilmesine genede izin verme karı koca arasına kimse giremez.ben en başından beri tavrımı koydum benim yerim kocamın yanı dedim
(321 puan) tarafından
Helal olsun canim sana darısı başıma
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Insan durmasi gereken yeri bilmeli ...yerinde verilen tepki ise yarar taviz vermissin cokk
(321 puan) tarafından
Nasil tepki vereyim canım kovalayacam onu arkaya başka ne edeyim
(14,123 puan) tarafından
Iste onu ilk yaptiginda tepkini koyacaktin o kendini bilmezliginden kaynakli kaynanam bile yapmiyo sunu aynen ole sole
(321 puan) tarafından
Kaynanamda bi zamana istemiyordu beni kocamın yanında şimdi o biraz akıllandı bu başladi
0 oy
tarafından
Yırtarım öyle görümceyi. Ben kendi arabamda zaten istediğim yerde otururum. Ki kayinbabamin arabasında bile geçer öne otururum arkada çok sıkıldım diyip. Kimsede bişey demez. Böyle şeyleri sıkıntı etmeyiz.biraz üste çıkmak lazım. Senden de küçükmüş fırsat verme canım 
(321 puan) tarafından
Evet küçük şeytan annesini ablasını elinde oynatıyor sinirsel hasta diye onun para hastalığı var ver ona istediği kadar para yesin içsin gezsin bide yakışıklı bi uşak gönül eğlendirsin tamamdir
tarafından
Kusura bakma da onun sinirsel hastalık değil başka bişey canım söyleyemedim burda
(321 puan) tarafından
Herkes biliyor onun ne istediğini zaten kocam bile söyledi ama maalesef vuran yok ona
tarafından
Bizim iş yerinde bir kız vardı servise biniyorduk önce ben bindiğim için ön tarafa otururdum sonra baktım bana dedi ki ben Vertigo hastasıyım arka koltuğa geçtiğim zaman başım dönüyor midem bulanıyor diyordu iyi tamam dedin arkaya geçtim.  Sen de bahane yap midem bulanıyor başım dönüyor arkada bunalıyorum oturamıyorum Çünkü arka koltuk her zaman sallıyor daha çok hissettiriyor
(321 puan) tarafından
Evet canım haklisin
0 oy
(1,494 puan) tarafından

Başlığa göre , binsin asla bı şey demem ama anlatigina göre binmedin istemem ama bı şey de demem trip atarım ama :D

(321 puan) tarafından
Trip değil ayar verecem ona
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Ben hiç boyle şeylere girmem biliyor musun yaş geçtiikce heralde  kaynanam la bir yere gidecgiz alır çocukları arkaya binerim geçen dedi aa arkaya mi bindinz oturdu öne bindik gittik ben öne binsem direk gider arkaya oturur hiç bu konular için uğraşıp canımı sıkamam
(321 puan) tarafından
Otursun arkaya canım ne var bunda sen niye kocamla oturmuyorsun
(2,936 puan) tarafından
Kız ne olacak sanki ha on ha arka :) bnm kaynana bu konuda benle itismedi belki bana inat yapsa otururdum ama nebilim dediğim gibi hiç dikkat etmedim herkesin düşüncesi farklı senin düşüncenede saygı duyuyorum asla haksizsin demiyorum :)
(321 puan) tarafından
Ama kaynanam yengeme dedi öyle birseye cesaret edemez ben önde olacam hep dedi sen misin onu diyen kadın beni kocamın yanında göremiyor
(2,936 puan) tarafından
O olur aşkım onu yaparlar eksik kalmazlar sende hiç itisme direk git bin öne
(321 puan) tarafından
Gerçekten gelinlere çektirenler Allahtan bulsun
0 oy
(6,793 puan) tarafından
Herkes yerine derdim sanırım ben açardım kapıyı 
(321 puan) tarafından
Nasil yani kapıyı acip herkes yerine diyecem sonra demesin ben yerimdeyimm diye arsiz bu
(6,793 puan) tarafından
Derse sende kocamın yani benim yerim dersin
0 oy
(9,608 puan) tarafından
Buyuk saygısızlık benım kaynanam kayınbabam eşim arabayı kullanırken yanına oturturlar beni ben arkaya geceyim desemde eşinin buna dur demesi lazım. 
(321 puan) tarafından
Onlar temiz iyi niyetli insanlar
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Eşinin demesi gerekiyor kardeşine yengen öne binecek sen arkaya geç gibisinden sen desen kötü olursun ama o dese olmaz 
(321 puan) tarafından
Benimki de bana aslan kesilir onlara pısırık

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 393 göst.
29 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu