Kizlar selam dün eşimle kavga ettik bana sabrım kalmadı artık bosanalim dedi tamam dedim çünkü büyük bir kavga ettik beni gece ormanda evden attı kardeşimle birlikte kızımla sokakta ağladık sonrada polisleri gördük yanlarına gittik sikayetcimisin diye sordular olucaktim aslında bizi herkese o saaatte rezil etti rezilligide bıraktım polisler çevirme yapıyorlardı içki içenlere ceza yaziyorlardi yanımızda hatta bir karı kocayi durdurdular içki icmisler elleri kolları çiçek dedim ki içimden benim bu kadından neyim eksik neden eşim bir kere bana çiçek almadı ya çok mu zor benim neyim eksik bilmiyorum sürekli evde koşturma ev isimi yapmaya çalışırım iki çocuğum var küçük onlara bakıyorum sürekli bakimimi yapmaya çalışirim yetistigim kadarıyla cocuklarim asla kirli gezmez dikkat ederim her konuda ama eşim her şeyi elestiriyo hatta çamaşırları asarken sürekli düğmelerini kapatıyorum diye bile kapatma diyerek laf ediyo kapatilmazmi ya oraya kadar bahane bence artık hepsi sürekli ne desem tamam o zaman git ben böyleyim diyo düzelsin o kadar çok istiyorum ki düne kadar şiddette vardı ailesi konuştu uyardı ama sabahtan beri ateşi var eşimin boşanma konusunu düşünüyorum bosanirsam oğlumu o alicakmis oğlum 3 yaşında kızım 1 yaşında bende kalicak annem tekstilde calisiyo bende onunla calisicam gidersem kizimada halamın çocuklarına bakan bir bakıcı vardı onu ayarlamayı düşünüyorum hayatım güzel olur biliyorum ama eşime çok alıştım ileride karşıma birisi çıksa beni sever mi yada eşim beni seviyo mu en çok kafama takılan da üvey baba olayı çocuklarıma üvey baba-anne gelsin istemiyorum ama eşimde sürekli git bosanalim diyo sabah ateşi çıktı kafasına su koydum ilaç icirdim üstünü değiştirdim bana çocuklarının başında dur gitme dedi ama her zaman benle alay ediyo yemek yapıyorum hizmetci diyo bazen köle diyerek çağırıyo beni yanlizken tabi ama normal gelmiyo bana beni böylemi goruyo ben ona efendim diycekmisim gülerek soyluyo ama hoşuma gitmiyo bu akşam içinde tarlaya gidip patlican topladm sonra yemek yaptım trip atıp yemek bile yemedi hasta olduğu için yarın gitsem suçlu ben mi olurum artık değerimi anlasın istiyorum sürünsün özür dilesin istiyorum yaşım daha 22 benim eşimin 29 önümüzde uzun yıllar var heba etmek istemiyorum mutlu olalim istiyorum atesliykende birakasim gelmiyo ama annem geliceksen pazartesi işe başlarsin dedi kizlar ne olur empati yapın kardeşim gurursuz diyo bana çok eşimin peşinden koşuyorum diye
1,490,493 soru
24,359,386 cevap
346,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın