+1 oy
824 göst.
Diğer kategorisinde (3,556 puan) tarafından
Şimdi yanlış anlaşılma olmasın konu benimle alakalı değil ilk önce onu belirteceğim 

Konu burada bu konu ile alakalı okuduğum postlardan duyduğum rahatsızlık ve kadınlar arasındaki bilinçsizlik 

Biraz önce de bir post açılmış yorumumu yaptım zaten adam kadını defalarca aldatıyor kadın her türlü yakalıyor mesajlarına yazışmalarına yok kullandığı uygulamaları yok başka kadınlara yedirdiği paraları...

Susup yutup midesizce oturuyor şimdi   gidecek yeri yoktur herkes sizin gibi şanslı olmayabilir işte yok coğrafya kaderdir bilmem ne işi gücü yoktur anası babası sahip çıkmıyordur ne yapsın şeklinde yorum yapanlar elbette ki olacaktır ama benim bunu aklım almıyor 

Arkadaşım madem bunları yakalayıp bu adamın seni aldattığını görerek susup oturacaksın niye hafiye gibi adamın peşinden koşup sürekli araştırıyorsun hem kendi canını yakıyorsun moralini bozuyorsun zaten bir şey yapacak kapasiteye sahip değilsin bırak adama o zaman öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum 

Allah aşkına arkadaşlar kadın sığınma evleri var devlet her türlü imkanı sunuyor bir kadın olarak kendinizi bu kadar küçültmeyin lütfen sonra adamlar bu nasıl olsa ben ne yaparsam yapayım susuyor deyip bir aldatacaksa bin aldatıyor....

11 Cevaplar

+2 oy
(12,417 puan) tarafından
Birçoğunun olayı mevcut düzenini bozmamak aslında. Para kazanmak çalışmak mücadele içine girip çözüm yolu aramak zorlarına gidiyor. Burada kapıyı çekip çıkan da çok kadın gördüm ben. Ve evet haklısın bir halt yemeyeceksen adamı neden yakalamaya çalışıyorsun. İsteyen istediğini desin iki iki dört. Merdiven silen tanıdığım var kocası kumar batağına girdiği için kadın 45 yaşında boşadı kocasını ana baba evine dönmek istemedi. Yine bir başka çalışan ablamız çay ocağından 10 bin lira alarak 3 yaşında ve 7 yaşında çocuklarına bakıyor yıllardır. 3 yaşındaki evladını yeri geldi yanında getirdi yeri geldi komşuya emanet etti. Az trip atınca geçer sanıyorlar ihanet acısı. Adamlar da affetti nasılsa ilkinde gidemediyse daha neden gitsin diyor haklı olarak. Bazı hataları tölere edemezsin. 
(3,556 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim oğlumun bakıcısı vardı adam hem şiddet gösterip hem aldatıyormuş kadını kadın ilkokul mezunuydu iki tane kızı vardı çekmiş kapıyı çıkmış onun da annesi babası sahip çıkmıyordu o iki tane kızı kafelerde garsonluk yaparak çocuk bakıcılığı yaparak senin dediğin gibi merdiven silip ev temizliğine giderek büyütmüş yani yapacak olan her türlü yapıyor madem bir halt yiyemeyeceksin o zaman araştırmanın da bir manası yok
(5,087 puan) tarafından
Bugün bir araba arkasında şu söze denk geldim.
“ hedefi olmayan helak olur,
çaba bizim hüküm Allah'ın”
Bu sözü her yere yazasım var.
(12,417 puan) tarafından
Aynen öyle gayret göster o kuyudan çıkmak için Bi değil mi şikayet etmek dışında bir şey yap yani
(5,087 puan) tarafından
Umutsuz kadınlara en güzel örnek jk rowling. Onun hayatı çok büyük ilham kaynağı bence. Her canım sıkıldıkça hary poteri yazdığı o kafe geliyor aklıma. Onun verdiği çaba. Canım rowling❤️
-Reklam-
+2 oy
(5,087 puan) tarafından
Ben bu tür konularda hep şu yorumu yapıyorum. 

Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. 
(3,556 puan) tarafından
Aynen öyle canım
+1 oy
(1,207 puan) tarafından
Kadin sığınma evlerine çocukları olanların gitmesini kesinlikle tavsiye etmiyorum, ablamın eltisi gitti, eroincisi, esrarcisi vs çeşitli suçları bulunan insanlar hem çocukların hemde kadınların psikolojisini alt üst ediyor.  Çocuklar şu an perişan halde zor kurtuldu kocasına döndü ne yazıktır ki. Diğer tüm yorumlarına katılıyorum canım çok yerinde bir post olmuş.
(1,207 puan) tarafından
Birbirlerine
(18,262 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah
(1,207 puan) tarafından
Vallahi, telefon  yasakmış hiç bir şekilde şikayet edebileceğin yer yok diyor, kadin o deli kocasına döndüğüne göre sağlıklı bir yer değil.
(18,262 puan) tarafından
Çok korkunç
(552 puan) tarafından
Burda büyük konussanlsr oraya güveniyor demeki baksanıza..Allah'a bırakmak diye bsey var onu hic hesaba katmiyolar..kimseee demiyor Allah'a havale et ne işin var sığınma evlerinde rezil gibi herturlu insan var..
+1 oy
(16,551 puan) tarafından
Ben boşanma olmayacaksa kadının araştırmasını digru bulmuyorum kendisini üzmekten başka bir işe yaramıyor çünkü 
(3,556 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim anlatmak istediğim şey de bu zaten madem bir şey yapamayacaksın niye hayatı kendine zindan ediyorsun
+1 oy
(18,262 puan) tarafından
Kimseye diyecek.lafim.yok. herkes kendi hayatını bizden iyi düşünür. Ama geçen gün bişey duydum. Çok midem bulandı ve üzüldüm. 

Kadının kocası kadını aldatıp dururken kadına da AIDS bulastirmis. Ve kadın boşanmak niyetinde değilmiş. Arkadaşımın arkadssiymis bu. Ve arkadaşım çünkü kadının luksleri var. Vazgeçemiyor demişti. Biliyorum bir çok kişi zenginlikten değil geçim sıkıntisindan dolayı böyle katlanıyor. Ama hiç kimse hiçbir geçim sıkıntisi AIDS kapmaya değmez arkadaşlar. Bir insan kendi sağlığını hiçe sayabilir. Ama karısının çocuklarının sağlığını riske atamaz. Atmamali. Bu denli şerefsizlik yapan bir adama eş olmak doğru değil 
(3,556 puan) tarafından
Onunki tamamen karaktersizlikmiş ne para uğruna ne başka bir şey uğruna bırak aids gibi pislik bir hastalığı taşırım ne de o kocayla geçinirim
(18,262 puan) tarafından
Allah'ım korusun. Hoc büyük konuşmak istemem. Allah'ım gostermesin ama dogru olan senin dediğin gibi
+1 oy
(4,383 puan) tarafından
Çalışmak çalışmak çalışmak ! Her kadının kendi ayaklarının üzerinde durması gerekiyor. Hayatın bize ne getireceği hiç belli olmaz burda çok görüyorum çalışan kadınlara karşı ön yargılı olanları ve koca parası yemeyi marifetmiş gibi yazanları. Kesinlikle insanın önce kendini güvence altına alması gerekiyor daha sonra evlilik. Öyle olursa zaten hiç bir kadın ne kocasına boyun eğer ne de ailesine güvenir. Boşanma aşamasında olan biri olarak söylüyorum. Evet benim ailem Allah bin kere razı olsun sahip çıktı ve mükemmel bir hayat sunuyorlar bize bekar gibiyim evin içinde ne benim ne de oğlumun bir dediği iki edilmiyor. Annem kıyamıyor bir bardak kaldırayım tabiki bende elimden geldiğince ev işlerine yardım ediyorum babam 50 kere sorar ne istiyorsun canınız bir şey istiyor mu diye her gün oğlumu dışarı çıkartır ben rahat edeyim diye. Ama ailem olmasaydı da kendi mesleğim var memurum işe dönüp oğlumla kendime çok güzel bir hayat kurardım ama ailem sayesinde ücretsiz iznimi 2 yıl kullandım şu an hala izindeyim büyük rahatlık oldu bana 
(3,556 puan) tarafından
Aynen öyle canım burada çalışan kadınları hor görüp koca parası yemeyi senin de söylediğin gibi marifet zannedip çalışan ki kadını kötü anne ilan edenleri de gördüm çalışan kadının evi pistir düzensizdir diyeni de gördüm halbuki imrendikleri kıskandıkları için yaptıklarını hepimiz biliyoruz  18 yaşında okula gidecek yaşta kocaya kaçıp sonrasında da buraya vay kocam beni şöyle aldattı diye bir sürü pos açıyorlar yok kocam para vermiyor Yok kocam her şeyin hesabını yapıyor okusaydın o zaman koca geç mi kalıyor diye yorum yapıyoruz çatır çatır koca parası yiyorum kıskanıyor musun beni diyor saçma sapan insanlar
(4,383 puan) tarafından
Malesef bende çok görüyorum hayretler içerisinde okuyorum. Ama şunu da belirteyim hiç kimse çaresiz değil bana göre eli ayağı tutmayan çaresizdir. Benim ne mesleğim ne de ailem olsaydı yine de mutlu olmadığım bir yerde kalmazdım. Kadın isterse cesaret ederse her şeyi yapar ama malesef çoğu kadın da cesaret yok gidecek yerim yok demenin arkasına sığınıyor halbuki bana göre bu laf ben zora gelemem demektir
+1 oy
(979 puan) tarafından
Şöyle bir söz var büyük lokma ye büyük konuşma diye ama yine dilerim ki yaşamazsın kişinin içinde olduğu şartları bilmeden konuşmayın sığınma evi diyorsunuz bir kadın kaç yıl çocuklarıyla beraber sığınma evinde kalacak devlet diyorsun ama boşanan çoğu kadın biliyorum öyle senin dediğin gibi devlet her imkanı vermiyor ve perişan oluyorlar uzaktan davulun sesi hoş geliyor elinde mesleği olan kadın tabiki bosansin katlanmasın ailesi gel yavrum sonuna kadar arkandayiz diyen kadın tabiki bosansin ama gidecek yeri olmayan elinde üç kuruş parası olmayan iki adım atıp üçüncü adimda serseffil olacak kadinlara akıl vermeyin çık git öyle bir adamın yanında durma demesi çok kolay çocukları ne olacak hadi cocuklarida guturdu ne yedirecek ne giydirecek nerde barınacak hadi diyelim onları hallet kim bakacakta o çalışacak kime nasıl güvenecek hadi kazandığı iki kuruşla ne yetmeye çalışacak lütfen insanları yargılamayın biz bunları iğden ipliğe oturup hesaplayıp ve çocuklarımızdan dolayı elimiz kolumuz bağlı kalıyor üzgünüm bu hayat mecbur tercihimiz oluyor bizde isteriz sorunsuz stressiz bir hayat olmadı yapacak bişey yok 
(3,556 puan) tarafından
Benim anlatmak istediğim şeyi anlamıyorsunuz herkesin imkanı elbette ki bir değil ama madem bir şey yapamayacak yani o adamı terk edemeyecek elinde imkan yok ya da yüreği yok neyse ne niye o zaman dedik dedik adama didikliyor hafiye gibi peşinden koşuyor kendi canımı sıkıyor moralini bozuyor benim anlamadığım bu
(979 puan) tarafından
Bahsettiğiniz post ile ilgili bir bilgim yok ama ben sadece kendi uzerimden anlatmak istedim
(3,556 puan) tarafından
Aslında tek bir post üzerine konuşmuyorum bu konuda açılan o kadar çok post gördüm ki kadın anlıyor ya da ispat ediyor kocasının onu aldattığını gidiyor hesap soruyor ama o adamı terk edecek durumu ya da yüreği yok böyle durumlarda adam diyor ki ben bunu aldatıyorum bunun gidecek yeri yok yani ben bunu defalarca aldatabilirim
(7,132 puan) tarafından
Bence o bahsettiğin kadınlar s.alak yerine konulmayi hazmedemedigi için bak beni kandiramadin bak herşeyin farkındayım sandığın gibi s.alak değilim şeklinde kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar sadece
(3,556 puan) tarafından
Bakın anlatmaya çalıştığım şeyi ısrarla anlamıyorsunuz madem bir şey yapamayacak yani boşanamayacak bu konuyu açmanın bir mantığı yok tabii ki herkesin imkanı yoktur tabii ki herkes çalışmıyordur tabii ki herkesin ailesi destek olmuyordur benim anlatmaya çalıştığım konular bunlar değil madem bir şey yapamayacaksın adama bunu dile getirdiğinde adam diyor ki bak ben aldatsam da zaten bunun sesi çıkmıyor gidecek yeri yok aldatsam da bu evde bana karılık yapmak zorunda o yüzden gidiyor tekrar tekrar aldatıyor numaramı anlatabilmişimdir
0 oy
(552 puan) tarafından
Sinanmadigin acı üzerinden yorum yapmak çok basit aldatildim ve ben araştırmadım kendi önüme düştü her defasında gitmedim gidemedim.gittim aslında dönmek zorunda kaldım  bilemezsiniz kim içinde ne yaşıyor kim niçin susuyor bilemezsin büyük konusma insan büyük konuştuğu yerden imtihan edilir.kalmam asla yakarım yıkarım dyeni çok gördüm hiç biride gidemedi..ne demiş Mevlana düşmem dersin düşersin şaşmam dersin şasarsın..ben asla durmam demeyin hiç ummadığın bir mecburuyetin olur Allah seni orda öyle bir tutarki buyuk konustuklarini düşünüp ağlarken bulursunuz kendinizi...
(3,556 puan) tarafından
Benim amacım ne birilerini kınamak ne de büyük konuşmak burada sadece anlam veremediğim konu üzerinden bir post açtım herkes yok Büyük konuşma yok senin de başına gelir şeklinde yorum yapmış inanın ki amacım bu değil anlatmak istediğim şey kadın gidiyor araştırıyor kocasının onu aldattığını görüyor bir şey yapamayacağı halde gidip bunu adamın yüzüne vuruyor adam da bu nasıl olsa ben bunu aldatsam da çekip gidemiyor deyip daha fazla aldatıyor umarım anlatabilmişimdir
(552 puan) tarafından
Ama canım benim insanın içi yanıyor kabullenmek istemiyorsun biyerde haklısın evt arastirmanak lazım ana o psikoloji okadar kotüki sen sen olmuyorsunbeb araştırıyorum Allah'a bıraktım çünkü gerçekten araştırınca ciksada bsey yapamicam deyip sustum.
(3,556 puan) tarafından
O psikolojiye hiç girmedim girsem de yüzüne vurur arkama bakmadan çıkar giderdim zaten şimdi yine büyük konuşuyorsun sen de sınanırsın falan diyeceksin belki ama kendimi mizacımı biliyorum o yüzden terk edemeyecek olan kadının gidip yürek yemiş gibi hesap sorması saçma geliyor bana
0 oy
(451 puan) tarafından

Postuma yaptığınız yorum ile açtığınız post çelişiyor efendim. Önce kendimize bakalım sonra başka postlara yorum yapalım. Sizinde benim açtığım postan aşağı kalır birşeyi yok :)

(216 puan) tarafından
Ne oldu kız bende diyorum kim hortlatti
(3,556 puan) tarafından
Lafı işinize geldiği yerden anlıyorsunuz hanımefendi bu ara sizin gibiler de çok fazla türedi burada bilmiyorum artık ortak hesap kullanıp birkaç tane hesabınız var kafayı bana taktınız diye düşünmeye başladım sizin postunuz benim hoşuma gitmedi benim postumda sizin hoşunuza gitmedi diyelim o zaman konuyu uzatmaya gerek yok ben bu şekilde düşünüyorum sen o şekilde düşünüyorsun
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Büyük konuştun bence 
(216 puan) tarafından
Büyük konusursan bil ki bugün başına gelecek ..
O yüzden büyük konuşmamak gerek
(3,556 puan) tarafından
Büyük konuşmuyorum canım benim kolumda altın bileziğim var devlet memuruyum eşim beni aldatsa bir gün bile düşünmem
(1,169 puan) tarafından
Yine büyük konuştunuz meslekle alakası yokki çocuğunuz varmı babasına düşkünmü mesela insan çocuğunu düşünüyor bence benim komşum hem öğretmen mal mülk herşeyi var 1 çocuğu var kendisinin annesi babası ayriymis çok cabalamisti çocuğunun onun gibi büyümesini istemediği için biraz çocukların yönünden düşünün çok sevdiğin bir insan hayatindan çıkıyor tranva
(3,556 puan) tarafından
Boşanıyor olmak sizin düşündüğünüzün aksine babayı çocuktan komple ayırmak değildir mahkeme zaten farkındaysanız babaya ve anneye farklı farklı günlerde çocuğu görmek için hak veriyor kusura bakmayın bahane geliyor bütün bunlar bana benim düşüncem altını çizerek söylüyorum bu benim düşüncem bunlar bahane bence o çocuğun annesini aldatan bir babayla aynı evde büyüyeceğini ya da sürekli kavga olan hırgır çıkan bir ortamda sağlıksız bir ortamda büyüyeceğini annesi babası ayrı şekilde büyümesi çok daha iyi olur onun adına tekrar söylüyorum bu benim düşüncem
(1,169 puan) tarafından
Anlıyorum
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Büyük konuşmaya açık bir konu o yüzden kınama kimseyi bence
(7,132 puan) tarafından
Tamam işte herkesin altın bilezigi yok malesef bir guvencen olmadıktan sonra çekip gitmek çok zor
(3,556 puan) tarafından
Canım üstteki başka birinin yaptığı yoruma dahi yorum yapmışsın orada sana gerekli cevabı verdim benim anlatmaya çalıştığım şey bu değil elbette ki herkes çalışmıyordur elbette ki kimsenin imkanı olmayabilir ailesi arkasında olmayabilir benim anlatmaya çalıştığım şey bunlar deil üstteki cevabı okursan görürsün zaten iyi günler
(216 puan) tarafından
Eşin sizi aldatsa anın da bosarsnz da tuzun kuru senin tabi kolumda altın bilezigim var diyirsunuz herkezin szn gibi mesleği yok sen meslek sahibisin diye böyle rahat konusabiliyorsun seninde mesleğin olmasa belki sende eşin seni aldattıginda evinde oturur boyun bukerdin
(3,556 puan) tarafından
Siz de üstteki yorumumu okuyun bence herkese tek tek derdimi anlatmak zorunda değilim okursanız görürsünüz eski post dediğim gibi bu konuyla alakalı söyleyecekleriniz varsa size tavsiyem yeni bir post açın iyi günler ben bu şekilde düşünüyorum herkes bana katılmak zorunda değil siz yutup oturacaksanız kendiniz bilirsiniz
(7,132 puan) tarafından
Fikrine saygı duyuyorum ne demek istediğini anladım ama bı kadın olarak susup hiçbir şey yokmuş gibi davranmak da kolay değil tepki vermek hesap sormak çok doğal şeyler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,332 göst.
30 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 274 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Denizela (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
22 Eylül 2024 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra4141 (5 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,134 cevap

36,262 kullanıcı

...