0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kızlar bezi doyuyor 4 defa değişiyorum ama sabah iki saat uyuyor daha da uyumuyor sürekli emiyor en son akşama doğru doymuyor sanıp mama veriyorum onu da içiyor acaba gerçekten doymuyor mu gerçi mamayı yiyince yine uyumuyor bu arada 3 aylık 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,416 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğiniz? Bazı bebekler uyumuyor gerçekten ya karnı tok olsa bile
(1,633 puan) tarafından
masaAllah canım evet anlamıyoruz bebeklerin dilini
(7,714 puan) tarafından
5 aylık kilosu ne canım
(2,416 puan) tarafından
4temmuzda götürmüştüm 6.700 Gr çıkmıştı
(7,714 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsün
(2,416 puan) tarafından
Aminn teşekkürler
-Reklam-
+1 oy
(17,736 puan) tarafından
Daha ne kadar yiyecek Allah aşkına zaten emiyor diyorsun doyuyor bence benim bebeğimde uyumazdj canm banyo yaptır belki üstüne uyur 
(1,633 puan) tarafından
Yaptırıyorum yine uyumuyor canım benim demek istediğim mama yi tok olsa yine içer mi aç diye mi içiyor onu çözemedim
(17,736 puan) tarafından
Bebekler doydugunu anlamaz canım belkide gazi cok o yüzden uyuyamıyor sen sürekli icirdigin icjn migdesi şişiyor çocuğun
(1,633 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım bide öyle deniyim
+1 oy
(1,633 puan) tarafından
Yorumlarınızı bekliyorum beni aydınlatın lütfen 
+1 oy
(1,633 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu 
+1 oy
(1,529 puan) tarafından
Bir göğüsümle.oğlumu emzirirken diğer gogusumden süt akardı öyle cok sütüm vardı ama sürekli memede kalmak istiyordu oĝlum asla uyumuyordu memede uyuyup cekince uyaniyordu aliskanliktan dir dedim gazı vardir dedim uykuyu sevmeyecek dedim en son baktim gercekten nerdeyse 3 4 yas cocuk gibi uyanik kaliyor mama veriyim dedim once emzkrdim 20 dakika arkasindan mama verdim mamanin hepsini bitirdi doktora goturdum ertesi gün durumu anlattim genel muayne ettikten sonra sütün yetmiyor mama takvoyesi yapalim dedi hocam bezi dolu sütüm kendiliğinden bile akiyor dedigimde bebegine yetersiz kaliyor dedi meğer cocuk doymadigindan uyuyamiyormus meme +mama seklinde ilerleyince uyumaya basladi sukur gerci simdi 5 yasinda :)
(1,633 puan) tarafından
Benimki mamayı yese de uyumuyor ki ( doyuyor mu onu sadece merak ediyorum sütüm yetiyor mu mama vereyim mi emin olamıyorum
+1 oy
(3,063 puan) tarafından
Benim oglumda öyleydı. Cok az sutumu verebildim. Sonra hep mama verdim. Mesela.30 cc veriyordum. Bitince hala araniyordu. Bi 30 cc daha yapiyordum. Onuda icerdi. Doyuyor mu doymuyor mu diye cok triplere girerdim :). Hic uyumazdi da koca adam gibi uyanik dururdu. Hala öyle uykuyu hic sevmiyor. Ben cok sasirmistim. Benim bildigim bebekler uyur,bunun niye gozu açık hep diye :)
(1,633 puan) tarafından
Kızımda böyleydi valla bu çocuktan yüzüm gülmedi
+1 oy
(7,714 puan) tarafından
Boşuna mamaya alıştırma canım sütun yetiyor 
(1,633 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
+1 oy
(2,386 puan) tarafından
Benim oğlum da böyleydi hala aynı uykuyu sevmiyor güç bela uyutuyorum şu an bir yaşında gündüz toplamda bir saat uyuyor bazı bebekler uykuyu sevmiyor 
(1,633 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(2,386 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah kolaylıklar versin bende bir tane senin 2 diye biliyorum hiç kolay değil gerçekten
(1,633 puan) tarafından
Evet biri de üç yaşında
(1,633 puan) tarafından
Aminn sağol canım
+1 oy
(5,496 puan) tarafından
Kacinci cocugun canim :) 

Benim bebegim doyardi masallahi vardi yani. Ama ne gece ne gunduz uyumazdi. Senin ki yine 2 saat uyuyomus sukret. Benim ki gece saat basi uyanirdi gunduzde 30 dk uyurdu. 

Kisacasi bazi bebekler uykuyu sevmiyo. Bunun aclikla ilgisi yok yani. 
(1,633 puan) tarafından
İkinci canım:)) haklısın belki de uyumak istemiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 249 göst.
0 oy
7 cevap 160 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevdoş (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ferda74 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 417 göst.

408,338 soru

12,267,561 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...