0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (1,413 puan) tarafından
Huyları falan nasil

23 Cevaplar

+1 oy
(146 puan) tarafından
Oğlum Muhammed Ayaz çok yakışıklı çok düşünceli olgun konuşmaları var aşırı mantıklı ama çok hareketli onuda Ayaz ismine beğlıyorum
(4,555 puan) tarafından
Benim buyuk oglumun adi da Muhammed Ayaz ve ayni saydiginiz ozellikler benim oglumdada var kac yasinda sizin ki
(146 puan) tarafından
7yaşında
(146 puan) tarafından
Rica ederim
(4,555 puan) tarafından
Masallah adiyla yasasin
(146 puan) tarafından
Amin amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,789 puan) tarafından

Oğlum Muhammed Enes ama daha 12 aylık .şimdilik sakin sevecen bazen küsme huyu var meraklı bide <3

(1,413 puan) tarafından
Çok tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Çok ağır bir isim çok güzel ona laf yok ama ben çocuklara koyma taraftarı değilim sorunun cevabına gelecek olursak dayım koydu oğlan bir tuhaf ise yaramazin teki hantal yerinden kalkmaz smdi dayım sövüp duruyor direk ismine ismine hiç affetmiyor 
(1,413 puan) tarafından
Çok tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşına girecek kasimda muhammed emirim ama vallahi kordonlarımi bağlatmadigima cok pişmanım beni hayatttan bezdirdi psikolojim acayip bozuk şuan 
(1,413 puan) tarafından
Çok tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️ benim etrafimdaki bütün muhamedler boyleler☺️
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Aslan gibi aslan yaşıtlarından kat kat zeki akıllı uslu sevecen insan canlısı konuşkan anne baba sözü dinleyen bi çocuk ve daha 2 yaşında beni bu güne kadar hastalık zamanları dışında hi üzmedi desem yeri maşallah oglusuma isminin ağırlığını yasamiyo ağır gelmedi yani 
(760 puan) tarafından
Çok şükür maşallah.benm oğlumda çok hastalık geçirdi yoğun bakimlarda kaldı gelişimi güzel  uysal aklı selim bir çocuk .benm kuzenimde var 16 yaşında maşallah oda kuzu gibi bana tek koyma ağır feln dediler ama ben tek isim koydum isimlerin karakteri etkilediğini çok düşünüyorum .büyük oğlum un adı Yavuz Selim  (Yavuz Sultan Selim gibi sert heybetli  kuran da geçen selim ismi gibi saf ve temiz)
(10,496 puan) tarafından
Bende çok katılıyorum buna isimler çocukları çok etkiliyo evlatlık haklarından biri güzel isim koymak zaten
(760 puan) tarafından
Amin rabbim isminle yaşatsın doğru yoldan ayrmasin evlatlarımızı inşallah(Amin)
(10,496 puan) tarafından
Amin canım aminnnn
(1,413 puan) tarafından
Maşallah tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Bin kere maşallah oğlum sakin bir çocuk akıllı söz dinleyen neyi yapıp yapmayacağını bilen bı çocuk 5 yasında Muhammed Eymen ismi
(1,413 puan) tarafından
Tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️masallah
0 oy
(321 puan) tarafından
Ben ne kadar Muhammed tanidiysam hepsi çok yaramazdi
(1,413 puan) tarafından
Aynen bende valla hemde asri yaramaz tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️
(321 puan) tarafından
Rica ederim fıtratı insanlığı iyi olsun hayırlı olsun
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Muhammed'im şuan 5 aylık. Dünya tatlısı. Tabi huyu suyu şuan belli olmaz
(1,413 puan) tarafından
(1,464 puan) tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
tarafından
Ay ondan öyle bı razıyım ki koca adam gibi. Rabb'im de ondan razı olsun:) 
(1,413 puan) tarafından
Maşallah tesekur ederim yardımcı olduğunuz için☺️
tarafından
Rica ederim:)
0 oy
(434 puan) tarafından
Genelde Muhammed isimli bebekler çok yaramaz olur derler bakalım Biz Daha çok yeniyiz 4 aylık olduk Muhammed Ensar koyduk Şimdilik her şey yolunda inşallah hep böyle devam eder
(1,413 puan) tarafından
Tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️ benim gördüğüm bütün muhamedler yaramaz
tarafından
Muhammed ismi tek başına çok ağır oluyor tanidigim Muhammed ler düz duvara tırmanan cinsten benim oğlumun adı Muhammed Emin genelde uysal efendi kendinden başkasına zararı olmayan bir çocuk
0 oy
(2,079 puan) tarafından

Muhammed peygamber efendimizin ismi <3 her insan tasiyamiyor ağır gelebiliyor.  Benim oğlumun adida  Muhammed hareketli bir çocuk. İsmi koyduğuma hiç pişman değilim <3

(1,413 puan) tarafından
Teskeur edeim yardımcı olduğunuz için ☺️
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Muhammed Ali var. 11 aylık. Sakin huylu duruyor şimdilik. Oturur kendi kendine vakit geçirir. Ağlaması pek yoktur. Daha yürümüyor emeklemiyor. Yürüyünce daha iyi anlaşılır bu işler heralde ama. Sakin olacağa benziyor. 
(1,413 puan) tarafından
0 oy
(18,502 puan) tarafından
İki tane Muhammed isimli öğrencim vardı. İkisi de dünya şekeri çocuklardi. ikisinin ortak özelliği fazla sakin olmalari kendi hallerinde minnoş çocuklar olmalariydi. 
0 oy
(87 puan) tarafından
Oğlum Muhammed maşallahı var tutamiyoruz hatta bir kaç kişi gelip kötü yorum yapmıştı canımı sikitilar niye Mehmet koymadinz Muhammed koyulmaz diye sinir olmuştum 
(1,413 puan) tarafından
Tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️ boşver milleti çok güzel isim
0 oy
tarafından
Çok ağır bi isim canım çocuk kaldiramayabilir her ismi dini isim diye çocuklar taşıyamıyor maalesef benim kuzenimin adı yasindi 3 yaşına kadar sürekli ateşli hastalık havale belli belirsiz hastalıklar surekli uyuşuk uyku hali vardı gezmedik doktor kalmadı her ilde şu doktor iyi dediler götürdüler hicbi care bulamadilar en son görmüş geçirmiş bi hoca cocuga ismi ağır geldiği için kaldıramıyor adını degistirin deyince değiştirdiler ismi değişince ne hastalık ne uyuşuk uykulu hal hicbisey kalmadi
(1,413 puan) tarafından
Yaa isimlerin bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum . Tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️
tarafından
İsimler çocuklar üzerinde çok etki bırakıyor benim oğlumun adı berk arden berk güçlü kuvvetli sağlam dayanıklı demek 1 aylıkken döndü 3.haftasinda biberonu eliyle tutup fırlatıyordu 3.ayinda tuttuğu nesneleri asla bırakmiyordu çekip kopariyordu hatta arden ışık saçan hevesli istekli hayallerinin peşinden giden demek yolda gören herkes durdurup sevmek istiyordu şuan 14 aylık istediği olmayınca ağlamaz inatla onu almak için çabalar sürekli farklı yollar dener herseyi kendi yapmak ister kimseye ihtiyaç duymaz... isim koyarken mutlaka anlamlarına bak canım çocuk gerçekten anlamlarını taşıyor
(1,413 puan) tarafından
Maşallah Rabbim korusun evlatlarimizi
tarafından
Amin cnm hepimizin
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Çok akıllı benım oğlum Muhammed buğra:) 
(1,413 puan) tarafından
Maşallah tesekur ederim yardımcı olduğunuz için☺️
0 oy
(266 puan) tarafından
Oğlumun adı Muhammed Aras çok merhametli 28 aylık ama çok hareketli çok düşünceli Birini kırdığını düşününce gidip öpüyor sarılıyor Kardeşi var çok seviyor 
(1,413 puan) tarafından
Ay kiyamma ya .tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️
0 oy
(2,712 puan) tarafından
Muhammedler genelde clk yaramaz oluyolar ya bi arkadasimin kardesi vardi burnumuzdan getiriyordu cocuk
(1,413 puan) tarafından
Ayy evet ya ☺️tesekur ederim hrdimci olduğunuz icin
0 oy
(3,557 puan) tarafından
Oğlumun adı Muhammed Emin 4 yaşında sessiz sakin uysal bi çocuktur. Duygusal naif kibardır. Sadece Muhammed ismi ağır gelebilir yanına konulan ismin ağır olmaması gerekli 
(1,413 puan) tarafından
Maşallah tesekur edeim yardimci olduğunuz için ☺️
(3,557 puan) tarafından
Rica ederim ne demek
0 oy
(14,489 puan) tarafından

5 yaşında oğlum.

Muhammed Faruk adı..
Mızmız,sinirli,en ufak şeye alinan
(1,413 puan) tarafından
Ay evet ya benimde gördüğüm bütün muhamedler boyleler tesekur ederim yardımcı olduğunuz için ☺️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
0 oy
11 cevap 121 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 196 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mervedqn (8 puan) tarafından soruldu

403,850 soru

12,098,728 cevap

36,408 kullanıcı