0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (2,896 puan) tarafından

Kızlar ben cam önünde tezgah kesinlikle istemiyorum şimdi elimdeyken tezgah yerini başka, tarafa almak istiyorum resım atıcam sıze sızce nasıl olur l şeklinde olucak  işaretledigım yerden baslasın diyorum

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,896 puan) tarafından

En İyi Cevap
Camın ordan işaretlediğim yerden ankastre olcak önce
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Tezgah kısa olmazmi canım öyle 
(2,896 puan) tarafından
Temizlik bakımından sıkıntı olmaz mı camı silmesıde zor olur
(2,896 puan) tarafından
Eve gidince atarsan sevinirim canım ya
(5,500 puan) tarafından
Yok canım sonuçta suyu açıp cama tutmucan
(5,500 puan) tarafından
Eve gecince atarım canim
(2,896 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(12,615 puan) tarafından
Tezgahı ve dolabı uzun geniş tut bacı böyle tezgah kısa kalır 
(2,896 puan) tarafından
Ne bilim ya kullanan tanıdıklarım onermıyo bıde dolapta tüm bütün olsun istiyorum
(12,615 puan) tarafından
Kız valla güzel oluyor Bi daha düşün valla ama tezgahı inan dar yaptırma hiçbir halt sığmıyor
(2,896 puan) tarafından
Biliyorum kız kırada oturduğum evde küçük tezgah o yüzden bakayım ya iyice düşüneyim aslında kapı ağzında olmasa tezgah geniş olurda ben hoş durmaz diye ne bilim düşüncem artık kafam karışk:))
(12,615 puan) tarafından
Kapı ağzına gelirse evet direkt tezgaha açılır gibi olabilir bi düşün inşallah güzel olur beybi
(2,896 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım ya inşaAllah komple biteceği zamanda paylaşırım ama daha çook var :)
0 oy
(3,755 puan) tarafından

Ee daha inşaat zaten camı kapatıp sol taraftan tekrar cam açtırın. Bir kez oluyor gönlünüzce olsun. O şekilde olmazsa L şeklinde olsun sağ taraf dolaplı olur sol taraf cam önü de evye yeri bulaşık yıkarken dışarı bakmak da güzel olur :D

(2,896 puan) tarafından
Dediğin gibi olmuyo işte camı kapatamıyoruz dış tarafta degişim yapamıyoruz yoksa öyle olsa zaten bu kadar düşünmezdim anca ev komple bitip iskanı alınca değiştirirsin kı oda il işten gecıcek bıdaha o topa gıremeyız
(2,896 puan) tarafından
Saol canım fikrin için :)
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Canın Atina lavobo dezgah çok hoş seviorum öyle 
(2,896 puan) tarafından
Saol canım düşünücem :)
0 oy
(4,555 puan) tarafından
Kiz camin onune tezgah ozellikle evye o kadar sık ve modern dururki 

Bi hayal etsene valla harika durur neden istemiyorsun onu anlamadim
(4,555 puan) tarafından
Ama senin dedigin sekilde zaten daha az dolabin olacak hemde cok asimetrik durur yani pisman olursun iyi düşün
(4,555 puan) tarafından
Alttaki o kose varya dipte kaliyor kap kacak.derin oldugu icinde beline kadar dolaba giriyon alabilecegin birseyi almak icin benim oyleydi yani
(2,896 puan) tarafından
Yok zaten benım dediğim bır dusunceydı olmıcak o şekilde zaten :) kardeşimde bır fikir verdı  evin dış cephesinde cam olarak gözükecek ama içden üzerine dolap olurmuş bakalım nasıl olcak
(4,555 puan) tarafından
E bide oyle bak bakalim ins icine sinen birsey olur
(2,896 puan) tarafından
İnşaaAllah canım ya zaman daha çok var ama tesisat falan olmadan karar vermem lazım umarim içime sınen bırsey olur :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cgdmyzc (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 272 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 234 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.

404,101 soru