0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,129 puan) tarafından
Kizlar köye kayınvalidemin çok yakınına taşındık eve taşınınca baya masraf yaptık biz yerleşirken geçen gün kayınvalidem aradı eşimi gel bizi al size gelicez dedi kalabalık bir şekilde gidiyorlar her yere eşimin babaanesi dedesi yengesi amcası oğulları vs. Ayrı ayrı bir yerden bir yere gitmezler dolmuş şoförü eşimin amcaları bir dolmu a dolusup ordu gibi geliyorlar bir kişiyi çağırınca eşimde ise gidicekti ben gelip alamam siz gelin dedi eşim gitse bir arabaya kucak kucağa 10 kişi biniyorlar araba perte ckiyo ama eşim bunu umursamaz ise gidicegi için almaya gitmedi onlarda gelmedi geçen günde eşimin bir akrabası sineklik yapiyo ondan sineklik yaptiricaktik cumbur cemat gelmişler cocuklar eşi ben şok oldum taytla açmıştım kapıyı çok utandım bunun üzerine kayınvalidem aradı yine biz gelicez haber verim dedi ben gelmeyin ev zaten kalabalık sineklik takiliyo dedim tripli bir şekilde neden dedi bende firinimiz yok anne daha siz gelince bir şeyler hazirlamak isterim kuru kuru çay mı koyayım onca kişiye dedim bir de dedikodunun dibini yaparlar eminim öyle karşılasam tamam diyip kapattı telefonu kayınvalidem eşimde paramız yok gelene gidene bir şey hazırlama malzeme alamam diyo kimseyi cagiraniycam galiba ama herkes ev ziyareti için ariyo eşimin halasigil falan nh zaman gelelim diye sürekli düşünüyorum naparim diye kizlar ayıp mı ediyorum 3 hafta oldu eve geleli eksiklerimiz var hala ama çağırmalimiyim eşim karttan alıp borca girer ama aldiriyimmi malzemeleri bilemedim 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,227 puan) tarafından
Yani biraz anlayış fena olmazdı bunu da keşke ayarlasa kayinvaliden sende böyle hissetmezdin insan ayıp oluyor gibi de hissediyor bizde üç aydan önce ev görmeye filan gitmeyiz yeni yerleşiyor yeni evli vesaire diye giderken bir hafta önceden haber veririz birşeyler götürürüz yani tamamen karşılıklı iyi niyetle alakalı karşı tarafı zora sokmamak için. 
(2,129 puan) tarafından
Ya dimi cnm bende suç yok cidden yeni taşındık beş kuruş para kalmadı daha borç içindeyiz eve dolap yaptırdık vestiyer yaptirdik yatak aldık o kadar zora girdik ki anlatamam bir de sürekli ev için para toplaniyo Aydat temizlik kapıcı kamera saçma sapan geldiğimizden beri 5-6 bin oraya gitti sürekli neye el atsak masraf ckiyo şu sıralar eşimi zora sokup iyicene mutfak için bir şey istememeye çalışıyorum olanı yapıyorum kendimize ama misafir gelince mecbur güzel şeyler olsun istiyo insanın gönlü:) inşallah ayıp olmamıştır diye düşünüyorum hemen cagiramayinca ama boş karsilasam daha daha ayıp olur
-Reklam-
+2 oy
(2,537 puan) tarafından
Ev altlı üstlü olsa nolurdu diyorum kendi kendime .İyi sabır var sende ben tahammül edemezdim yaaa zırt pirt hurra çullu gibi doluyorlar eve
(2,129 puan) tarafından
Vallahi öyle oldu bir de eşim sürekli apartmandaki lerle arkadaş olma derdinde geleni gideni eve sokuyo birden bu yüzden kavga ediyoruz bir de ;(
(2,537 puan) tarafından
Neden kaynanangile yakın ev tuttunuz .o da kesin eşinin zoruyla olmuştur gerçi .ne rahatmis eşin ya maddi durumu da iyi değilmiş.ac doyurma merkezi olmuş sizin ev
(2,537 puan) tarafından
İnadına biseyelr yap kendime laf ettiremem de pasta çörek sürekli pişir bak bakalım para suyunu çekince cagiriyormu bidaha.ben kuru kuru kimseyi agirlayamam laf söyletemem kendime .cagiriyorsan şunu al bunu al diyeceksin cagirmicak
(2,129 puan) tarafından
Tutmadik aldbk cnm üstelik ömür boyu burdayiz Allah'tan kayınvalidem calisiyo o yüzden kendisi gelmiyo ama sürekli ariyo gelmek için akşamları ben kabul etmedim işte fırın yok diye bende dediğin gibi yapicam çok sinir oluyorum deliricem
+2 oy
(2,958 puan) tarafından
Eşinn geleni gideni nasıl evine sokabilir nasıl güveniyor bu devirde ben anlamış değilim sende tavır koy sert şekilde uyar geleni gideni benim evime sokamazsın de biraz kendinize gelin bu dünya da babana bile güvenmicen
(2,129 puan) tarafından
Aynennn bende aynılarını diyorum abartt diyo bana sürekli neler neler oluyo haberlerde hiç mi ders almiyo bir de bana sürekli cahil diyo bu konu yüzünden sokağa attı beni deymiycek iki günlük tanıdığı insanlar için çok gücüme gidiyo annemde gelsinler boşver diyo
+2 oy
(1,122 puan) tarafından
Kendinizi biraz daha toparlayın, biraz daha düzenine girin çağırırsınız. Aceleleri neyse! 
(2,129 puan) tarafından
Digmi bende öyle düşünüyorum cnm ama arayıp duruyorlar deliricem ve kendimi suçlu hisediyorum reddedince
(1,122 puan) tarafından
Hiç de suçlu hissetmeyin. Kendi bildiğinizi yapın ki onlar da sizin huyunuzu alsınlar. Yoksa siz onların huyuna gitmek zorunda kalırsınız :)
+2 oy
(104 puan) tarafından
Gelmek isteyene söyleyin daha yerlesemedim ben sizi cagırayım diyin hepsine gelemk isteyenleri sonra alışverişinizi yapın aylıgınız gelince 2 3 ölcü aynı seyleri yap arka arkaya yada tanıdıkları aynı gün cagır 2 3 günde neyse agırla gec 
(2,129 puan) tarafından
Ayy sağol cnm bende öyle yapicam ama hepsi birlik gelse ev de kirilmadik eşya kalmaz bir sürü küçük çocuk var onların ailesinde o yüzden tek tek her hafta bir aile cagirsam yıllarca bitmez taşındığımiz köydeki herkes akrabaları
(104 puan) tarafından
Canım sen bir iki ay dokunmayın kırılır dagıtmayın gibi seyler söyledinmi anneleri mal degil ya bakar heralde genelde ben öle yapıyorum kalabalıl geldilermi benm kızım bütün odaları acar cekmece dolap kalmaz bakarlar bi kızarım hepsine bidaha yapamazlar
+2 oy
(4,712 puan) tarafından
Ayy ne aceleleri var bilmem ya cumbur cemaat aynı şey doğum yaptığm da başıma geldi adamın tarafı sulalecek dolustu evime 1 hafta hergun geldiler hiç dinlenemedim . Valla kabul etme daha yerleşmeden dinlenmeden ne aceleleri varmış.
(2,129 puan) tarafından
Evet cnm çok canımı skiyo yardıma bile gelmediler kayınvalidem de dahil bu yüzden evi hiç gormedik diyo o zaman yardıma gelselerdi benim ailem geldi kardeşim bile okulu tatildiye 13 yaşındaki çocuklara bakmaya geldi iki gün ben temizlik yapıyım diye
(4,712 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşadım yeni eve kiraya geçtim ne görümcem ne kaynanam geldi annem kız kardesim ve kuzenim vardı aynı yaşlarda beraber büyüdük kardeşten öte her şeyim de o vardı . Utanmadan diyorlar bide niye Büşra mesafeli neyime kostunuz ki
(2,129 puan) tarafından
Aynennn banada hep bunu diyorlar şöyle ki eşimin babası ölünce annesi hep kayinvalidesiyle bir yaşamış ayrı evlerde ama hep her gününü kayınvalidem kayinvalidesine yardım ederek geciriyo o yüzden diğer gelinleride oraya yerleşmiş evli olsa bile birlikte oturup her işi birlikte yapıyorlar bizde köye tasindik onlara yakın o yüzden benimdemi öyle olmamı istiyorlar anlamıyorum ben oraya gittimi sürekli sunuvyap bunu yap derler bana
(4,712 puan) tarafından
Ayy bana da hiç sevmem iş buyurulmasini akıl verir sürekli

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 656 göst.
27 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mervenur22 (81 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 706 göst.
24 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Meltemm (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 205 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu