0 oy
880 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
düzenlendi
Zbsndnskmsmsmksösösösöslösmdmdm

36 Cevaplar

+3 oy
(2,970 puan) tarafından
Valla ben sortlari askililari cok seviyorum evde de giyitorum 

Keske bahce evim olsa diyorum komsu falan olmasa uzun citler olsa bahcede de boyle dolassam tenime gunes ruzgar degse diyorm.
-Reklam-
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Evde eteklı pantolon üstüne kısa kol gıyerım yada normal lastikli etek üstüne yıne kısa kol:) öyle askılı falan gıymıyorum çocuklarım var rahatda edemem alışkan olmadığım için
0 oy
tarafından
Kısa kol tişört uzun bol paça eşofman alti giyiyorum bazende kısa dize kadar kapri giyerim 
0 oy
(23 puan) tarafından
Ben şort kısa tayt dize kadar üstüne tişört giyiyorum bende tesettürlüyüm çok sıcak 
0 oy
(1,904 puan) tarafından
Tesettürlüyüm, kısa kol t-shirt ve bol eşofmanla geziyorum bütün gün evde. Hamileyim çok sıcak olduğu için pek dışarı çıkmıyorum, çıkarsam tesettürlü çıkıyorum.
0 oy
(10 puan) tarafından
40°-45° de sadece şort ve ince tişört giyiniyorum.

Ama hazırda uzun bir fermuarlı hırka ve pantolon hazır kargo vs geldiğinde onu geçiriyorum üstüme.

Başka türlü sıcağa dayanmak zor,saçlarımı bilr kökten kesesim var sjsjjsjs
0 oy
(369 puan) tarafından
Bol paça pantolon beli lastikli ustunede kısa kol badi giyiyorum balkona bahçeye çıkarsam üstüne ince ceket giyiyorum bazen de şalvar giyiyorum rahat oluyoo gecede şort sıfır kollu ne bulursam giyip yatiyom çok sicakk 
0 oy
(3,996 puan) tarafından
sort ,tshirt falan giyiyorum ya da taytla tshirt
0 oy
(1,649 puan) tarafından

Ben evde tişört tayt yada pijama giyorum

Şort giydigim zamanlar da oluyor 

Evin içinde kimse görmediği için istediğin gibi giyinebilirsin canım.
Önemli olan dışarda dikkat etmek canım 
(1,649 puan) tarafından
O zaman durum başka canım
Tayt tişört gitsen ince uzun kol ceket alsan hemen üstüne giyersin
0 oy
(2,454 puan) tarafından
Bende o tarz elbise bakıyorum hem namaz için tekrar giyinmeyeyim diye üstüne bir hırka geçirir kılarım diye düşünüyorum evde ise tişört keten pantolon lastikli ama elbise alacağım hatta gecelikte elbise tarzı alacağım belim çok sıkılıyor çünkü 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Buna mı takıldın canım gerçekten evin içinde ne bulursan giy yani ben atletle şort giyerim balkona çıkarken de üstüme ferace mi giyerim çamaşırımı VS öyle asarım :) 
(2,075 puan) tarafından
Eşin 7/24 evde mi canım
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Şort, kapri üzerine t-short  fallik fallik geziyorum. Evin içinde:)
0 oy
(373 puan) tarafından
Evde tek olduğumuzda Atletle şort geziyorum evde yabancı biri varsa dışarıda giydiğim kıyafeti giyiniyorum . 
0 oy
tarafından
Sort askılı akşamları gecelikle takiliyorum 
0 oy
(627 puan) tarafından
Vallaaaaa beenn hiç elbise giyemem pijama tişört giyerim bazende tayt tişört 
0 oy
(3,039 puan) tarafından
Tişört diz altı şort giyorum yada eşimin tisortlerini giyerim öbür türlü rahat edemiyorm
0 oy
(871 puan) tarafından
Ben eşim evde olduğumuz için kısa kol tişört rahat bir kumaş pijama ileyim havalar aşırı sıcak valla
0 oy
(335 puan) tarafından
1 yaşında kız bebeğim var ve eşimle yaşıyorum bu yüzden dekolteli yaz elbiseleri, crop, şort tarzı takılıyorum. Ama bir kaç aya kayınpeder kayınvalide aynı eve gecicez o zaman tabiki sıkıntı olacak sanırım en fazla tişört altına etek veya uzun tunik gibi bişeyin altına geniş ferah pantolon tarzı birşeyler giyeceğim gibi duruyor 
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Eşofman tişört giyiyorum canım şuan kayınvalidemler gelince etek penye giyiyorum 
0 oy
tarafından
Şort tişört tayt kısa kollu falan

İlgili bir soru bulunamadı

401,982 soru

12,034,135 cevap

36,262 kullanıcı

...