0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (1,591 puan) tarafından
Kızlar post sahibi sütüm akıyor yazmış yorum yapanlar da genel olarak öyle benim üç aylık bebeğim hiç öyle akmadi islanacak kadar sütüm az mı demek bu 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,148 puan) tarafından
Kızımdayken benimde aktı oglumda ise akmadi ikisinde de aynı kiloyu aldilar
-Reklam-
+1 oy
(907 puan) tarafından
Aksa ne olacakki  bebegin emiyorsa ne mutlu zaten yetmezse sütün sen anlarsın.

İlk bebegimde sütüm o kadar akardı ki günde 3 defa atlet değiştirirdim karnıma kadar islanirdi o derece düşün ama bebeğim emmek istemiyordu her emzirmeye zorla tutturuyordum. Düşünsene daha 40 ı bile cikmamis bebek beni elleriyle itiyordu ayrica biberon da tutmadi resmen aç büyüdü.  8 aylık olana kadar zorla emzirdim sütüm de kesilmiyordu  8 aydan sonra günde 4. 5 defa emmeye devam etti o kadar yani asla doya doya emziremedim. Eğer bebegin emiyor doyuyor ve sağlıklı ise takma kafana 
0 oy
(17,045 puan) tarafından
Bebeğinin doyduğu kadar sütun varsa sıkıntı yok bence herkesin farklı bazen ilk ay akma durumu olabiliyor 
(1,591 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(16,932 puan) tarafından
Herkes bir değil canım. Benim de 2. Aydan sonra sütüm akmamaya başladı ama var sütüm. Bebegimin emerken yutkunma sesinden belli oluyor zaten sütümun olduğu. Senin bebe kaç aylık benimki 10 ay 10 günlük 
(1,591 puan) tarafından
Benimde yutkunma sesi geliyor 3 aylık
0 oy
(10,866 puan) tarafından
Benimde ilk zamanlar bi kaç kere aktı sonra akmadi hatta biraz emdikten sonra iniyodu emzirirken çocuğa verdim ya goguserim uyusuyodu resmen omuzlarimdan sütun geldigini hissediyodum 1 2 emdiktrn sonra aciliyodu 3 5 kanaldan fiskiriyodu sütüm oye çoktu ki tek gogusu 3 kez emzirip kalanı sağıp kadilla veriyodum ki dip sütü de alsın diye akşama kadar bi gogudu zor bitiriyodum sabaha kadar ötekini düşün yani sütun akmiyo diye az diyeneyiz bunu anlaman8n en kplay yolu göğsün dolduğu zaman sahip bakmak bi de emzirdikten sonra ne kadar süt kaliyo diye bakmaktır 
(1,591 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(310 puan) tarafından
Benimde hiç akmadı doğduğundan beri ama elimle cikinca karsi duvara kadar gidiyordu on sut akiyor oda şu gibi yani  canım önemli sut on sütten sonra gelir beyaz süt yani o önemli bebekler için 
(1,591 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Her bebekte durum farkli canim. Benimde ilkinde dolar tasar fosur fosur akardi. Hele gece kalkmasin gogsumu agirliktan tasiyamazdim. Ama 2.de hic oyle olmadi dolmuyo diyodum yetmiyomu acaba hic akmiyo falan ama ikisininde kilo alimlari ayni. Kilolu bebekler. Akmasina gerek yokmus yani
(1,591 puan) tarafından
Kilo alımı iyi evet
0 oy
(636 puan) tarafından
Akması kanallar ile alakali. Çok yada az olması ile değil. Benim 3 ay gogsumden süt fışkırdı tsort yetiştiremezdim. İki kızımda da  4. Ayda sütüm kesildi. Kız kardeşimin hiç öyle bol bol sütü olmadı hiç akmadi ama 2 yıl emzirdi
(1,591 puan) tarafından
Hmm anladım canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 561 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 792 göst.
12 Kasım 2021 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 570 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu