0 oy
268 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (436 puan) tarafından

Koltuk altım ağda kaynaklı kararması var ve dizim de öyle ne önerirsiniz dermatolog için maddi gücüm yok :)

9 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Jilet karartı yapıyor diye biliyorm ağda da mı yapıyor karartı
(3,136 puan) tarafından
O da yapıyor ya :)
(436 puan) tarafından
Hele ki yanlış yapıyorum bazen ben derimi kaldırıyorum çok karardı ya
-Reklam-
0 oy
(287 puan) tarafından
Ben hastane eldiveni kullanıyorum bembeyaz hiç kararmamış 

Nasıl beyazlar onu bilmiyorum işte
(436 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Kışın eldiven kullanıyorum yazın epilatör kararma yok :) bekarken ağda yapardım gerçekten karardıyodu sonra epilatöre başlayınca sonrasında karbonat lımon karışımı sürdüm tavsiye ederım genellikle sürekli de sürerim ter kokusunada birebir 
(436 puan) tarafından
Saol canım hadi inşallah <3
(436 puan) tarafından
Canım selam ben karbonat limon karışımı yapıyorum ama ne sıkılıkla yapmamı tavsiye edersin limonun suyunu sıkıyorum içine göz kararı karbonat koyuyorum karıştırıyorum akşam yatmadan banyo yapıyorum öyle sürüyorum koltuk altıma silmiyorum sabaha kadar bekliyor sen nasıl yapıyorsun
(2,511 puan) tarafından
Onun bır zararı yok canım gün ıcındede yapabilirsin ter konusuna da birebir  her gün yaparım ben genellikle
(436 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ediyorum <3
(2,511 puan) tarafından
Ne demek  canım rica ederım <3
0 oy
(7,104 puan) tarafından
Bende makine ile alıyorum ama çok kara dediğin giz kapaklarimda öyle ama bence bununtenle alakası var uaa
0 oy
(2,677 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Homm bitkisel in bi ürünü var kullananlar tavsiye etmiş ama burda kullanan var mı ki acaba 

(119 puan) tarafından
Bizim ekipte kullanan var ama. Şimdi reklam yapmayın diye gelip linçlerler maalesef. Kadın kadının düşmanı olmuş çünkü.
(2,677 puan) tarafından
Niye reklam olucak canım normal bir detarjan koymakta reklam olur ozamn . Ben daha kullanmadım ama kullnnlar tavsiye etmiş baya
(119 puan) tarafından
Evet ürün güzel bende bi arkadaşıma vermiştim. Bıyık bölgesine kullandı faydasını gördü. Az önce post açmıştım da reklam yapıyorsun dediler postumu kapattılar o yüzden öyle dedim canım.
(2,677 puan) tarafından
Hmm onu görmedim canım. Boşver diyen desin
(119 puan) tarafından
Aynen canım. Takmıyorum
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Benimde var gecmiyo 
(436 puan) tarafından
Karbonat limon ikilisini deneyeceğim ben kesin
(8,369 puan) tarafından
Bende denicem canım bir gün aklimada aslında lazere gidiyom orda önermislerdi kıremler onlsrdan almayı düşünüyom
(436 puan) tarafından
Canım lazere gidiyorsan lazer işlemi ile de açıyorlarmış birde dermatologlar kimyasal peeling diye bişi varmış onunla geçiriyormuş yani maddi gücün varsa dermatolojiye git bence
(8,369 puan) tarafından
Lazere 2 ay sonra gitcem canım çünkü yeni doğum yaptım bı sorarım ozaman
(436 puan) tarafından
Anladım canım Allah analı babalı büyütsün :)
0 oy
(404 puan) tarafından
koltuk alti lazer ve uygun kremlerle aciliyor
(436 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum lazere verecek param olsa inanın :)
0 oy
(3,121 puan) tarafından
Glikolik asıt kullan canım kararmalara iyi geliyor uygun fiyatlı Gratislerde felan satılıyor 
(436 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(9,254 puan) tarafından
Ya benimde koltuk altim çok beyaz sıfır kol giyince omzum kolum daha koyu kalıyor kotluk altımin yanında bende böyle sevmiyorum 
(436 puan) tarafından
Keşke benimde derdim çok beyaz olması olsaydı :)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 240 göst.
0 oy
23 cevap 600 göst.
24 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Umber (2,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
31 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mevah (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
26 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Seymasy (108 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...