0 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlarım ilki normaldi biraz zordu birde tecrübesiz anlamıyorsn suan bildiğim insan çok korkuyorum ikinci doğum daha kolay olur derler doğrumu acaba sizleri de dinlemek isterim 

31 Cevaplar

+1 oy
(49 puan) tarafından
Benim ablam doğumdan 3 ay sonra hamile tam 12 ay arayla doğum yaptı ilki çok zordu saatlerce sürdü kesi atıldı ikincisinde sedyede yatarken bı anda doguruvermis bilememiş bile Allah sana da öyle doğum nasip etsin ilki kız ikinci erkek di ve erkek daha kilolu ve iri bir bebekti
(1,575 puan) tarafından
Kilolu bebekler inanki daha kolay doguyor çünkü kendini ittiriyor bebek doğum anında zayıf bebekler zor doguyor
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
Bende bekleyim:))
0 oy
(730 puan) tarafından
Bende bekliyim 
0 oy
(9,523 puan) tarafından
İlkinde aralıksız 12 saat sancı çektim böyle 5 dakikada bir değil durmadan şiddetli sancı hata bir ara aklımı kaybedecektim yanındakiler salavat getir dedi. Ve 5 saat aralıksız sancida sadece 1 santim açılmam oldu düşünün. İkincisi ise 3 saat aralıklarla şiddetli olmayan sancı çektim 3 santim açılmam oldu 7 saate doğurdum daha kolaydı kesinlikle. Yani herkesin farklidir ama bence ikinci daha kolay kaynanam 6 tane doğurmuş en kolayı ilki diyo diğerleri daha zordu diyo
0 oy
(15,398 puan) tarafından
Benim tam tersi canım. İlki çok kolaydı ama ikinci çok zor oldu. Gerçi benimki bebeğin pozisyonundan dolayı zor oldu. 
0 oy
(533 puan) tarafından
Gıttım arastırdım zorda kalmadıkca dikiş atmayan doktor buldum ve onda doğurdum dikiş atılmadı evıme geldım evımı sildim süpürdüm yemegımı yattım tabıkı dınlendım uzandım ama çok çok çok rahattım bın şükür 
(5 puan) tarafından
Ne özenliymis doktorunuz hemen alıyorum takibe,ilerde  2. Çocuğa cesaret edebilirsem aklımda olsun kesmedigi:)
(533 puan) tarafından
Çok rahat yaptırıyor doğumu doğumdan önce sancılar varken jel sürüyor ıcerı kı bebek rahat kaysın iç rahım yumsasın dıye besmele çekerek basladı allahu ekber demesı falan çok güzeldi allah razı olsun ısını hakkıyla yapana mılyarda istese hak edıyor kadın
(5 puan) tarafından
Maşallah ya ne güzel bulmuşsunuz, işini hakkıyla yalan herkesten Allah razı olsun gerçekten
(533 puan) tarafından
Darısı sıze de olsun inşallah ıstedıgınızde
(5 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun:)
0 oy
(1,525 puan) tarafından
İlkinde oldum tekrar dirildim bir buçuk saat dikis altında kaldım ikinci dikişsiz doğurdum çok şükür 
0 oy
(14,407 puan) tarafından

Kolay geçti benim ikisi de şükür 

Sadece nedense ikinci doğumdan sonra 2 gün aşırı karın ağrım oldu 

(2,416 puan) tarafından
Yaa benimde aynı şekilde onun ismine halk arasinda bir şey diyorlar da aklıma gelmedi mesela 3. çocukta 3 gün olurmuş ağrı diye duymuştum artık ne kadar doğruysa:))
(7,659 puan) tarafından
Aa benimde ilk doğumda öyle çok bir ağrım olmamıştı ikinci de iki sefer ağrı kesici iğne vuruldum dayanamadım ağrısına. Rahim toparlandigi için herhalde bu ağrı
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Benim ilk daha kolaydı ben ikinci de çok stres yaptım sanırsam ilk acemilik olunca :)) birde kızım gelmek istemedi o yüzden doktor doğumu başlatmak istedi alttan fitil koydular falan filaaann biraz kötüydü yani ama çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım en güzeli oydu herşeye değer :') ❤️
0 oy
(18,884 puan) tarafından
Gerçekten de öyle oldu dostum. Hem daha hızlı ilerledi hem de cabuck doğdu. Ve ben dogumhaneden yürüyerek cikabilecektim. O derece iyiydim doğum bitince. 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Sabah 6 da nişanım geldi 8 gibi azar azar azar sancım oluştu saat 10 gibi baya artık sancıları acısını hissettim evde çektim sancımı baktım 5 dkya düştü sancılar hastaneye gittiğim gibi doguma alındım dogumhaneye giriş çıkışım 20 dk gibi birşeydi bilerek TE gitmedim hastaneye birgün öncesinden muayene olmuştum herşey yolundaydı zaten dogumda başlayınca beklemek daha mantıklı geldi ve öyle dee oldu ikinci dogumum 
0 oy
(84 puan) tarafından
İlkim de suni sancı aldm zordu ikinci de az sancım vardı yine suni sancı verdiler 1.30 saatte doğurdum ikisini de epidural yaptım çok ta memnun kaldım. 
0 oy
(14,488 puan) tarafından

Ya ben çok namaz kıldım dua ettim ilki kabustu çünkü.

Gene de zordu ya.
Ben sancida iyiyim de ıkınmada yetersizim
0 oy
(8,500 puan) tarafından
2 dogumumdan okadar çok korktum ki ama sezaryan oldum ağrısız daha iyi dikiş acısı ondan bin kat iyidir 
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Ben şuan yorum yapmak istemiyorum hamile olduğun için senin ve diğer hanımların etkilemesini istemem ama takılma böyle şeylere güzel şeyler düşün canım ikinci herkes kolay oluyor diyorlar genelde  anneye bebeğe bağlı yani sen içini ferah tut oku bol bol Allah'ın izniyle sağlıkla sihhatle kucağına al 
0 oy
(73 puan) tarafından
Çok şükür gerçekten öyle oldu bir saat içerisinde doğurdum 
tarafından
Ya inşallah darısı başıma ilkinde 10 saat sancı çektikten sonra doğurdum bu inşallah kolay olur
(73 puan) tarafından
Benim de ilki çok zordu valla bunu açıkçası evde doguracaktim az kalmıştı sancimi evde cektim ondan sonra duşumu aldim ambulansla hastaneye zor yetistim dogumhaneye giremedim de acil yerinde yaptım doğumu
tarafından
Ayyy maşallah darısı basıma yaaa
(73 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(149 puan) tarafından
1 sunni sanciyla 6 saat

2 de sunni sanciyla 6,5 saat üstüne rahimin 4 cm dışarı çıktı 

3 de 9 saat sunni sanciyla doğdu 

175 boyum var kolay dogururdun dediler ama kolayı 1 doğumdu senim anlayacağın herkesin aynı degil benim dogumlarim zordu 

Sunniule 1 saatte doguran kuzenim var 3 saatte doğuran yengem var
(3,287 puan) tarafından
4 saatte de ben doğurdum :)
0 oy
(4,073 puan) tarafından

İkinci dogumum yarım saat sürdü sana o kadar soyliyim :D

tarafından
Ya darısı başıma yaaa
(4,073 puan) tarafından
İnşallah canım bol bol hareket et açılma çok hızlı oluyo
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin canım  bence herşey psikolojik ben ilkinde rahattım her konuda okuya okuya gittim doğuma ikincide hep stresli geçti en başından beri düşük riski erken doğum riski sonra günü geçince ben kendi kendime suni sancı istemiyorum felan sürekli bunları konuştum zor olursa nasıl olacak vs vs ikinci doğumum zor oldu o yüzden kendini rahatlat iyi olacak de yorumlarda okuduğum kadarıyla pilates vs yapıyormuşsun emin ol faydasını görürsün Allah'ın izniyle iyi düşün iyi olsun artık hep bunu yapıyorum ve çok şükür öyle de oluyo doğumum kolay olacak hemen kalkcam bebeğim iyi olcak hep bunları şöyle 
0 oy
(3,072 puan) tarafından
İlkinde bir gün sancı çektim acilmam.azdi onlar müdahale etti 2, de de sancım. Yoktu acilmam.iyidi suni sancıyla 2 saate dogurmustum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 208 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Acvbn (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,262 puan) tarafından soruldu