Kizlar köye kayınvalidemin çok yakınına taşındık eve taşınınca baya masraf yaptık biz yerleşirken geçen gün kayınvalidem aradı eşimi gel bizi al size gelicez dedi kalabalık bir şekilde gidiyorlar her yere eşimin babaanesi dedesi yengesi amcası oğulları vs. Ayrı ayrı bir yerden bir yere gitmezler dolmuş şoförü eşimin amcaları bir dolmu a dolusup ordu gibi geliyorlar bir kişiyi çağırınca eşimde ise gidicekti ben gelip alamam siz gelin dedi eşim gitse bir arabaya kucak kucağa 10 kişi biniyorlar araba perte ckiyo ama eşim bunu umursamaz ise gidicegi için almaya gitmedi onlarda gelmedi geçen günde eşimin bir akrabası sineklik yapiyo ondan sineklik yaptiricaktik cumbur cemat gelmişler cocuklar eşi ben şok oldum taytla açmıştım kapıyı çok utandım bunun üzerine kayınvalidem aradı yine biz gelicez haber verim dedi ben gelmeyin ev zaten kalabalık sineklik takiliyo dedim tripli bir şekilde neden dedi bende firinimiz yok anne daha siz gelince bir şeyler hazirlamak isterim kuru kuru çay mı koyayım onca kişiye dedim bir de dedikodunun dibini yaparlar eminim öyle karşılasam tamam diyip kapattı telefonu kayınvalidem eşimde paramız yok gelene gidene bir şey hazırlama malzeme alamam diyo kimseyi cagiraniycam galiba ama herkes ev ziyareti için ariyo eşimin halasigil falan nh zaman gelelim diye sürekli düşünüyorum naparim diye kizlar ayıp mı ediyorum 3 hafta oldu eve geleli eksiklerimiz var hala ama çağırmalimiyim eşim karttan alıp borca girer ama aldiriyimmi malzemeleri bilemedim