0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Düz giriş daireye taşındım 1 ay oluyo hersey okey ama banyoda dış kapı girişinde kulak boceginden gördüm korkmuyorum ama tiksiniyorum tahamülüm yok kaşınıyorum. Haricinde daha once duz gırıs katta oturmadım ne gibi sorunlarla karsılasırım bılgısı olan var mı. Bu arada mecburiyetten tasındım oraya yoksa tabii ki giriş kat istemiyodum. Bu bocekler veya baska boceklerın gelmemesı ıcın neler yapabılırım. Ha bir de tüm camlar sineklik ile kapalı ve balkonda kapalı balkon camlarında sineklik var ona ragmen bocek gırer mi 

2 Cevaplar

0 oy
(1,451 puan) tarafından
Lağım giderinden geliyo farede g ldi aynı yerden bize
(4 puan) tarafından
Sehrin tam ortasında merkezi yerde olsa bile gelir mi ya off
(1,451 puan) tarafından
Zemin kat pişmanlıktır millet sıcar kokusu  sana gelir saldur suldur su sesi hiç bitmez evinin önüne kamyon koyarlar mezarda gibi yaşarsın geceleri cam pencere acamazain yatarken hırsız korkusuna evinde  tel yoksa pencerelerde yılan çiyan herturlu ****** gelir girer sıkıntı ya ben hiç hoslanmiyorum zeminde oturmektan hamam bocekleri basıyor surekli
-Reklam-
0 oy
(14,696 puan) tarafından
valla giriyor ben de zemindeydim camasirlardan bile geliyordu disari seremiyordum cok korkuyordum ya ilaclasan da yaz boyu bitmez onlar 
tarafından
Zeminden ev tutacaktik sizce tutmayom mi kirası uygun olsa bile
(14,696 puan) tarafından
hic gerek yok gider kokusu bocegi otu b.oku bitmiyor inan yukardan atilan pislikler de cabasi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 905 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Dilekk (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Giraybebeginannesi (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
10 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 334 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,023 soru

12,171,335 cevap

36,638 kullanıcı

...