0 oy
552 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (87 puan) tarafından
Adetime 4 gün vardı test yaptım hepsi 2 çizgi çıktı kan verdim 39,37 çıktı 1 gün gecti günden şuan adetime 2 gün var bugün kan verdim 13,2 çıktı anlamadım neden düşmüş olabilir gebemiyim degilmiyim 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kimyasal gebelik olunca değer düşer 
-Reklam-
+1 oy
(2,285 puan) tarafından
Canım kimyasal gebelik geçiriyorsun yüksek ihtimal test için erken davranmıssınız bu yüzden farkındasınız olayın test baktırmasaydınız kendi kendine regl olacak anlamıcaktınız geçmiş olsun bir kaç güne regl başlar betanız sıfırlanır yinede 5 ın altına düşene kadar beta verin ne olur ne olmaz 
+1 oy
(1,382 puan) tarafından
Malesef kimyasal gebelik canim. Geçmiş olsun. Eğer istiyorsan hayırlısıyla tez zamanda Rabbim kucavini doldursun insallah
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Kimyasal gebelik olabilir canım düşmemesi gerekiyor aksine artması gerekiyordu pazartesi tekrar kan ver
(87 puan) tarafından
Kimyasal olabilir mi
0 oy
(724 puan) tarafından
Kimyasal gebelik canım adet olursun büyük ihtimal çoğu kadın hamile bile olduğunu anlamadan kimyasal gebelik geçiriyor demişti doktorum beta HCG düşüp adetle sökülüyor 
0 oy
tarafından
Canım üzgünüm kimyasal gebelik dış gebelik hatta boş gebelik bile olsa az da olsa yükseliş olurdu sen düşük yapmissin bebek düştükten sonra beta değeri düşmeye başlar ya da gelişimi durdu kürtaj olman lazım 
(2,285 puan) tarafından
Kürtaj ne alaka korkutmayın lütfen normal kimyasal gebelik geçiriyor kendi kendine düşecek kürtaja felan gerek yok
tarafından
Korkuttuysam özür dilerim yani en kötü ihtimali söyledim o kadar korkulacak bişey değil kürtaj bende öldüm hakkinizi helal edin
(2,938 puan) tarafından
Kadın hakli evde kendim düşürdüm dedikten sonra doktora gitmesi lazım parça falan kalmış olabilir benmde böyle oldu ben  doktora gittim bişey yok dedi disgebelik oldum düşüğün üstüne smdiki aklim olsa daha özel bir doktora giderdim düşük yaptım diye oralı olmadim tek tupumden oldum
(2,285 puan) tarafından
Tamamda canım bu değer gebelik bile sayılmıyor ki kese yok yerleşme yok nasıl parça kalacak
(17,749 puan) tarafından
Aleyna sana katılıyorum ben doktora sordum kimyasal gebelik yaşadım diye doktor ciddiye bile almadı olabilir dedi her kadın yaşıyor hatta
O yüzden adetten önce test yapmayı önermiyor doktorlar

Parça kalma durumu söz konusu değil çünkü keke bile oluşmuyor kendi kendine atılıyor
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Düşerse değer kimyasal diye biliyorum ama pazartesi tekrar git kan ver anlat durumu 
0 oy
(582 puan) tarafından
Kimyasal gebelik büyük ihtimalle 
(582 puan) tarafından
Eğer bebek istiyorsaniz hiç üzülmeyin. Kanama durunca 2 güne bir deneyin %90 tutacak. Benim de öyle oldu. Kimyasal gebelik gecirenlerin çoğu bidaha adet görmeden hamile kaliyor
0 oy
(17,749 puan) tarafından
Kimyasal gebelik canm iste tamda bu yüzden doktorlar adetiniz gecikince test yapın diyorlar aynısını yaşadım ondan sonra birdaha adetten önce test yapmadım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 295 göst.
0 oy
12 cevap 381 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nur21 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 299 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Dlrdgn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nur21 (9 puan) tarafından soruldu