0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki çocukla dışarı çıkmak eziyet gibi kizlar çok yaramazlar eşim evin alışverişini yapıyor şimdilik çocuklar gün icinde biseyler istiyolar sürekli eşimde danino meyveli yoğurt süt kek  bisküvi tarzı şeyler getiriyor ama ben bunlardan vermek istemiyorum neler önerirsiniz acaba eşimden istiyim getirsin 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çubuk kraker tarzı şeyler istiyorum balık badem falsn oluyo ya onlardan bi de şeyi kesfettim kardeşim sporcu o yerken gördüm cips yerine yiyorum bu onlardan sağlıklı dedi su gonglar varya onların şasesi oluyo büyük pakette küçük küçük benim ogan sevdi onu hünnap keçi sütlü bisküvi veriyorum arada danone yerine meyve püresi yedirebilirsin ya da kendin biseyler yaparsın 
-Reklam-
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Yaz günü meyve ver bence :) serin serin yesinler 
0 oy
tarafından
Tencere keki yapabilirsin hem pratik hem de lezzetli oluyor. Ben mesela sigara böreği çikolatalı pankek krep falan yapıyorum patatesi elma dilim kesip toz biber tuz sıvı yağ koyup fırına veriyorum harika oluyor onu da deneyebilirsin. Brokoli mücver ya da kabak mücver yapıp ellerine verebilirsin çocuklar sever böyle şeyleri.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 351 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,138 puan) tarafından soruldu

408,450 soru

12,272,485 cevap