0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Gazi başladı uyumuyo ikiniyo ne kullansam lütfen cevap verir misiniz 

8 Cevaplar

0 oy
(2,936 puan) tarafından
Aşkım deneye deneye bulcan bitane biogia aldır bu bağırsak düzenleyici bide yanına damla al pek senin dediğin damlaların etkisini görmedim ben sansplenks aldırdım biogiayla birlikte verdim bir süre sonra fayda etmedi eşim dedi isterse milyarlar gitsin çocuk yeterki ağlamasın kimi görse sormuş anne sütünün sindirimi kolaylaştıriyo relaktaz diye bir damla aldı gaz sorunu diye bişey kalmadı 
(8,274 puan) tarafından
Zincoda kullandım metsilde hiç faydasını görmedim. Sonra maflor bağırsak düzenleyicisi ile sabsmplex kullandım Onun da bir faydası olmadı böyley deneye deneye 4 ay geldik o zaman geçti  :)))
(2,936 puan) tarafından
Galiba tam anlattığın gibi oluyor :)
(215 puan) tarafından
Biogaia ise yaramadi baska bir probiyotik aldik nurse harveys kullanıyorum oda fayda etmedi gibi kendim rezene anason.kimyon cayi iciyorum hergun yedigime cok dikkat ediyorum ama yok.ilk.oglum kolikti 5 ay cektim yine ayni olur diye çocuk bile istememistik insalalh bu kolik olmaz
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Canım bende daha önce bir sürü post actim baktım herkes değişik seyler söylüyor. Ve ben her damlayı deniyecek kadar maddiyatim yok açıkçası ve damla vermeyi de istemiyorum ama mecbur kalınca veriyor insan

Baktım alamadim daha kendimce iyi gelen yöntemleri yaptım biraz olsun rahatladık 

İlk once her emzirmeden sonra muhakkak üst gazını aldım uyuduktan sonra vişne çekirdeklerini ısıtıp karnina koydum uyandigi gibi alt gazını alıyorum karnina ve ayak altina ılık zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Çok şiddetli gazi varsa bir çay kaşığı da veriyorum ona . Kendimde  2 3 bardak kimyon papatya cayi içiyorum arada rezene ve aciyavsan da denliyorim. Bunları yapıyorum gazi olmuyor mu oluyor ama en azindan ağlama krizleri biraz azaldi birde besikte sallıyorum hamak olsa daha iyi oluyor 
(215 puan) tarafından
Sizin bebeğiniz kac aylik suan benim ilk oglum kolikti 5 ay cektim mahvoldum yine buda kolik olur diye cok korkuyorum damlalar da cok pahalı evet
(66 puan) tarafından
36 günlük kolik değildir insaAllah
(215 puan) tarafından
Benim 19 günlük daha gece uyaniyo sabaha kadar ikiniyo tuvaletini yapiyo gece 2 kez yine ikiniyo sabaha kadar
(66 puan) tarafından
Havalar sıcak duş aldirabilirsinix.birde tecrübeleriniz de var . Sakin kalin inanki biz stres yapınca daha kotu oluyor
0 oy
(2,236 puan) tarafından
Ben dönüşümlü kullanıyordum ikisini. Öğlen birinden verdiysem aksam öbüründen mesela. Ama günde bir kere biogaia da veriyordum. Şaşkınlık zoruna her birinden medet umardım ayyy ne günlerdi 
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Ben herşeyi denedim bize metsil çok yaradı yani her bebek farkli
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Metsil +maflor damla 2 ayda sonlandirdik gazi ama bn 3 4 ay kullandum mafloru iyi gelsi bize
0 oy
tarafından
Hiçbiri bebek spasi al eve her gazı olduğunda yüzdür hem rahatlayacak hem deliksiz uyuyacak
0 oy
(686 puan) tarafından
Valla canım biz ne kullandikysak gecmedi metsil kullandık ardindan hemen gazını da tuvaletini de yapıyordu. Rahatliyordu. İstersen onu al ama öncesinden doktora bi danış 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Önce biogaia al canım onu dene

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 2,670 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 413 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Yenimomm (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 279 göst.