+1 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ayy kızlar bu sıcaklar nedir yaaa? Bebeğim pencereler açık olmasına rağmen çok terliyor hasta olacak diye çok korkuyorum. Nasıl önlem alıyorsunuz ne yapıyorsunuz ya? Çocuğu uyutmaya korkuyorum uykuda daha çok terliyor. :(

10 Cevaplar

0 oy
(2,836 puan) tarafından
Pervane al canım başka çözümü olmaz
tarafından
Oda hasta etmezmi yaa :(
(2,836 puan) tarafından
Yok biz her yaz kullanırız hasta da olmadık
tarafından
Elhamdülillah
-Reklam-
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Valla 29 günlük bebeği klimalı odada uyutuyorum çünkü okadar sıcak ki bebeğim sıcaktan uyuyamıyor bende çareyi böyle buldum birde evim full güneş alan ev alev alev yakıyor bizi 
tarafından
Klima da hasta etmez mi ya :( terini siliyorum sürekli ama olmuyor
(1,716 puan) tarafından
Hayır oda da termostat var belli ısıya geldi mi düşünüyorum fanını şmdilik ne kızlarım nede bebeğim hastalanmamışlar
tarafından
Yaa iyi elhamdülillah.
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Gündüzleri çıplak uyuyor,dün dışarı çıktı isilik olmayan yeri kalmamış 
tarafından
Bende zıbınla tutuyorum sadece
0 oy
(5,659 puan) tarafından
İzmir 'deyiz. Cok sicak daha da artacakmis. Salonda ve yatak odasinda klima var.

Ama cocuk disari cikmak istiyo,park istiyo. Disarisi yani. Anca aksam cikiyoruz.
tarafından
Zaten bu deniz olan yerlerde extra bir de nem yok mu selşmediyor insanı hem sıcak hem nem
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Biz izmir'deyiz canım evimizde 2 tane klima var ona rağmen sıcaktan bunalıyoruz sürekli klima açmak da olmuyor çocuk hasta olacak diye korkuyoruz açmazsan sıcaktan durulmuyor hiç sevmiyorum zaten yaz mevsimlerini İnşallah bir an önce havalar serinlerde kurtuluruz
tarafından
Allahümme amin bir an evvel ya
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Benim kızım bayram önü sıcaktan hasta oldu klima aldik altında uyutuyordum yukarı veriyoruz  havayı oda kapıları açık bide benim
tarafından
Vallahi sıcaklar hasta ediyor :( oğlum şimdi öksürüyor ilerlemez inşaAllah :(
0 oy
(380 puan) tarafından
Ben hamileyim adananin sicagini anlatmama gerek yok bile klimalı odadan çıkasim gelmiyor vallahi sabah serinlikte bütün işimi bitirip alelacele odaya gidip çıkmıyorum hiç dayanilmiuor 
tarafından
Hamilelikte hiç çekilmez yaaa Allah yardımcın olsun :(
0 oy
tarafından
Ben de İstanbul'da yaşıyorum burası deniz olduğu için nemden ölüyoruz... Benim de 22 aylık kızım var ama tabi fırlama :D  o nedenle evde klima var . Klimayı 16 ya alıp açıyorum rahat oluyor ev şükür 
tarafından
Bende istanbuldayım nemden mahvolduk
0 oy
(220 puan) tarafından
Bizde mersin'deyiz yanıyoz valla hamileyim bırde ben doğuma da az kaldı ev bide güneş alan sıcaktan pişiyozz
tarafından
Güneş gidene kadar güneşliğini çek canım o şekilde serinliyor biraz güneş içeriye girmeyince
(220 puan) tarafından
Esmiyor canm buraya ki klımamız da yok bı vantilatör oda ne kadar sogutursa
0 oy
(7,371 puan) tarafından
Vllh 2 gündür oğluma güneş geçmiş diye 5-6 kez kustu umarım çabuk iyileşir 
tarafından
İnşaAllah canım. Benimki de öksürüyor teri soğudu üzerinde sanırım çok terleyip soğuyor o kadar kıyafetini değiştiriyorum falan ama nafile inşaAllah hastalığı ilerlemez.
(7,371 puan) tarafından
Umarım inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 296 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 230 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,521 soru

12,419,889 cevap

45,173 kullanıcı

Kategoriler

...