0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından

image

kizlar bebek bu YouTube birden çıktı önüme benim hiç bir sosyal medya hesabım yok sizden ricam burda bağış toplayan gönüllü arkadaşlar oluyordu bu bebegede yardımcı olun YouTube gördüm gerçekten zor durumda annesi https://youtube.com/@smamahmutarasacanol?si=Ti8swKWdSO04ib4b 

YouTube link attım ama inşallah becerebildim gören arkadaşlar ulaşabilirseniz gönüllü bağış toplayaci olursanız ne olur bilgilendirin beni YouTube üzerinde sadece bu kadar bilgileri vardı bakarsanız sizde görürsünüz umarım bı güzel gönüllü kardeşim el atar bu bebeğe inşallah bu bebeğinde kurtulduğunu görürüm 

2 Cevaplar

0 oy
(361 puan) tarafından
İnşallah post cevabsiz kalmaz bu işi yapan arkadaşlar tanıyanlar da ne olur haber edin onlara bugün bu bebeğin bı umudu olan yarın Allah umudu olur vesile olanın boş gecmeyin hiç değilse yukarda kalmasını sağlayın arkadaşlar görsün 
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
Benim bebeğim de kas hastası bende valilik onaylı kampanya başlatana kadar Instagram'da bir kitlem olsun istiyorum burdaki bacılar bana yardım eder mi acaba bununla alakalı bir post mu açsam

Ama bizim ilaç için istenilen para sma nin iki katı nerdeyse nasıl toplanıcak bilmiyorum bebeğimin gözlerimin önünde eriyip gidecek düşündükçe mahvoluyorum neler yapabilirim bana akıl verin bende kalmadı çünkü 
(361 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Rabbim çaresizliğiniİ gidersin Rabbim yavruna güç kuvvet versin sana bağışlasın bende bu işlerden pek anlamaiyorum arada elimden geldiğince post açanlara bağış toplayanlara bebeklerin için az da olsa geldiği kadar bağışta bulunuyorum bu bebekte tesadüf üzeri çıktı umarım arkadaşlar görürde bilenler sana da bu bebegede yardımcı olur bu post okuyanlar lütfen bı cevap yazında bari yukarda kalsın görünürde dursun ilaçlar çok pahalı ama devletin buna el atması lazım çocuklar resmen ölüme terk ediliyor bu hastalık değil resmen terk edilis Allah dizinde yardımcınız olsun inşallah Rabbim çare olur size
(361 puan) tarafından
Bı post aç sende illaki bilen yol gösteren olur inşallah Rabbim yardımcın olsun inşallah
(373 puan) tarafından
Evet bu ülkenin evladının bir Suriyeli Afganlı kadar değeri yokmuş asla ırkçılık yapmıyorum Suriyeliyle de afganla da bir sorunum yok ama başkalarına para yağdırıp bizim evlatlarımızı ölüme terketmelerini kaldıramıyorum arkadaşlar
(373 puan) tarafından
Masal23 açtım post yorum yaparsanız sevinirim
(361 puan) tarafından
Seninle aynı fikirdeyim maalesef ki öyle adalet yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esraalya (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 371 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy