0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından

Cesaret edip gidebildinizmi ? :)

18 Cevaplar

0 oy
(1,182 puan) tarafından
Kaç aylık canım 1 yaş bebeyle gittin çok korkup stres yaptım maşallah hiç kaynamadi
(213 puan) tarafından
Daha minnak 1.5 aylik :) ablamiz 5 yaşına gidiyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızım 2 yaşında oğlum 4 aylık iki güne bir denizdeyiz :)
(213 puan) tarafından
4ay yine küçük değil canim ya kiz 5 yaşına girecek oglan 1.5 aylik daha ;)
tarafından
Kızım ilk girdiginde 2 ay 10 gunluktu :)
0 oy
(21,298 puan) tarafından
6 aydan önce bebekleri denize havuza sokmak doğru değil diye okumuştum. 1 yaşında girdi kızım ilk defa denize. Çok sevdi. Eğlenceli oldu 
(213 puan) tarafından
Girmek için değil canim zaten çok küçük sokmam . öyle kenarinda oturmaya ama çok sicak
(21,298 puan) tarafından
Ee git tabi kız. Deniz kenarı daha serin olur eser. Akşamüstü gidin ama güneşin bağrında gitmeyin yani
(213 puan) tarafından
İnsan bsey olur diye korkuyo
(3,370 puan) tarafından
Güneşten koru ama yinede dikkatli ol. Oğlum 2 yaşında krem sürdüm denizede girdi krem aktı diye heralde hafif yandı kolları. Yüzünde bişey olmadı. Güneşe çok uzun süre tutma gölgede dursun
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Bebeğimin kırkı tatilde çıktı. Ayağını soktuk denize sadece. Bekar tatili gibi olmuyor tabi ki, ama sorun da yaşamadık pek. Bu sene, 1 yaşında şimdi, yine gideceğiz kısmetse. Bu sefer denize de sokucam :) 
(213 puan) tarafından
Benim de 1.5 aylıkta çok sicak hava 31 şuan birşey olur diye korkuyorum
0 oy
(1,234 puan) tarafından
11 aylık kızım geçen hafta gittim tatile havuza sokmadı denize de yarımsar saat şeklinde saat 10 11 sularında ve ikindin 5 6 arası girdik güneş carpmasin diye bir sorun olmadı suyu sevdi .ama suya girdiği zamanlar harici huzur vermedi sürekli emeklemek istiyor haliyle otelde yere de bırakamadım zor oldu.sizinki şuan kıpırdamıyor dönmüyor en rahat zaman suya girmesin zaten gölgede pusetinde yatar büyüdükçe daha zor bence gidin 
(213 puan) tarafından
Benim ki daha minnak 1.5 aylik :)
(1,234 puan) tarafından
Daha rahat işte genelde uyur zaten o aylar da :) ilk 6 ay benimkinin en rahat dönemiymis kıymetini bilemedim o günlerin 2 saate bir uyurdu kipirdamaz donmezdi şimdi tutamiyoruz huysuz ağlak uyumayan bir çocuk oldu çıktı
0 oy
(5,500 puan) tarafından
15 günlük bebekle gitmiştim ama göbek deliği mikrop kapar diye ayaklarını sokmuştum sadece
0 oy
tarafından
İlk olarak 50 günlükken gittim sudan cikartmasj sikinti oldu sadece bayildi suya bide 13 aylıkken oğlum suyu çok sevdiği için hiç sıkıntı yaşamadım
0 oy
(305 puan) tarafından
Benim kızım denizi sevmiyor ama yolculuğu seviyor çocuktan cocuga değişiyor 
0 oy
(634 puan) tarafından
İlk denizine 55 günlükken gittik. Güneşten korudum bol duş aldırdım şükür bişey olmadı.
0 oy
(4,236 puan) tarafından
1.5 aylıksa çok küçük canim gitme bence 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Kızım 1 bucuk yaşında gittim evet birlikte yüzdük oynadık annemler vardı biraz onlarla oturdu güzel geçti yani kumda oynadı iki defa gittik 
0 oy
(4,791 puan) tarafından
Ben geçen sene gittim 5 aylıktı zor olmuyor yiyor uyuyor zaten şimdi 15 aylık olduk yürüdüğü için herşeyi merak edip karıştırıyor ne bulsa yerde ağzında hemen bu sene gitmeyeğiz fırsatın durumun varsa git seneye daha zor olur bence
0 oy
(1,004 puan) tarafından
Oğlum 6 aylıkken gittik bebek arabasında uyuduğunda denize girmiştim uyandığında oturmuştum:)
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Ay ben nasil manyaklik yaptigomi anlatayim oglum 10 aylik sicak termal havuza soktuk rahmetli annem le oylr sevmisti ki cikmak istememisti scaktan 

Rahmetli annem ah ben egleniyim diye oglumu sezlonga aldi onu gonlunu etmisti ah anilar 
0 oy
tarafından
Kızım 3 aylik falandı ilk gittiğimizde sıkıntı olmadı canım 
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Cok eziyet oluyor sicak gecmesin basina aman guneste yanmasin diye onu koruyacagim diye yoruluyor insan.
0 oy
(9,932 puan) tarafından
Daha dün plajda 2 3 aylık bebek gordum :) 
0 oy
(5,074 puan) tarafından
Ilk oglum 5,5 aylikti deniz tatiline gittik esim ben ve cocuk. Ikinci oglumda2 aylikti gittik ama annemle kayinvalidem vardi onda o da buyuguyle daha cok ilgilendiler. Kucugu 1 yasinda buyugu 6 yasinda 3 hafta once tatile gittik. Kucugu zorlar sandm (cokhareketli) ama sandigim gbi olmadi sukur.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 257 göst.
12 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Emellllsdkkk (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 256 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
22 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,446,807 soru

23,766,853 cevap

315,734 kullanıcı