0 oy
380 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (167 puan) tarafından
1 aylık oğlum var havalar çok sıcak. Kendimle aynı kat giydiriyorum ama her yeri örtecek şekilde. Mesela ben şort tişört giyiyorum, ona uzun kollu zibin ve ayaklı pijama giydiriyorum. Sizce uygun mu?

24 Cevaplar

+1 oy
(13,259 puan) tarafından
Kiz ne uzun kollusu ne ayaklisi. Çocuk isilik olur ev sicak degilmi. 
(167 puan) tarafından
Sıcak ama dogumdan çocuk doktoru öyle söylemişti ben ne zamana kadar öyle bir sorayım dedim
(456 puan) tarafından
Hatta pijama bile değil kısa bi şortta yeterli her gün duşta aldırırsanız isilik falanda olmaz
(13,259 puan) tarafından
Elleri ayaklari kafasi acik kalabilir. Kisa kollu zibin giydir hadi altina uzun bacak ince goydir duruma gire bakarsin tek zibinlada durabilir şortta giyebilir. Arada ayaklarina ince kisq çorap olur. Gece daha serin olursa ince uzun kollu tek kat giyebilir
(167 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
(13,308 puan) tarafından
Hergün duş aldırınca ter bezleri açık olduğu için daha çok isilik oluyor komşumdan da tecrübeliyim günde 2 bile yıkardı ne yapsa geçmedi duşu 2 günde bire çevirdi öyle geçti çocuğun isiliği
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
Hayir çok sıcak olur huzursuz olur çocuk normal kısa kollu zıbın ve ince bir pijama giydermen yeterli
(167 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(2,960 puan) tarafından
Allah aşkına eziyet etmeyin bebeklere bu sıcak da ya uzun kollu nedir bu hava da zıbınsız dursa yine o çocuga bişey olmaz bu hava da ceylan da kalmadığı sürece 
(167 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bu çocuk ağlayıp durmuyor mu, uzun kollu ayaklı pijama bu sıcakta nasıl giydirilir, pişik isilik olur çocuk 
(167 puan) tarafından
Camlar hep açık cereyan yapıyor, giydirdiğim şeyler çok ince
0 oy
(750 puan) tarafından
Canım benimkide yeni doğmuştu Ağustos sıcağı bilirsin. Bide yer önemli benimki güneydoğu tam sıcak yanma günleriydi. Hastane de üstünü filan ortmustum bı abla günahtır sıcaktan ağlıyor üstünü örtme dedi üstünden kaldırdığım gibi uyudu. Evde valla küçüktü de pek bişey giydirmiyordum ona rağmen ter içinde kalıyordu sende fazla giydirme bünyesi yoktur Allah korusun sıcaktan bayilmasin dikkat et 
(167 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Evin sıcaklığı çok önemli bu konuda. Yanılmıyosam 24 derecenin üstündeki sıcaklıklarda sadece zıbın diyolar. 
(167 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
(3,117 puan) tarafından
Sadece zibin olsa gene yeter bence
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Bu sicakta hem isilik olur hem huzursuzlanir tek zibin yeterli bulundugu oda cereyan yapmasin yeter
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Evet doktorlar bir kat fazla giydirin giyindiğinizden derler banada demişlerdi ama benim bebeğim Şubat'ta doğdu şuanda havalar çok sıcak zibinla dursa bile olur yani 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Nasipse yarın benim oglum da bir aylık olacak ben sadece 1 zıbın kolsuz olandan giydiriyorum zaten uyurken ince muslin battaniyr ile örtüyorum çok sıcak havalar 
0 oy
tarafından
Çocukta isilik yoksa kalın gelmiyodur ensesi göğsü soğuk değilse usumuyodur 
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Benimki kış bebeğiydi ben ona rağmen ince giydirdim hep. Yelek falan asla giydirmedim. Ama şuan cok sıcak ya :/ 
0 oy
(1,082 puan) tarafından
gunduz zibin yeter gece de ince pijama takimi giydirebilirsin.yenidoganligi yaza denk geldigi icin kendinden bi fazla giydirme kurali senin icin gecerli degil cocuk hasta olur sicaktan.rahat ol hergun yika bol bol op bir anda buyuyo her anini kazi beynine
0 oy
(13,682 puan) tarafından
Kız hava çok sıcak o kış için geçerli bir kural ki evi sıcak ise onda da geçerli değil 
0 oy
(882 puan) tarafından
Yanlış yönlendirmek istemem ama siz nasıl giyiniyorsanız bebekte öyle giyilmeli bu havada tek kısa kollu çıtçıtlı yeter bebeğe. Elleri ayakları soğuk olur genelde bir kontrol edersin ama göğsünü kontrol et orası normalse üşümüyordur. Boşuna terletmeyin derim. Uzun kolluya falan gerek yok bence 
0 oy
(644 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım. Benim kız 4 aylık zıbınla hep yatırıyorum
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Çok bile cnm benim oğlum da temmuz 13 doğumluydu ilk bir iki hafta uzun kollu ve pijama giydirdim sonra hep tek zıbın giydirdim kolsuz. Üstelik eviniz de giriş kattı ve çok serindi. Ona rağmen isilik olurdu her yeri . Şuan uzun kollu giydirmen zulüm gibi gelir bebeğe hava çok sıcak çünkü rahat edemez mümkün olduğunca açık giydir gece serin olursa müslin bir örtü örtebilirsin
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Benim kız 3aylik sadece zibinla duruyor iki aydır öyle ilk bir ay sdce bir kat giydirdim onun dışında hep rahat oldu hiç pişik isilik yaşamadım 
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Çok fazla canım evin sıcaksa özellikle 22 derecenin üzerindeyse tek zıbın yeter gündüz uyanıkken çorabını yine giydirirsin. 22 derecenin altında bu dediklerin olur ama bu yaz sıcağında pek mümkün değil gibi 
0 oy
(4,126 puan) tarafından
Instagram hesabınız varsa bu videoya bakın 

https://www.instagram.com/reel/C8KEZnNo2Z1/?igsh=MTV4ZGx1ZHFubGdrcg==

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 443 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,852 puan) tarafından soruldu
0 oy