0 oy
696 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Ben kullanmıyorum bağımlılık derecesi nedir içmeyince sinir geliyor mu

Eşimin parası onun kartta idi şifresini unuttuğu için 3 kere yanlış girdi mobilden bloke oldu yarın gidip açtıracak sigarası da bitmişti dedi ben sigara içmeden yapamam sinirli olurum sağdan soldan istedik 100 TL sırf sigara içsin kavga çıkmasın sınırını çekmek istemiyorum çünkü kimse de vermedi yok dedi şimdi baya sinirlendi söylene söylene gitti yolda belki sigara atığı bulurum 2-3 saat gelmem ben bulursan bana dersin dedi birşey diyorum mal mal konuşma diyor bizim bebek mizmizlaniyo huysuzluk yapıyor ona dur mal mısın yaa diyor öğlenden beri kaç kere birşey izah etmeye çalışsam anlatsam ***** ***** konuşmaya başladın vs bayadir sınırlı ve söyleniyor şimdi çıktı işte izmarit atığı aramaya ne lanet birşey bu bağımlılık sinirlerim alt üst oldu 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim düşünceme göre bir erkeğin kartinda milyonlar olsa bile cebinde nakiti her zaman olmalı insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor tıpkı sizin suanki durum gibi 

Birde köylerde herkes birbirini tanır koy bakkalı neden sigara vermediki yada çevresindeki insanlar neden 100 tl yi çok gördü eşine eşin sokakta izmarit arayacak kadar düştüyse önce kendini sonra çevresindeki insanları bi sorgulasın yazık üzüldüm valla 
-Reklam-
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Kendi şahsıma konuşayım bağımlı değilim canım istediğinde içerim. Liseye geçtim kullanmaya başladım üni sonda bıraktım hiç de zorlanmadım kimseden asla istemem içeceksem mutlaka elimin altında olur. Ama içmiyorum diye sinirli değilim yani. 
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Ben milletin çöpünü arayıp bulup içecek kadar ileri derecede birini görmedim hiç. Kendim de içiyorum ama tiryaki değilim varsa eşimden alır içerim paketi evde unutrsa varsa evde gündüz onu içerim dışarı cafeye bi yere gidiyorsak kendim alırım ancak. Ama sinirlilik hali filan ne eşimde ne bende olmaz hiç. Bazen canım ister ama yoksa da yoktur yani kendimi o kadar zor durumda hissetmem senin eşininki ileri derecede bağımlılık olmuş ilk defa böyle birşey duydum
0 oy
(340 puan) tarafından
Bende bağımlıyım 37 yaşındayım ve 12 yaşından beri içiyorum  bugüne kadar sigara için asla kimseden ne borç almışımdır nede veresiye almışımdır zevkin borcu veresiyesi olmaz evet insan sinirli oluyo ama eşinin dediği gibi bi durum yok ne hele ki 2 3 saat eve gelinmeyecek bir durum söz konusu bile değil içermediğim zaman bende sinirli oluyorum ama asla eşime çocuklarıma bu şekilde davranıyorum çevremde de böyle davranan görmedim 
0 oy
(141 puan) tarafından
Şu hamilelik sayesinde bende bırakıyorum çok şükür günde iki tane içiyorum yarısını söndürüyorum
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Ewet icmeyince çok sınırlı oluyorsn kndmden biliyorum 
0 oy
(44 puan) tarafından
Düşmanından istetir
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Hicmi komşunuz yok verirlerdi bikac dal yarın verirdiniz parasini
0 oy
(409 puan) tarafından
Bn o durumu yaşamamak için sigara stoklarım hep evde 
0 oy
(833 puan) tarafından
pekı yarın  bankalar kapalı, olcak 15temmuz dıye üzüldüm cıdden sıgara içen ıcın çok zor bı durum allahım yardımıcınızmolsın
(1,121 puan) tarafından
Bir arkadaşı attı bankalar kapalı mı bugün merkeze ineceketim ama inemeyeyim ozaman
(833 puan) tarafından
Ewt bugün 15temmuzya resmı tatıl
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Hepatit ve herkes yükleniyor... 
0 oy
(833 puan) tarafından
Koz hıcmı köşede paran yoktu verseydin 
0 oy
(104 puan) tarafından
Başkasının artığını mi içecek o kadarda değildir herhalde sana artistlik yapıyordur fazla yüz verme 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,019 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 659 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 888 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Linkin (18,276 puan) tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,819 cevap

36,265 kullanıcı

...