0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (310 puan) tarafından
Kizlar 2 öğün beslenmeye basladim sabah ve akşam 7 dem sonra birsey yemiyorum çayıma şeker kullanmıyorum evde yuruyus yapiyorum ve karin hareketleride yapmaya basladim bugün 2 günüm bacaklarım agriyor zayıflar miyim 155 boyum 57 kiloyum 7 aylik hamile gibi gobus var o gobus gider mi sizce başka neler gider 

2 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Süt icme beyaz ekmek yeme glutenle sütte o göbeği şişiriyor canım akşamda 6 da kesmeye bak akşam 6tidan sonra sadeec sıvı şeyler sekersiz çay kahve sabah 10.11de kahvaltı yap araya bide ara öğün koy mutlaka önemli olan az yemek değil sağlıklı beslenmek aç olmasanda o ara öğünü tüket bukez öyle bir açlık yasiyonki akşam yemeğine saldiriyon yetmiyo 
(310 puan) tarafından
Ben fazla ekmek yemiyorum bekarken oldu bu gobek bekarken çalışırken hamburgeri döner lahmacun pizza surekli yedim şimdi de vermeye çalışıyorum sıcakta birsey istemiyor canım ara öğün olarak yogurt yesem olur mu
(2,938 puan) tarafından
Tabi olur evde ne varsa ben genelde tarçınlı türk kahvesiyle ya bitter ya meyveli gronola yiyom yada tuzlu diyet buskivisi ara ogunlerim böyle ama salatalık olabilir yoğurt olabilir evde ne varsa emziriyom bende başladım ilk hafta 3.600 verdim ikinci hafta full yedim ilk hafta senin gibi çok sıkı yaptım sonra tekrar toparladım 79.700le başlamıştım bugün 75.500 gördüm tartıda 3 litrede su içiyorum emzirdigim için zorlanıyorum biraz
(310 puan) tarafından
Ben kararlıyım çok kötü göbeğim var ne zaman kahvaltı ne zaman ara öğün uyursun aksam ne zaman iyorsun
(2,938 puan) tarafından
Kahvaltımı genelde 10.5 dan sonraya erteledim arada bitane yeşilçay içiyorum 3 de ara öğün yapyorum bugün mesela kefir icicem bir bardak kayısı pestili yaptım şekersz onu yerim akşam da en geç 6 da akşam yemeği bitmiş oluyor akşam altıdan ertesi gün 10.5a kadar sadece su çay kahve şekersiz ogunlerimdede emzirdigim için bakliyat yiyemiyorum o beni zorluyor yoksa yap yap nohut fasulye salatasını  akşam kasikla bitir  genelde et tavuk tüketmeye özen gösteriyorum sebzeleri airfreyde yada fırında pişiriyom nebilim ya yapmak isteyene çok güzel şeyler var
(310 puan) tarafından
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Canım ben de iki öğün beslenmeyle 62’den 54’e indim

Gün içinde bitki çayı ve 2,5 litre su bir de detoks suları deneyebilirsin
(13,707 puan) tarafından
O zaman kullnma tansiyon düşüklüğü varsa önerilmez
(310 puan) tarafından
Hamileyken düşüktü şimdi denesem birsey olur mu sizce
(13,707 puan) tarafından
Bi bak baş dönmesi fln olur bırak olmadı
(310 puan) tarafından
Ödem için baska birsey var mi ki
(310 puan) tarafından
Dukkan birası  tarifi alabilir miyim canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
31 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
5 cevap 320 göst.
2 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simakopuz (156 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,925 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...