0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,358 puan) tarafından
Kızlar yoğun bı şekilde ellerim titriyor. Kızımın tırnaklarını zor kestim. O bile dedi anne neden ellerin titriyo diye. Suyu koyarken bile ellerim titriyor. Rimel sürerken gözüme sokuyorum iste yani. Neden titrer daha önce böyle sorun yaşayan varmı. Hangi bölüme randevu almak gerekiyor

8 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Kardeşimin de öyle ;( çok geçmiş olsun sizede 
(1,358 puan) tarafından
Peki nedenmis
(2,129 puan) tarafından
Kalbinde sorun çıktı delik varmış onunla alakası var mı bilmiyorum ama çok stres panik atak o yüzden de tetikliyo her şeye korkuyo bir ses duysa sicriyo
(1,358 puan) tarafından
Aaa çok grcmis olsun. Bende de hafif düzeyde panik atak var ama ilaç kullanıyorum herhangi bi atagim olmuyor ama sürekli bı titreme halı mevcut
(2,129 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm inşallah iylesirsin Allah şifa versin korkmamaya çalış piskolajini bozma
-Reklam-
0 oy
(10,052 puan) tarafından
Bendede el.titremesi var ama benim doğuştan bende asla düzgün likit çekemem hep yaamuk olur o çizgi rimelde göz kapagima değiyor sürdüğümde yani çok zorlanıyorum ondan sık makyaj yapmam ipi iğneye geçirirken zorlanıyorum heleki en ufak bir heyecanda zangir zangir titriyo utanıyorum bazen.nedeninj bilmiyorum doktorada gitmedim anne genetik dedi anneanemde gencliginde öyleymiş teyzemin ogluda öyle bu yüzden askerde iken ona silah vermediler 
(1,358 puan) tarafından
Çok mu titriyor canim senunkide. Bende aynı öyleyim iğneye ip geciremem. Zor zor geçiriyorum .
(10,052 puan) tarafından
Hayır canım çok değil ama özellikle ince motor becerilerinde çok titriyo yani mesela likit çekmek gibi iğne gibi fln ama yemek yapsam temizlik yapsam o titreme görülmez oyle
(1,358 puan) tarafından
Heh hehhh bende öyle iste canimm. Kızıma yemek yedirirken mesela kaşıktaki yemeği döküyorum bazen. Tlf tutarken titriyor yani temizlik hariç bitek
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Evet ilk önce nöroloji bölümüne al eğer kötü birşey yoksa psikiyatriye yönlendirir 
(1,358 puan) tarafından
Paikiyatriye gidiyorum zaten kuzu düzenli olarak :D mental sağlığım fiziksel sagligimdan daha berbat :D
(4,850 puan) tarafından
İlaç mi verdi ilaç kullanıyorsanız yan etkilerini oku el titremesi yapıyor
(1,358 puan) tarafından
Evet ilaç verdi ama canim bende 2 seneye yakındır var
0 oy
(3,493 puan) tarafından
Fiziğe git canım o zaten seni yonlendiriyor yada emar istiyor
(1,358 puan) tarafından
Fizik mi allaalla bilemedim canim
0 oy
(2,260 puan) tarafından
Babamı kaybettiğimde bende de olmuştu. Nörolojiye gittim,onluk olmadığımı psikiyatriye yönlendirdi beni. 14 yıl oldu hâlâ ara ara titrer. Sizinde psikolojik olabilir 
(1,358 puan) tarafından
Psikiyatri tedavisi görüyorum doktorumada bahsettim. Stresten olabilir dedi ama her zamanda stresli olmuyorum o yüzden bı goruncem de :)
0 oy
(75 puan) tarafından
Canım bende Vertigo var başım dönmeye başladı anda ellerim çok titriyor. Veya şekerim çok düştüğünde oluyor. Ellerin titrediginde iki lokma birşeyler yiyip bı 10 dakika uzan eğer iyi gelirse şekerini koltrol ettir
(1,358 puan) tarafından
Kuzum bendeki sürekli oluyor. Her saniye hergun durmaksızın titriyor. Öyle dediğin gibi olsa mutlaka anlardım şeker yada tansiyon olduginu
0 oy
tarafından
Nörolojiye gitmen gerekiyor geçmiş olsun 
0 oy
(2,470 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım doktora git mutlaka 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 148 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
29 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu

409,614 soru

12,314,238 cevap

38,794 kullanıcı

Kategoriler

...