0 oy
959 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Diğer sefer de yazmıştım azar ile ilgili şimdi azarı eşim kullandığını gördüm ve jeton satın almış kızlar para yatıran hesabın üstünde gördüm ve gece indirdim baktım doğru kullanıyor muş birsürü jetondan 2 tane kalmış sohbet bölümüne falan girdim kimseyle mesajlaşma konuşma yok sizce bu jetonlari ne yapmış ola bilir kimseyle konuşmuyorsa ve konuşsa dahil bu kişilere para yatirmasi gerekiyor galiba sizce ne yapmalıyım daha konuşmadım onunla bu konuyu tepkimi nasıl koymalıyım ortaya 

20 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Senin kocan herşeyi yapar . Bütün postlarin eşinin yediği nanelerle ilgili zaten. Senin amacın ne tam olarak. Sürekli biseyler bulup oturacaksan bırak kurcalamayi adam rahat rahat takılsın.
(4,595 puan) tarafından
Bende onu anlamıyorum amacı bende baktım eski postlara adam her bo.ku yer yani
tarafından
Çok doğru bir tespit tebrik ederim haklısınız
-Reklam-
+2 oy
(6,191 puan) tarafından
muge diyordu ya azar mi azar ne azmaktan mi geliyor diye. uygulamayi bilmiyorum da hicbisey yapmasa da oraya 1 tl yatiracagina vocuguna 1 tl ye sakiz getirir. 10 tl yatiriyorsa on liralik bi cilolata alir getirir. eve bir ekmek alabilir. sus olsun bigun kar eder satarim gibi bisey de degil yatirim araci da degil ya knusmus silmis ya konusacak derdi neki yani enayi gbi biseler alsin uygulama icin. oyun icin bile playstora appstora para yatirip oyun indirenleri oyunda kiyafet su ozellik bu ozellik satin alanlar bile benim gizumde enayi gbi ac karnini zor doyurup oyuna para yuklemek de sacma . boyle kari kiz uygulamalirina sohbet uygulamalarina para yatirmak da ayni. en azindan uyu da aldatma yoktur gerci
(20,088 puan) tarafından
Benim tanıdığım bı kız indirmişti. Evliydi. Uygulamada kaydiriyosun karşına tanimadigin bı adam cikiyo.  Muhabbet ediyorsun. Sıkılınca tekrar kaydirinca başka biri cikiyo karşına. Yani bildigin arananlarin kullandığı bir uygulama. Bı de bu ma.l küçük bir çocuğa da göstermiş bu uygulamayı. Liseye geçmişti o kız da. Birlikte açıp egleniyolardi. Ben de bunlari tehdit ettim. Çocuğun annesine söylerim dedim. Ödleri koptu. Bı daha görmedim yaptıklarını
tarafından
Bekarken bizde kızlarla toplanır baya dalga geçer eglenirdik ya :D
+1 oy
(311 puan) tarafından
Mesaj yada sohbet silebiliyor mu ki acaba 
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum canım
+1 oy
tarafından
Böyle adamlar karilarina çocuklarına bir kuruş vermezler hepsinden kisarlar, ama canlı yayınlara gelince onlardan zengini yok. 
+1 oy
(5,455 puan) tarafından
Artık komik olmaya başladı ya. (Linçlemeye gelecekler hanımefendinin eski postlarına bakabilir) 
(4,595 puan) tarafından
Seni aldatıyorum demesini bekliyor herhalde bu saflık normal değil senin yorumu görünce baktım bı kaç postuna adam ohooo
(5,455 puan) tarafından
Yok onu da beklemiyor. Bak ben özet geçeyim. Bu adam bu kadını aldatmış. Sonra bu adamı affediyor. Sonra oturdukları yerden evli bir kadınla adı çıkıyor. Bu hanımefendi kemalim yapmaz diyor. Taşınıyor. Sonra kocasının google aramalarını yakalıyor. İşte yasal olarak aynı anda kaç evlilik yapılır falan diye .  Üzerine şimdi de bu. Yani bu adam bir kafanı kolundan tutup al kuman diye eve getirse bu hanımefendi buraya ne yapmaya çalışıyor ne tepki vereyim diye post açar. Verme anam sen tepki verme
(4,595 puan) tarafından
Ayy valla gerçekten susup oturacaksa buraya yazma bari . Adam bariz aldatiyor ne bekliyor bilmiyorum ateş olmayan yerden duman çıkmaz
(5,455 puan) tarafından
Üstelik ilk aldattığında çocuğu yokken, sonrasında bir de çocuk yapıyor
(4,595 puan) tarafından
Ben içerikleri okumadım başlıklarından belli zaten ayy bilmiyorum kınamak istemiyorum
(6,851 puan) tarafından
Yatakta yakalasa sizce napıyorlardı diye post açar
(4,595 puan) tarafından
Okey atıyorlar :D off demicem bı sey böyle düşündüğümü söylüyorum sonra çok konuşuyorsun diyorlar:D
(5,572 puan) tarafından
Adamın yemin etmesini bekliyor aldattığına dair.. :)) kesin sen aldatmıyorsun yok yok aldatmıyorsun der post sahibi.
Saplantılı yani
(4,595 puan) tarafından
Bence de :D neyse kınamak istemiyorum
+1 oy
tarafından
Canım esin jeton satın alarak diğer kullanıcılara özel mesaj atmak için.baska açıklaması yok ne işi olur senin eşinin sohbet sayfalarinda
+1 oy
(4,595 puan) tarafından
Eski postlarina baktım bacım da yani kusura bakma da saf mısın yoksa kabul mu etmek istemiyorsun minareyi çalan kılıfını hazırlar adam bariz aldatiyor başka kadınlarla konuşuyor belli yani daha ne bekliyorsun. Azar da tam bilmiyorum ama reklamda gördüğüm kadariyla tiktok gibi canlı yayında para gönderiliyor yani öyle bı sitede evli erkeğin işi ne bu işi yapan kadınlara para yediriyor belki de başka şeylerde var yani kusura bakma da kabul et adam başka isler peşinde 
+1 oy
(1,121 puan) tarafından
Önceki postlarına baktım hep eşinle alakalı aldatma, kadın, kuma getirmek için araştırma yapması vs. Azar bunun yanında en masumu ayrılma durumun olsa çoktan ayrılırdın bence öyle bir imkanın yoksa da hiç kurcalama artık kendini üzersin sadece kocan seni aldatıyor başka kadınlara bakıp kuma getirmek istiyor bunun başka bir masumiyet durumu yok jetonlari sohbet için kullanmamıştır vs demelerini mi bekliyorsunuz? Herşey apaçık ortada iken boşver ayrılmayacak durumdaysan hiç üstüne düşme ne hali varsa görsün s.rf.z
+1 oy
(2,980 puan) tarafından
Daha konuşmadınmı,ben olsam gördüğüm andan itibaren anasından emdiği sütü burnundan getirmiştim ortalığı ayağa kaldırmıştım,evli bir adamın öyle uygulamalarla ne işi olur
+1 oy
(3,568 puan) tarafından
Şimdi sana bir soru soracağım tabii cevaplarsan bu yazdığım yorumu ki cevaplayacağını düşünmüyorum 

Bu adam ile alakalı bir sürü post açmışsın hepsinde adamın seni defalarca aldattığı aşikar hala bu adamı boşamak için niye bekliyorsun arkadaşım bu kadar mı midesizsiniz 

Şimdi işim gücüm yok çocuğum küçük vırt zırt bir şeyler söyleyeceksin Yok gidecek yerim yok Yok anam babam sahip çıkmıyor çalışamam o gücü kendimde görmüyorum gibi saçma sapan bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz buradaki çoğu kadın 

Madem bunları yapmaya durumun yok tutup oturacaksın o zaman niye hafiye gibi sürekli adamın peşinden koşup duruyorsun bırak ne yapıyorsa yapsın
0 oy
tarafından
Tam azarı bilmiyorum tiktok gibi canlı yayın da jeton atıolar emoji ye göre parası da yükseliyor azar da öyle evli Bi erkeğin gireceği uygulamaudeğil bence şahsen benim eşim yapsa bunu kıyamet kopartırım 
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ya bende şaşırdım kaldım bana kullanmıyorum dedi yalan söylemiş
(5,455 puan) tarafından
Gerçekten şaşırdın mı? Bak samimi soruyorum cidden şaşırdın mı? O adamın Allâh bir dediğine inanmaman lazım
(588 puan) tarafından
Görüntülü konuşmada jeton atılıyor
0 oy
tarafından
Silmiş olabilir
0 oy
tarafından
Gerçekten senin derdin ne burda o kadar kötülediğin kocanın yanındaysan ne diye buraya yazıyorsun linç yemek mi herşeyi yapar sen böyle davrandığın sürece anlamıyorum kadınlar neden kendilerini bu seviyeye getiriyor hayat erkeksiz de çok güzel devam ediyor öyle koca olacağına hiç olmasın daha iyi
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Sanki seni aldattığını bilmiyormuş gibi yazmışsın buraya. Eşinin ne halt olduğunu iyi biliyorsun ve öğrenip affedeceksin. O yüzden ogrenmene gerek var mı bilemedim. 
0 oy
(588 puan) tarafından
Görüntülü konuşma zaten Azer . Görüntülü konuşmada jeton atmiştir 
0 oy
(198 puan) tarafından
Onun telefonda yüklü olması bile sıkıntı bacım  kıyameti neden koparmıyorsun  hala yani neyi bekliyorsun
0 oy
(18,114 puan) tarafından
Hersey belli oluyor  uygulamayı indirmesi bile herseyi anlatıyor daha neyi soruyorsun 
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Bosanmayida dusunmuyorsun neden kurcalayip duruyorsun bunu
0 oy
tarafından
Sen bu kocayı boşamak için daha ne olsun diye bekliyorsun
0 oy
(5,095 puan) tarafından
Bence eşin seni gizli gizli aldatıyor artık gizliside kalmadı eminim ki senin bildiğini biliyor ama tepkini koymadığın için ayrılmadığın için elini kolunu sallayarak yapıyor bunu, çok yakında açık açık aldatırsa şaşırma kardeşim, buna dur demen lazim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 444 göst.
16 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 827 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde S.m.h (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 480 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu

411,024 soru

12,371,171 cevap

42,414 kullanıcı

Kategoriler

...