0 oy
132 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (108 puan) tarafından
Önerebilir misiniz 19 haftalık hamileyim ufak tefek almaya başlamak istiyorum ilk gebeliğim 

6 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından
ebebek 

civil bunlar uygun cnm ben oralardsn aldım.trendyoldan da almıştım yenidoğan takımı oraya da bakabilirsin
(988 puan) tarafından
her mağazanın ucuzu pahalısı var.gözümü kapatıp elime geçeni almıyorum ben indirimlere son kalanlara bakıyorum havlular şampuanlar vsler ucuz mesela ama sağma makineleri pahalı gibi öneri olarak söyledim.Lc ve defacto daha pahalı bu arada.Civilde aynı şekilde.şu anda 300 400 tlden aşağı hangi mağaza var zaten biliyosanız siz söyleyin madem bende ordan alayım hatta
(108 puan) tarafından
Ben de bilmediğim için soruyorum ebebek'e Baktım hemen hemen hepsi benim bütçemi aşıyor bazen uygun Siteler vardır diye düşündüm ve buraya sordum
(108 puan) tarafından
Bir de Ben Konya'dayım merkezde değilim Bir köyde oturuyorum sürekli çarşıya gidip gelemiyorum internet üzerinden sipariş vermek istedim daha uygun olur diye eminim ki vardır
(988 puan) tarafından
Çok ucuzların da kalitesi olmuyo bu arada söyleyim.en azından ebebek parasını hak ediyor.eskisi gibi değil malesef hiçbir şey.ebebeğin outlet kısmı da var sitede ben mesela hamile tulumumu 200 tlye almıştm outletten geçende yine üst bluz alt etekli bi. takım son kalmıştı onu da 200 e aldım.takip edip bakmak gerekiyor
(108 puan) tarafından
Yorumunuz için Tekrardan teşekkür ederim Bakarım bakmakta fayda var neresi uygunsa oradan almaya çalışacağım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Enucuzbebemarket var Instagramda bütün atletlerini oradan almıştım 
(108 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah,ben civilden ve mini City den alışveriş yaptım en uygun bu ikisi geldi,e bebek lcv Waikiki falan çok pahalı gereksiz pahalı
(108 puan) tarafından
Teşekkür ederim hemen bakıyorum benim bebeğim kis bebeği olacak kışlık var mıdır şuan
(18 puan) tarafından
Rica ederim,Yüksek ihtimalle vardır diye düşünüyorum, benimkiler Ağustos bebeği olacakları için yazlık ürünlere baktım hep ama kışlık da vardır bence
0 oy
(2,668 puan) tarafından
En ucuz bebek market 
(108 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(153 puan) tarafından
E bebek gereksiz pahalı ve çokta iyi malları yok bana göre

Ben LCW den alıyorum internet sitesinden kuponla çook Uygun'a geliyor ve kumaş kalitesi efsane birdaha bebek düşünürsen onada giydirirsin dayanıklı malları baya
(108 puan) tarafından
Çok sağ ol Peki kuponları nasıl veriyorlar ben pek bilmiyorum alışveriş yapa yapa mı
(153 puan) tarafından
Hayır her gün sabah sayfaya girdiğinde çark oluyor%30 %40 öyle yani söyle diyim 450 TL'lik mağaza fiyatı olan kıyafeti internetten 250 300 e alıyorsun bende bilmiyordum öğrenince daha ucuza aldım herkesi oğluma mağazaya gidiyordum 2 takım kıyafete  1000 veriyordum ama sitesinden 2 takım oğluma kıyafet aldım hastane çıkışı ve zıbın aldım 2. Oğluma 600 verdim ki mağazaya gidip alsaydım en az 2000 di
0 oy
(3,300 puan) tarafından
Minicity diyorum canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy