0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim 103 günlük eli hep ağzında bazen toz bulaşıyor ağzına temizliyorum tabi kıyafetten falan geçiyor bugünde öyle küçücük beyaz bişey farkettim dedim elinden bulaşmış sileyim dişin ucu gibi ilk çocuğum bilgisi olan ve burdan ilk dişlerin çıkması normal mi genelde önde çıkmaz mı sol tarafta nokta gibi olan

image

4 Cevaplar

0 oy
(13,223 puan) tarafından
Resimde belli degil ama din incisi olabilir baya kucuk cunku suan. Ama çay kasigiyla bak taşa deger gibi surtunurse dia demektir
tarafından
Elimle kontrol ettim küçük beyaz nokta keskindi kemik gibi ucu çıkmış ama önde değil de orda çıkması normal mi
(13,223 puan) tarafından
Sen kasikla bak elle anlamayabilirsin. Kasiga kemik sesi gibi geliyosa distir. Siralama degisebilir dislerde
tarafından
Öyle yapayım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(721 puan) tarafından
Fotoda sol dudak ayrı mı olan yerimi diyordun. Dış çıkarken damak daha farklı gozukuyur dişe benzetemedim ama dış çıkma sıralaması değişebiliyormus. Önce köpek diş sonra ön diş çıkaran bebekler var. Çay kaşığıyla vur çit çit ses gelirse distir
tarafından
Evet orası hani etin altında olmadığı için elime geldi sivri o yüzden merak ettim eli sürekli ağzında salyası çok
(721 puan) tarafından
Ay olarak eli sürekli ağzında olması çok normal benim oğlum 2 aydan 7 aya kadar eli hep ağzında ve aşırı salyaliydi 4 ten sonra özellikle. Ama 7 ayda anca çıktı
tarafından
Teşekkür ederim ilk çocuk olunca insan tecrübesiz oluyor
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Kızım ilk disi usten çıktı 15 aylikken.Farkli sıralama ile çıkması kadar erken veya geç çıkması (18 ay sinir) da normal merak etme.
tarafından
Teşekkür ederim ilk deneyim olunca insan merak ediyor
0 oy
tarafından
Hayır canım diş değil. Benim bebeğimde de çıkmıştı bu. 
tarafından
Teşekkür ederim sanırım diş incisi bi arkadaş öyle yazmış burda

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 247 göst.
0 oy
13 cevap 430 göst.
0 oy
6 cevap 94 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 65 göst.