+1 oy
341 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından

image

image

image

kamera da net değil ama en çok elinin parmak uçları küçük küçük sular toplamış bu akşam farkettim 

Farkettikten yarım saat sonra ellerini vücuduna sürerek kaşımaya başladı 

**** olabilir mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
U'yuz bu şekilde başlamaz canım ama ne olduğu hakkında da bilgim yok 
(112 puan) tarafından
El ayak hastalığı olabilir mi canım
Peki **** nasıl başlar
tarafından
U'yuz önce bacaklar karın bölgesinin şiddetli kasinması ile başlar görsel olarak ilk başta birşey çıkmaz . İçi su dolu kabarcıklar olmaz
El ayak hastalığı hakkında da bilgim yok canım
-Reklam-
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bana yeğenimden bulaştı uyuzz ayak parmak aralarım böyle küçük su topladı sivilcemsi bi şekilde aşırı kaşındı kaşıdıkça patladı. Uyuza benziyor valla. İnşallah değildir
0 oy
(4,278 puan) tarafından

Kızımın da aynısının tıpkısı oldu tam üç kez. Doktora götürdük el ayak hastalığı dedi ama bana daha başka bir şey gibi geliyor el ayakta kırmızı oluyor mesela. Bu pütürcükler çıktıktan sonra da bir soyulmaya başlıyor ki sorma hatta bak foto koyayım. Elhamdülillah bir daha olmadı 2 yıldır. Ama ben kızım hafif ateşlenince ertesi gün de bunlardan çıktığını farkettim hep öyle oldu yani

image

imageibir daha olsa hiç beklemeyip gidecektim en başından ama şükür. İnşAllah sizin böyle olmaz. Çok acıyor diyor çünkü yavrum.

0 oy
tarafından
Bu bendede oluyo daha çok parmaklarımda oluyo çok deterjana filan dokununca oluyo böyle kaşınıyo oralar eklem yerleri çatlıyo bazen. Egzama diye düşünüyorum ben ama kremleyip dikkat edersem geçiyo 
0 oy
(1,461 puan) tarafından
El ayak hastalığǰ da olabilirde benim aklıma su cicegi geldi. Su toplamis demissin ya. Su cicegi de kasinti yapar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 284 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 797 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,145 göst.
0 oy
8 cevap 285 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,138 puan) tarafından soruldu

410,028 soru

12,328,070 cevap

39,157 kullanıcı

Kategoriler

...