+1 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Ben kimyasal gebelik geçirdim anlamadığım için kendimi gebe sandim gorumceme söyledim oda kaynanami baglamis sanırım hamileyim dedim btam cok artmis dedim testlerde çıkıyor dedim o sırada kaynanam bitaneye bakamadiniz ona nasıl bakacaksiniz dedi ben çocuğuma çokta güzel baktım ama kaynnaam niye öyle dedi anlamadım görümcemde bitaneye sanki cok yettinizde dedi sen korunmuyomusun dedi ben hiçbişey demedim o heyecandan sizce ararlarsa ne diyim hatta moralim çok bozulmuştu benim .. kız kardeşimde kaynanamı aradı tebrik ederim torunun oluyor dedi oda hayırlısı olsun diyip elti adayım var daha evlenmemiş ondan bahsetti kardeşime dedi ne alaka o şimdi 

7 Cevaplar

+1 oy
(29,595 puan) tarafından

Yani ne kadar saçma sorgulamak kimin haddine saçma sapan 

(88 puan) tarafından
Görümcem 3 tane doğurdu
(29,595 puan) tarafından
Kimse kimsenin aldığı kararları sorgulama hakkı yok yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşine şöyle 
0 oy
tarafından
Niye öyle diyorlar? Maddi anlamda demiş olabilirler mi ?
0 oy
(5,313 puan) tarafından
İşte böylelerini adam yerıne koyup heycanını paylaşmak da hata. Ben 2. Hamileliğimi 3 aylıkken söylemesıne izin verdım kocamın. Böyle tepki vermegecegını bldıgım halde. Sırf ıkıncı erken oldu yorum dahi yapmalarına tahammül edemeyecgımı bildğim için.
(158 puan) tarafından
Benim de ilk gebeligimdi kaynanam küstü benle ben demedim eşimde demedi o da hala der duymamıştım görümcem hayırlı olsun bile demedi ben o bebeğimi 21 haftalık kaybettim geldiler duyunca hastanede yattığımı şimdi diyorum gebe kalırsam kimseye demiycem 3 ay bana diyo sinirlendim bize neden demiyceksin valla dememek daha iyi yani biyerde iyi yapmışsınız
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Bende kimyasal geçirdim ilk önce geçmiş olsun canım ağızları torba degilki buzesin lafın gelişi konuşuyorlar anca sanki kendileri  bakıyor hayır uzaktan bilemm bakamadiniz edemediniz sende deseydin senin bakmadiginla ben evliyim hem ona hem çocuklarıma bakıyorum diye. 
0 oy
(1,846 puan) tarafından
O an ağızlarının payını verenemissin. Bence artık açma konuyu
0 oy
(4,588 puan) tarafından
Olur da ararlarsa geçmiş olsun veya gelmek istiyoruz diye, olur gelin ben de size kına hazırlamıştım münasip yerinize yakarsınız artık, neticede istemiyordunuz zaten de yüzlerine kapat telefonu. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 367 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mrryem (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 541 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 824 göst.
0 oy
5 cevap 398 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,232 puan) tarafından soruldu