0 oy
214 göst.
Aile kategorisinde (144 puan) tarafından
Kızlar ailem le görüşmüyorum çok fazla hayatta tek dayanağım eşim di oda artık yok oldu zamanla tek başıma bakıyorum kendime kendi kendime yetebilir miyim mutlu olabilir miyim bilmiyorum eşime sorunlarımı paylaştıkça ailemle ilgili olsun her konuda sıkıntılarımı paylaştığımı sanıyordum sorunlu sıkıntılı ben oldum bundan sonra arama mesafe koyarak Bi yabancıdan farksız davranmam gerektiğini düşünüyorum hiçbişey anlatmıcam üzerime düşeni yapıcam o kadar siz ne yapıyorsunuz tek hayat nasıl geçer hamileyim bir tane çocuğum var aktivete şansım da yokki delirecem evde Hamile olmasaydım daha farklı olurdum çok seçenek olurdu eşimde buna güvenerek bu kadar üstüme geliyor heralde nasılsa evde 

6 Cevaplar

0 oy
(144 puan) tarafından
Kimse yardımcı olmucak mı bana 
-Reklam-
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Allah yardımcin olsun. Kafanı dağıtmak için kitap okuyabilirsin, el işi tarzında bisiler yapabilirsin. YouTubeden dizi film seyret, yani bu tarz aktiviteler bir nebze de olsa rahatlatir..
0 oy
(676 puan) tarafından
Ahh canım bende öyleyim eşimin ailesi çok yakinjmda ama gelmezler. Bence gitmem hal öyle olunca. Bende oğlumla tekim evde sıkılıyoruz tabi ama yapacak bişey yok. 
(144 puan) tarafından
Çok zor demi
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Yani aynı evin içinde ne kadar yabancı durabilirsinki.Bu sadece daha fazla yabancilastirir sizi birbirinize.Gectim hamilesin canım cocugunuz olacak ve bu ortamda çocuk yetistirilmez mesafeli nasıl olmayı planliyorsun.Aranizdaki tartışmayı tam anlamış deilim ama uzatmamalisiniz ılımlı olmalısınız 
0 oy
(10,471 puan) tarafından
Neden hiç kimsen yok peki herkesle sorunlu musun 
(144 puan) tarafından
Herkesle sorunlumusun derken
(144 puan) tarafından
Hem hamileyim hemde çocuğum var sence böyle olsun ister miyim yardıma ihtiyacım var ken
(144 puan) tarafından
Benim annem ben hamileyim iyimi sin demedi evime bir kere girdi dün benden para istedi durumu varken beş milyar istedi eşim çıldırdı iyice kavga ettik sence sorunlu ben miyim
(10,471 puan) tarafından
Ben sen sorunlu sun mu dedim çevrende hiç mi yok anlastigin birisi dedim niye hemen tepki gösterdin ki benim de var tanıdığım herkesle sorunla herkes ona yanlış yapmış gibi davranıp herkesi silen tek başına kalan insanlar var ben öyle bi durum mu var acaba diye dedim sen suçlusun kimseyle gorusmuyosun mu dedim
0 oy
(2,086 puan) tarafından
Eşinize her sorunu paylaştıysan canım bundan sıkılmış olabilir veya hep şikayet halindeysen , bence bir süre aile sıkıntılarından bahsetme eşinle çay demleyip kahve yapıp farklı konular konuşun, belki aranızın düzelmesine olanak sağlar, çünkü hamilesin doğum çocuk bakımı eşine çok ihtiyacın olacak, onun desteği olmazsa daha da bunalırsın 
(144 puan) tarafından
Doğru belki bunalttım birde benim açımdan baksa kime ne anlatıyım içimde mi patlayım işte bende artık hiçbişey konuşmak istemiyorum
(2,086 puan) tarafından
Ama sende onun açısından bak canım sürekli senin yanında otursa sıkıntısını anlatsa hele de ailesiyse of dersin bı süre sonra, hem ben her aile sorunlarını eşe çok anlatma taraftarı değilim gün gelir yüzüne çarparlar
(144 puan) tarafından
Annem hasta benim resmen dün bende beş milyar para istedi durumu varken eşime bu tarz şeyleri söylemek zorunda kalıyorum oda bunalıyor çünkü annem eşime de konuşur sıkıntı olan annem zaten ben söylemek zorunda kalıyorum
(144 puan) tarafından
Ailemi ben seçmedim ki benim suçum ne benn değiştiremem bu insanlar sorunlu ve benim hayatımda sorun bitmiyor annemle ailemle oda işin içinde oluyor ister istemez
(144 puan) tarafından
Çok haklı zaten biliyorum bundan sonra ya sizlerle paylaşıcam ama benim dışmda gelişen şeylere içinde bulunduğu zaman karda ben birşey yapamam
(2,086 puan) tarafından
Bahsedilmesi gereken şeyler illa ki olacaktır habersiz kalması mümkün değil ama diyelim para istedi siz bunu söylediniz konuştunuz konuyu kapatıp başka şeylere geçin ve bu sıkıcı olmasın özellikle kendisinin birşeyler anlatmasını sağlayın, mesela biz askerlik iş yerinde olanlar , üniversite filan bu konularda konuşuruz :)
(144 puan) tarafından
Erkeklere çok uzatmıcan sanırım beyinleri değişik çalışıyor
(144 puan) tarafından
Bu erkek milletini çözüp anlayana kadar yaşlandım ben hiçbişey anlayamıyorum şok tuhaflar
(2,086 puan) tarafından
Hah bak çözmüşsun kız:)) aynen hemen sonuca varmak istiyorlar
(144 puan) tarafından
Evet bu kavgada çözdüm ya 7 senelik evliyim daha bazı şeyleri bilemiyorum hiç ben
(2,086 puan) tarafından
Sen onu dinle bak nasıl değişiyor ilişkiniz:)
(2,086 puan) tarafından
Bnde paylaşırım ama öyle sıkmam o da bana öyle
(144 puan) tarafından
Benim eşim hiçbişey anlatmaz ki konuşmaz benle sohbeti yok galiba bende konuştukça konuşuyorum o sustukça
(144 puan) tarafından
Heralde oda bunaldı o zaman kendi konuşsun
(2,086 puan) tarafından
Bide böyle dene canım
(144 puan) tarafından
Çok sağol ya gerçekten
(2,086 puan) tarafından
Rica ederim inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
9 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hande123 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 336 göst.
5 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Deniz 123 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 574 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,644 soru

12,093,390 cevap

36,387 kullanıcı