0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mahalleye iki üç ay önce roman mı çingen mi bilmiyorum değişik birileri taşındı neyse sokağı kapattılar sandalye dizdiler saydım 30 küsür kişi var anca araba höparlerinde çalıyorlar müziği. kırmızı elbiseli taçlı bi kız var nişan desem değil kına desen değil damat veya büyükler feşan da yok değişik bir ortam ortada on tane süslenmiş kız oynuyor on civarı kadında kenarda izliyor yine on kişi civarı oğlan da bina önünde masada alkol kullanıuor bu ortam beni çok rahatsız etti arabada ara gazı veriyorlar bi yandan çok anlamsız bir ortam roman havası çalıp duruyor normalde zaten çok anlamsızken bebeğim olduğu için daha çok rahatsızşık duyuyorum polisi arasam sonuç alır mıyım acaba 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eger izin almadılarsa şuan yaptıkları suç 
tarafından
Almışlar herhalde ki polis geldi geri gitti
-Reklam-
0 oy
(425 puan) tarafından
Ara şikayet et ismini gizlesinler
tarafından
Öyle mi söyleyim aradığımda
(425 puan) tarafından
Evet senin başına bela olmasınlar mahalle sakinleri sikayetciymis der polisler ismini vermezler
tarafından
Söyledim de söylemene gerek bile yok zaten bilgi verilmez dedi ama izinleri var hedhalde ki birşey yapmadılar alkolden acıklı şarkılara bağladılar şimdide öyle bende çocuk uyutmaya çalışıyorum 10-15 kişi var yok küçük çocuklar da dahil evlerinde yapsalardı daha iyiydi
0 oy
tarafından
Ayyy merak ettim kız ne eğlencesi ki 
tarafından
Bilmiyorum ortada taçla kırmızı elbiseyle bi kız dolanıyor başka birşey anlamadım nişan desen kına desen birşey yok damat bile yok gençler var araba arkasında alkol alıp birbirlerine giriyorlar geri barışıyorlar oynuyorlar bir saattir de acılı şarkılar çalıyorlar
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Ara polisi anında dağılırlar.isimsiz sikayet et 
tarafından
Aradım yarım saat sonra geldiler ama birşey yapmadılar izin aldılar herhalde ama gerçekten nişan kına düğün olsa kalabalık olurlar bunlar ön ön beş kişi eğlenecek keyif yapçak diye çocuk uyuyamıyor dalamıyor bir türlü
(2,537 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bizimde düğün salonu var aşağı tarafta içerde yapmak yerine dışarda da güm güm güm yaz boyu sinir oluyorum
0 oy
tarafından
Eğer sürekli yapılan bisey degilse bi zahmet insanların özel günlerine gölge düşürmeyin 
tarafından
Herkes illa yüzlerce kişiyle kutlama yapacak diye bir kural yok bide sokak eğlencelerinin belli bir saati ve ses desibeli izni var kurallara uyumuslarsa karışmayın tek çocuk sizde yok
tarafından
Tek bende var rahatsız etmeye deymeli az kişi oynayacak diye tüm mahalle dinlemek zorunda değil
tarafından
Şuan devam ediyorsa şikayet edebilirsin mesela
tarafından
Beş dakika önce kapattılar zaten iki kişi halay çekiyordu üç kişi de onları izliyordu saçma sapan bir ortam hayatımda böyle birşey görmedim
tarafından
Demekki kurallara uymuslar size saçma sapan gelen şey birilerinin en mutlu saatleri hayat böyle işte  iyi geceler
0 oy
(88 puan) tarafından
Romanlardan herzaman kork onlar milletin kocalarına bile sataşıyorlar bende yaşadım çok öyle hatta kız kardeşimi sokağın ortasında darp etmişlerdi 

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 523 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (415 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 547 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
60 cevap 1,178 göst.
+1 oy
35 cevap 1,246 göst.

413,783 soru