0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

7 ay önce kürtaj oldum bi türlü hamile kalamıyorum 2 aydır ovulasyon testi deniyorum geçen ay yumurtlama görüp değerlendirdim olmadı bu ayda yumurtlamayı gördüm ama testlerim silikleşmiyor çatlama mı olmuyor acaba bilenler yorum yapsın lütfen

image

3 Cevaplar

0 oy
(22 puan) tarafından
Kimse yok mu kızlar 
-Reklam-
0 oy
(117 puan) tarafından
Bana 6 da pik yapmış gibi geldi 6dan sonra önceki tonlarına dönmüş fotoğraftan öyle anladım 6da ki çizgi diğerinden daha koyu olmuş pik yani
(22 puan) tarafından
Evet canım aynen dediğin gibi sence çatlamışmıdır ben 4.yazan testi birde 6.değerlendirdim
(117 puan) tarafından
En koyu oldugu zamandan sonra ki günlerde rengi soluklastiginda çatlamış demek 6.gunde pik 7den itibaren de çatlama olmuş degerlendirdigin iyi oldu Allah kucağını doldursun inşallah
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim:))
0 oy
tarafından
Bak canım burada işte aslında net olarak 6. Gün yumurtlamissin son gün biraz siliklesmeye başlamis ama tam silik değil eşit gibi bu yüzden 1 gün daha testi yapmam lazımdı ve asıl o son gün ilişki olması gerekiyor. O son günden itibaren sayıp 14.gun gebelik testi yapmak lazım. Yani sen bu soruyu tam 9. Gün sorduysan ve o gün ilişki olduysa gebelik testini 27 temmuzda falan yapman gerek Cok erken yapmışsın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 21 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Halime tonka (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Sevinc1990 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 79 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 72 göst.