0 oy
780 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Devletin buna bir el koyması lazım almış başını gidiyor evler kiravfiyatlari 30 bine bile var kucuk ilçelerde köylerde 15 binden başlıyor neden böyle hiç düşünmüyorlar 3 çocuklu aileyi tek maaşlı emekliyi çok diyecek şey var gerçekten birilerinin dur demesi lazım işine gelmeyen evden çıkarıyor güya kendi oturacak kira fiyati az geldi yenisini pahalıya sokarim diye yazık ya 

Eşime de sinir oldum güzel iki tane ev buldum uygun fiyatlı hiç oralı olmadı şimdi zemin kata gidelim bakalimdiyor çok güzel evleri çok uygun fiyata kaçırdık 

22 Cevaplar

0 oy
(293 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Sadece kiralar değil ki her sey cok yüksek maaşlar eriyor enflasyon yükseliyor. Dün markete gittik en temel ihtiyaclari aldik kizima çikolata bile almadım  2000 lira ödedik. Pazara gittik sadece  karpuz dahil meyve aldık sebze falan hic yok, 400 lira ödedik. Ekonomideki enflasyondaki artışı durduramadiklari sürece kiralar da düşmez. Ülkenin kodamanlarina zenginlere vergiyi artırmadan olmaz bu iş. ha bire kamu tasarrufu yok şu tasarrufu falan filan alt sinifa tasarruf deyip aza kanaat edin akillari veriyorlar üst kisima kirmizi halilar bolluk bereket yazik! Bu arada benim turizm beldesinde merkezde her yere yakın evim var 3+1. 13 bin kirası. kiracı bu zammı yaptı tamam dedim. Kasımda senelik zam olacak. çevresindeki evlerin kirası en az 20-25 bin şuan. Onları çıkarsam en az 22 bine gider piyasa öyle çünkü. Ama çıkarma düşüncem yok memnunum azıcık aşım ağrısız başım. Bu evi almak icin 10 yıl az yedim az giydim az gezdim, cok çalıştım cok birikim yaptim ona rağmen param yetmedi babamdan destek aldim. 
-Reklam-
+4 oy
(1,132 puan) tarafından
Kiram 24 bin rahatça odeyebiliyorum benim için sorun yok ama bu düzene alkiş tutanlara hala körü körüne destekleyip de geçim sıkıntısından kiranın yuksekliginden dert yananlara zerre kadar acımıyorum milyon kere müstehaktır.

Yazık oldu güzelim ülkeme ülkemin gençliğine makarnaya tamah eden orta yaşlı kesim ve yaşlı kesim yüzünden gençlerimize oldu olan .okullarda bir tost ayran alamaz hale geldi ne denir ki 
tarafından
Kumplo imiş Tayyibe sjsjsj onu kötü göstermek içinmiş bunlar
(6,112 puan) tarafından
yav onu tapan tapinanlar diyor . neyse sabretmemiz lazim duzelecek diye sabretmeyinsecenler diyor . tarhana corbasina ekmek dograyip kasiklayinca millet yasadim doydum saniyor
(1,132 puan) tarafından
Casperiye vallahi söylenecek çok şey var da konuşamıyoruz memuruz ya bir bahaneyle aliverirler görevden halkı kin ve düşmanlığa tahrik gerekçesiyle .E malum adalet de yok kendimizi de savunamayız ülkede en iyisi susmak tuzumuz kuru şimdilik .Hayatta kalmak değil yaşamak da değil güzel yaşamak hepimizin hakkı .malesefki toplumun yüzde 50 si hayatta kaldığı için yaşadığını zannediyor .Yurt dışı görmeyip veya azicik kafasını kaldırıp TV de yandaş medya harici kanallara baksalar bile Avrupa ülkelerinde Amerika da insanların yasam şeklini görseler anlar bizim insanımız yaşamanin ne demek olduğunu .Tatile gittiğim yerde yabancı emekliler doluydu otel bizimkiler ekmek zor alıyor .Cok yazık oldu çok
tarafından
Emine çok haklısın çalışma saati desen düzensiz maaş desen öyle 40 yıl çalışsan yine bir araba alamzasin
(1,132 puan) tarafından
Çünkü ülkemizde adaleti kanunu bitirdiler kimse hakkını arayamiyor .aradığında ekmeginden oluyirsun
+1 oy
(12,758 puan) tarafından
Şuan oturdugum yerde 20 21 kiralar ya çok çok fazla
+1 oy
tarafından
Şuan bu evden çıkıp başka evde otursam 10 dan aşağı ev bulamam oda 80 metre kare falan ve cokkk Cook eski evler sobalı evler 
+1 oy
(20,554 puan) tarafından
Hiç kimse dur demiyor hiç birşeye 
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın
+1 oy
(5,434 puan) tarafından
Suan piyasada kiralik ev yok kuzenim yeni tasindi kac ay ev aradilar 17 bine buldular adam tanidik cikti14.500 vermis yeni yapilan evler hep satilik ev almaya kalksan 2 milyondan basliyor  sonumuz hic parlak gozukmuyor rabbim hepimizin yardimcisi olsun 
tarafından
Birde çok ev var ama hepsi satılık yazılı bu neden sorguluyorum
+1 oy
(1,166 puan) tarafından
Eski kiracıyım 10 bin ödüyorum. Çıksam 15 ten aşağı yok zaten 
+1 oy
(5,448 puan) tarafından
7 yıldır kıradayım 7 bin veriyoruz eski olduğumuz için yılbaşında 15 bin kesin yapar zaten son yapacağı zam olur nasipse kendı evimize çıkarız.. Allah merhamet vıcdan versin ev sahiplerine
+1 oy
tarafından
düzenlendi
Müstahak hiç acımıyorum 50bin olsun kiralar ekmek 30 tl olsun mamalar 10 bin olsun acirsam namerdim
tarafından
Ne diyon sen ya üsluba bak defol git ülkeden Suriye'ye
(4,455 puan) tarafından
Ne kadar acımasızca bir yorum kaç insan kıt kanaat geçiniyor farkında mısınız kaç insan maddi sıkıntıdan intihar etti. Üstüne üstlük küçücük masum bebeklerin ihtiyacı olan mama için bir anne  ve eğitimci olarak böyle dilekte bulunuyorsunuz gerçekten çok yazık
tarafından
Asya sen gidip kocanı kontrol etsene bakalım eve gelmiş mi? Hatice hersey müstahak zerre acımıyorum zamaninda tepki göstermeyip tepemize dikenler yüzünden şimdi kimse şikayet etmesin herkes hakettigini yasar
(4,455 puan) tarafından
İyide canım benim oy vermeyenlerin tepki gösterenlerin ne suçu var
tarafından
Tepki göstermek sadece soylenmekle şikayet etmekle olmaz yakıp yikmaktan bahsetmiyorum tabiki fakat oy vermeyenlerinde suçu var niye mi ülkede çoğunluk biziz aslında şikayetçi kesim yani ama benim oyumla nolcak oy moy yok yıllık tatildeyim yol parası veremem daha iyisi mi var gibi gerekcelerle kıçını kaldirmayip keyiflerinden ödün vermedikleri için şimdi cezasını topluca tüm ülke çekiyor çeksinde
0 oy
(1,914 puan) tarafından
3+1   11 bin sözleşme dolmak üzere bu yılın kirasını konuşmadık daha bakalım neler bekliyor bizi 
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Kars ta evim var merkeze uzak hastaneye yakin ama esyali 5 bin dusunuyorum ama az mi cok mu onun hala kararini veremedim
0 oy
(35 puan) tarafından
Ev buldunuz diyelim ev sahibinin istekleri bitmiyor tahliye taahhütnamesi, senet , kefil. 1 sene sonra canı isterse çıkarabilmek için her önlemi alıyor.  Evi olmayan insan her sene ev mi taşıyacak göçebe gibi, bu kadar acımasızlık olmaz
0 oy
(881 puan) tarafından
Burda kiraları okudukça ağzım açık kaldı. Allah gerçekten artık vicdan merhamet versin bu ev sahiplerine. Biz de eşimle 2 ev sahibiyiz birini 5 bin birini 9 bine verdik bu ay. 5 bin yaptığımız eski kiracimiz diğerine yeni kiraci değişti. Biz de kirada başka yerdeyiz 3 buçuğa oturuyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Merhamet etmeyen merhamet görmesin 
(698 puan) tarafından
Canım nerde oturuyorsunuz ki bu kadar uyguna
(881 puan) tarafından
Biz köy gibi bir ilçedeyiz canım o yüzden böyle uygun bir de sağolsun ev sahibimiz de iyi. Yoksa burda da kiralar 5 6 bin flan aylık
0 oy
(153 puan) tarafından
Ev sahibi olarak cidden faiş fiyatlara ev veriliyor

Biz denizli'de oturuyoruz 3+1 evimiz var mutfak salon gibi 2 balkon var birisi oda gibi salon desen 24 m kare 

Fiyat 7 bin 

Ama çevremizde 2+1 evi 15 bine veriyor yazık günah Rabbim sorar 
0 oy
(655 puan) tarafından
Allah ev sahibimizden binlerce kere razı olsun. Ultra lüks bir ev şuan oturduğum ev. Ama 7.500e oturuyoruz. Ev sahibimiz ben soyguncu değilim Allah korkum var dedi bu fiyata verdi evi 
tarafından
Ya ne güzel helal olsun
0 oy
(1,057 puan) tarafından
6 ya tuttuk 10 lira dedi çıkarız o zaman demiş eşim ( çıkacağından değil nakliyesi osu busu mahvoluruz kaç kere ev taşıdık artık biz de yorulduk gözdağı vermiş ev sahibine) ev sahibi de demiş 9 bucuk yapalım o zaman abi ortayı bulalım 8 olsun demiş en son 8 buçuğa anlaştık bu ay sonu zam geliyor 

Büyük şehirlerde büyük diye zamı basıyorlar küçük şehirlerde de küçük diye zam yapmaya başladılar şimdi ev bakmaya kalksam 15den asagi yok asla
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Allah vijdanlı insanlar çıkarsın karşımıza abimin evi var ankarada çok güzel konum olarakta güzel 8 500 bindi en fazla 10 yaparım yazık günah ben onların yerinde olsam çok kızardım diyor. Duyan herkes sen manyakk mısın en az 15-20 arası olur senin ev diyolar ama herşey para değil diyip artırmıyor. Herkes böyle düşünse keşke 
tarafından
Aynı şeyi biz yaptık izmir gibi bi yerde merkezi konumda olan evimizi 6 bine verdik herkes çok ucuz diyo
tarafından
Ya ne güzel insanlarda var herkesle girilmeyecek mezara ahirette hesabı var
(1,880 puan) tarafından
Amin gerçekten biz kirada değiliz ama eşimde hep şey der ileride bi ev daha nasip olursa  iki bayramda kiracımdan para almam dua et yeter derim diyor. abimde o mantıkta küçükken yokluk çektik çok ucuza oturduk kirada ama hep o verdiğimiz paraya üzülürdü şimdi başka çocuklar üzülmesin diye kıyamıyor
0 oy
(733 puan) tarafından
Kendimize yeni ev aldik eski evimizi kiraya verdik ayni yerde 14-15 ten asagi kira yok 11 e verdik. Teyzenin birisi ben esya toplarken geldi eve bakmaya gidince ağlayacaktım evde kimse olmasa Rabbim yardım etsin cok zor bu insanlar ne aliyor da o kadar kira odeyecekler duzenleme yapacaklarina zam oranini yükselttiler Allah onlari bildigi gibi yapsin ıslah etsin 
tarafından
İyi yapmışsınız haklısın Allah yardım etsin herkese
0 oy
tarafından
Bugun 3 binden 10 bine ciktii insafsizlar
0 oy
tarafından
Gene herkesinki yabancı benim kendi babam benden kira istiyor bekardım istiyordu evlendim yine istiyor Allahım bana hayırlısıyla evime geçmeyi nasip etsin de herkesin gözü doysun 
tarafından
Ya o daha ağır milletin babası ev verir oturun kiralarda rezil olman diye
tarafından
Çok ağır bu ya nasıl bi baba insan evladından kira alır mı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
8 cevap 254 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
53 cevap 1,002 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 632 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,974 soru

12,326,428 cevap

39,104 kullanıcı

Kategoriler

...