0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (1,747 puan) tarafından
Şimdi Allahın izni ile oğlum olacak. Demin hurcu açtım. Zibinlar falan, 0-3ay kıyafetler hep sararmış. Ne yapsam bilemedim. Camasir suyu çıkarır mı bunları? Çoğu şeyi oğlumda kullanmak istiyorum.  Vallahi bugün en basit kıyafetlere baktım dunyanin parası olmus yazık. Ya da uğraşmaya değmez mi sizce?

4 Cevaplar

+1 oy
(95 puan) tarafından
Benimde aynı şey başıma geldi. Ebebekten toz leke çıkarıcı aldım kaynar suda bir gece beklettim bütün sarı lekeler çıkmıştı. 
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Çok begendiklerin için uğraş ama çok fazla giydirmem dedikoerini at uğraşma colunku bebek doğunca bir sürü kıyafet geliyo görmeye gelenlerden
(1,747 puan) tarafından
Bakayım cnm biraz uğraşırım artik
tarafından
Ay bana gelen kıyafetler hiç kaliteli değildi. Ama zaten bir kaliteli takım 400-500 TL. Her gelenin böyle imkanı nasıl olsun. Sadece yakın arkadaşlarımınki iyiydi, gerisi resmen saçma sapandı.
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Benimde başıma geldi bu durum ben sırf beyazları çamaşır suyunda beklettim sonrada makinede uzun yıkamada derecesini yükselterek yıkadım hepsi mis gibi oldu 
(1,747 puan) tarafından
Cnm peki Çamaşır sulu suda ne kadar beklettin?
(2,416 puan) tarafından
1 gün beklettim geniş bir leğen içerisinde hepsini
(1,747 puan) tarafından
Kıyafetlerin üzerine camasir suyu mu döküp beklettin? Yoksa komada suya koyarak mi
(2,416 puan) tarafından
İlk çamaşır suyunu döktüm ovaladım biraz sonrada biraz sicak su ekledim üstüne
(1,747 puan) tarafından
Banada en mantıklı yöntem  bu geliyor. Bende böyle deneyim
.sağol cnm
(12,952 puan) tarafından
Susuz camasir suyunda çok bekletme canim doktugun kisimlarin rengi degisiyo aonra bilgin olsun
(1,747 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
tarafından
Ben toz deterjanli suda bigun beklettim hepsi gitmisti merak etme o sarilik gidiyo sonrada makinaya atmıştım

Cok haklisiniz hersey cok pahali benim ikiside kızdı  sakladık yıkadık ama giyilmiyoki sicaktan küçük kizim 1.5 aylik giyebildigi tek şey zibin ve donlar
(1,747 puan) tarafından
Haklısın cnm . Yani sadece zihinle bile 1000 TL tutar almaya kalksam. Cidden yazik
tarafından
Sorma vallahi el kadar zibin 70 tl ye bakmıştım ben zor almak elindekileri yika evde giydir gelen gidende olursa yine alırsın ek olarak ben oyle yaptim hicbisey giyemiyoz
(1,747 puan) tarafından
Seninkileri farklı cinsiyet mi cnm? Hamilemisin
tarafından
Yok kuzum ikiside kiz büyük 4 yaş küçük 1.5 aylık

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deva. (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 562 göst.
27 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 893 göst.
10 Haziran 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Saliha comcali (46 puan) tarafından soruldu

412,081 soru

12,405,338 cevap

44,577 kullanıcı

Kategoriler

...