0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (976 puan) tarafından

image

Benimkiler halifleks kışlıkları yıkamayı gözüm yemedi sararır diye onları haliciya vericem şuanlık bunları yıkadım kaldı iki halifleks :angel:

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Halıları elimde falan yıkama zahmetine giremem :D eline sağlık 

(976 puan) tarafından
Ahahah en güzeli ben sadece kışlıkları veriyorum
-Reklam-
0 oy
(8,873 puan) tarafından
Bayramda yaptım ben temizliği 

Ama bayramdan bu yana girişin halıları iki kere yıkadım:) oturma odasınida dun yikadim
(976 puan) tarafından
Benim halılar makinaya sığıyor ondan mutfakla aranin halisini kirlendikce makinaya atarım arada da böyle elimde devam
0 oy
(2,086 puan) tarafından
Bugün yıkamadan geldiler serdim mis mis :)
(976 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın canım ben kışlıkları veriyorum sadece gerisi makinama sığıyor çoğunluk makinaya atıyorum arada yıkıyorum öyle devam
(2,086 puan) tarafından
Bende yıkanabilcekleri yıkadım diğerlerine yerim yok yıkamaya verdim canım:)
0 oy
(13,522 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım 

Dün part 2 yıkadım annemlerin 

Benim iki mutfak halım var yarın yıkayacağım terasta
(976 puan) tarafından
Güzel güzel elimize sağlık
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Ellerine sağlık ben hamileyim ağırlaşmadann temizliği bitereyim dedim geçen ay yıkadım bitti
(976 puan) tarafından
Oo iyi hızlısın canım ben de Bayadır yapayim diyordum anca iştee
0 oy
(8,357 puan) tarafından
elimde yıkadım holdekileri ince diekalinlari vercem bu ay maaşı bekliom eşimin koltuklari falan yikatcam iinsallah detaylı temizlik beni beklior
0 oy
(6,732 puan) tarafından
Kocam bey yıkatmadı bayram öncesinde yıkamacıya veririz dedi bende kızı tuvalette alıştırınca verelim dedim bekliyoruz bakalım 

Ellerine sağlık
0 oy
(6,144 puan) tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım benimkiler sadece yatak odasinin ve oturma odasinin makineye girmiyor onlar tek kaldi hamileyim bu yıl olmadı yıkamaya gönderirim ikisini de gerisini dünden beri makinede yıkadım hepsini birazdan sererim inşallah dünden beri dip köşe temizliğe girdim bende yavaş yavaş dinlene dinlene yapiyorum
(5,500 puan) tarafından
Ay hamileyim ♥️♥️♥️
(6,144 puan) tarafından
Canım benim ☺❤❤❤
0 oy
tarafından
Bayramda yıkadım misss gibi halılar 
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Yıkandı :))) halı yıkama sağolsun onu hamileyken bı esti tövbeye geldim daha halı yıkama :))
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Benimde yıkamadan geldi de daha poşetinde duruyor açamadım bir türlü. İşçiler geliyor kv orada yemek yapıyorum kadınlara o yüzden bir bitsin temizliğe basliyacagim sonrada serecem :D
(976 puan) tarafından
Poşetin içinde kokma yapıyor dikkat et kuflendigi bile söyleniyor
0 oy
tarafından
Çamaşır makinesi saolsun benim yerime yıkıyor:))))
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Çok emek istiyor yaa amaan suya deterjana vereceğim parayı halı yıkatmacıya veriyorum ben . Zaten örtü kullandığım için çok kirlenmiyor yılda bir defa yıkatıyorum tertemiz
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Yarın gelip alacaklar yikattirmaya verdim
0 oy
(3,243 puan) tarafından
Kolay gelsin canım bende yıkadım balkonda kendim 
0 oy
(10,471 puan) tarafından
Bana halı deme bacım Allah aşkına 
(976 puan) tarafından
Niye kizz ahahah
(10,471 puan) tarafından
1 ay olcak halıları toplayali gülüm topladım eşim eve ilaçlama yaptı 12 gün annemlerde kaldım sözde bi gidince yikatacakti bende gelince temizlik yapıp sercektim maaş yatmadı 10 gün oluyo geleli maaş yeni yattı 2 gün sonra yıkmaya gidecek daha 1 haftada da gelse 1 ay olacak sözde temizlik yaptım halı olmayinca evin içi geri battı cam sildim yağmur yağdı ben böyle işin içine
(976 puan) tarafından
Ayy berbat bi duygu benim camlar da geldi ama ben silmedim daha

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 293 göst.
25 Ekim 2021 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 429 göst.
10 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 634 göst.
29 Mart 2019 Diğer kategorisinde ❤ Sihemin ❤Annesi ❤ (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 62 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (27 puan) tarafından soruldu

403,645 soru

12,093,430 cevap

36,387 kullanıcı

...