0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından

Anam bu bi alıştı heryere benimle gelmeye tuvalete giderim ağlar kendini parçalar odada oyun oynardı giderdim mutfağa dururdu şimdi asla yapamıyorum. Niye böyle oldu birden yaa. 11 aylık bu arada. Ne zaman düzelir çünkü bu durumu yenidoğan durumundan çok daha kötü benim icin :'(

28 Cevaplar

0 oy
(1,903 puan) tarafından
Bnimkiler 4 yas 3 yaş pesimdeler,☺️☺️☺️☺️
(693 puan) tarafından
Uzun sürecek diyorsun :((
(1,903 puan) tarafından
Aynn bn sewyrum ama☺️☺️arada kızıyım tuvalete gidnce
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eee eskiden duruyormuş, şimdi acısını çıkartacak annesi. 

Benimki sizinkinden bir ay küçük. Maalesef en baştan beri durmuyor. Çok erken hareketlendi. 5 aydır peşinden koşmaktan yoruldum. Yalnız benimkinin bana özel bir bağı yok. Kim olsa dibine gidiyor, alsınlar istiyor.

:D

(693 puan) tarafından
Valla bacım bu aralar aşırı olmuş. Teksin ondan diyorlar ailem. Bilmiyorum
0 oy
(12,537 puan) tarafından
Haha kiz ne rahati sacmalama. Buyuk 4yasinda hala pesimde. Bakiyo ortadan kayboldum ya bi kahve iciyorum diyelim balkonda hemen geliyo sen burda napiyosun
tarafından
Meleeekkk bazen kriz geçiriyorum yataktan kalkıyorum o benden sonra kalkıyor sen neden yataktan gittin diyor
(12,537 puan) tarafından
Kiz esma sen onu bide yataktan ayirmaya ugrascan
(693 puan) tarafından
Sen burda napıyorsun:))))))
Ayy koptum ya onlardan habersiz çişe bile gitmek yok asla :)) hesap vermek zorundayız
tarafından
Seren benimle yatmiyorki:D benim.yatagjn yanında yatağı var orda yatıyor ama ben ne zaman ondan erken kalkıp başka yere geçsem sen neden yataktan gittin diyor ajjs
0 oy
tarafından
3 yaştan selam kuyruk arada takılıyor bebe hiç takılmıyor 
(693 puan) tarafından
:)))) ayyy
0 oy
(5,499 puan) tarafından
Hiç bir zaman 10 yaşındaki kızım bile emecek gibi anne anne anneeee :)))
(693 puan) tarafından
10 yaş!! Ayy çok korktum yaa
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Valla işe başlicam izin almaya çalişiyorum tam 4 aydır. Asla daha tamam demedi. 3 yaş yapışık zaten. Banyo yaparken bile annneeee diye dibimde. Bir tamam dese rızası olsa kopup gidicem :D
(693 puan) tarafından
Kardeşim de öyleydi valla baya büyüdü öyle düzeldi 13 yaşında hala annem ile yatar ama :))
0 oy
(181 puan) tarafından

Bir anne atasözü der ki bunlar daha iyi günlerin :D

(693 puan) tarafından
Hayır bana deme bunu :))
Benim sabrım pek yok maalesef dayanamıyorum
0 oy
(2,386 puan) tarafından
13 aylık vallahi tam olarak böyle bir şey desem ağlıyor mesela elini yıkayacaktım geçen gün oraya değme oğlum dedim ağladı. Yemek yaparken bacağıma sarılıyor ayağıma sarılıp ağlıyor o kadar zor ki 
(693 puan) tarafından
İşte buda öyle olmuş hemen ağlıyor ve yapışıyor bana anlamadım birden oldu
(2,386 puan) tarafından
1 yaş sendromuna erken girmiş :D
(693 puan) tarafından
2 ya
3 yaş
Anaaa bu sendromlar hiç bitmiyor ben bunu anladım
(2,386 puan) tarafından
Öyleymiş valla
0 oy
(20,453 puan) tarafından
2 yaşında oğlum halen ben kalksam gitme anne diyor 
0 oy
(13,567 puan) tarafından

26 aylık hala benim peşimde şimdi Wc ye girince bende çiş yapcam diye bağırıyor  :D

0 oy
(986 puan) tarafından
1 bucuk yas  wc ye girince kapıda nobet tutuyor ışğı kapatıp acıyor kapıya tıklayıp aç aç diyor
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Sanırım hiçbir zaman 3 yaşında dibimden ayrılmıyor 

2 gecedir kucağımda uyumak istiyor büyüdükçe bağlılıkları artıyor 
0 oy
(860 puan) tarafından
Canım benimde oyleydi misafir geldiginde bile inmezdi kucağımdan tek elle herşeyimi hallederdim hiç şikayetçi olmadım bugünlerin geçeceğini bile bile tadını çıkardım sevgiyle kucağımda büyüttüm şimdi ne yapıyorum kucağıma alamıyorum odasına gidip oyun oynuyor takmıyor beni çok özlüyorum bebeklik dönemini 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Kızım iki yaşında kucağımdayken yaka iğnem, yürürkende kuyruğum resmen. Bazen nefes alamıyorum gibi hissediyorum. 
0 oy
(4,606 puan) tarafından
10 yasinda oglum var hâla pesimde 10 YASINDA:)
0 oy
(7,719 puan) tarafından
25 buçuk aylık giderek daha fazla yapışıyor bana.
0 oy
tarafından

14 aylık oğlum kuyruk gibi pesimde allahtan en başından kucağa alistirmadigim için kucağıma gelmek istemiyor ben nereye beyefendi oraya çareyi söyle buldum odasında oyuncaklarını veriyorum önüne oynuyor giderken bazen ağlıyor 1 2 dakika ağlamasına izin veriyorum 1 dakika sonra ceee oyunuyla görünüyorum kayboluyorum eskiye nazaran daha az peşime takılıyor:))))

0 oy
(432 puan) tarafından
Bende benim oğlan ne zaman peşimde olcak diye meraklaniyorum , ama az beni görmese duşta veya lavaboda olsam ağlar gözü arar beni , malesef bizimkiler olduğu için pek düşkün değil bana 16 aylık oldu dün, sende evde tek olduğun için bence hep ondan peşinde cnm ablan veya annen kardeşlerin olsa oğlun onlara giderdi 
0 oy
(4,917 puan) tarafından
Kız 22 yaşında evli oğlum birkasam daha benle yatıp kalkacak dedim sen evlisin artık bunu idrak et oğlum senin karın var düş yakamadan işin şakası tabi öyle bişey yok buyusede yaşlansada yok gitmiyorlar üstümüzden 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Büyük sandım daha yaşına girmemiş bence böyle bir umudun olmasın uzun süre. 26 aylık hala kuyruğum. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 221 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 206 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pinar95 (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (3,981 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,079 cevap

37,571 kullanıcı